Skocz do zawartości

jakie wrażenia odniósł pan X po spotkaniu ze mną?- :)

sukkub

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wczoraj spotkałam sie z panem X (moim byłym) zapytałam kart jakie wrażenia odniósl po spotkaniu ze mną?

Cesarz, Król Mieczy, As Buław

-wrażenie pozytywne, zadowolenie, duzo myślał po spotkaniu, chyba podchodzi do całej sytuacji poważnie, i wzbudzam w nim pożądanie

jak Wy to widzicie... dziękuję za każdą pomoc :uscisk:

Napisano

Chyba to ty proponowalas te spotkanie a on odniosl wrazenie ze moze jeszcze nieraz sie z toba spotkac mozliwe ze na sex

Napisano

Widzi, ze pomimo, ze nie jestescie juz razem to jednak potraficie odlozyc na bok emocje (szczegolnie te negatywne, jezeli takie byly) i ladnie ze soba sie obchodzic, z szacunkiem, jest ok. Czuje, ze jest szansa, ze znajomosc moglaby wejsc na wyzszy poziom, odgrzac sie byc moze na nowo.

W podsumie masz (Banzhaf) V Papieza. Popatrz na sprawe nieco glebiej. Moze byc, ze pan liczy na cos wiecej.

Napisano

Cesarz, Król Mieczy, As Buław --> Umiarkowanie

Myślę, że grał trochę oziębłego a tak naprawdę przeszło mu przez myśl, żeby zacząć wszystko od początku z Tobą. Sprowadził się jednak sam na ziemie takie mam wrażenie.

Napisano
Chyba to ty proponowalas te spotkanie a on odniosl wrazenie ze moze jeszcze nieraz sie z toba spotkac mozliwe ze na sex

spotkanie zaproponowal on ale zaznaczył wczoraj, iż ma nadzieje na następne spotkania.....o seksie zapewne myśli choć o tym nie wspominał

Napisano
Widzi, ze pomimo, ze nie jestescie juz razem to jednak potraficie odlozyc na bok emocje (szczegolnie te negatywne, jezeli takie byly) i ladnie ze soba sie obchodzic, z szacunkiem, jest ok. Czuje, ze jest szansa, ze znajomosc moglaby wejsc na wyzszy poziom, odgrzac sie byc moze na nowo.

W podsumie masz (Banzhaf) V Papieza. Popatrz na sprawe nieco glebiej. Moze byc, ze pan liczy na cos wiecej.

tak było na spotkaniu emocje poszły na bok nie wspominaliśmy przeszłości, bardzo miło czas spędziliśmy...zobaczymy co będzie dalej

Napisano

Ja myślę, ze on trochę poczuł, ze ma Cię w garści jakąś taką władzę nad Tobą do tego oczywiście myślał dużo, dobrze mu się z Tobą rozmawiało, był entuzjastycznie nastawiony pomyślał, ze dostał zielone światło

Napisano

Tutaj widze ze Pan z Cesarza przejdzie do Krola mieczy - czyli troche powalczy o cos:)

As bulaw pokazuje ze sa szamse na plomienne romanse... ;) moze Bulawy nie sa tak glebokie jak kielichy, ale...

od iskierki i sie chalupa spalic moze ;)

Napisano

hm... poczuł sie panem sytuacji i chyba przemknęła mu niecna myśl przez głowę...... :)

• Maestro
Napisano

widać,że się Tobie bacznie przygladał, oceniał, no i ochotę ma ...na miły wieczór pisząc oględnie;)

Napisano
Tutaj widze ze Pan z Cesarza przejdzie do Krola mieczy - czyli troche powalczy o cos:)

As bulaw pokazuje ze sa szamse na plomienne romanse... ;) moze Bulawy nie sa tak glebokie jak kielichy, ale...

od iskierki i sie chalupa spalic moze ;)

Otoz to... :)

• 2 miesiące temu...