sukkub Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 wczoraj spotkałam sie z panem X (moim byłym) zapytałam kart jakie wrażenia odniósl po spotkaniu ze mną? Cesarz, Król Mieczy, As Buław -wrażenie pozytywne, zadowolenie, duzo myślał po spotkaniu, chyba podchodzi do całej sytuacji poważnie, i wzbudzam w nim pożądanie jak Wy to widzicie... dziękuję za każdą pomoc Cytuj
Arshi Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Chyba to ty proponowalas te spotkanie a on odniosl wrazenie ze moze jeszcze nieraz sie z toba spotkac mozliwe ze na sex Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Widzi, ze pomimo, ze nie jestescie juz razem to jednak potraficie odlozyc na bok emocje (szczegolnie te negatywne, jezeli takie byly) i ladnie ze soba sie obchodzic, z szacunkiem, jest ok. Czuje, ze jest szansa, ze znajomosc moglaby wejsc na wyzszy poziom, odgrzac sie byc moze na nowo. W podsumie masz (Banzhaf) V Papieza. Popatrz na sprawe nieco glebiej. Moze byc, ze pan liczy na cos wiecej. Cytuj
Madlen_88 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Cesarz, Król Mieczy, As Buław --> Umiarkowanie Myślę, że grał trochę oziębłego a tak naprawdę przeszło mu przez myśl, żeby zacząć wszystko od początku z Tobą. Sprowadził się jednak sam na ziemie takie mam wrażenie. Cytuj
sukkub Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Chyba to ty proponowalas te spotkanie a on odniosl wrazenie ze moze jeszcze nieraz sie z toba spotkac mozliwe ze na sex spotkanie zaproponowal on ale zaznaczył wczoraj, iż ma nadzieje na następne spotkania.....o seksie zapewne myśli choć o tym nie wspominał Cytuj
sukkub Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Widzi, ze pomimo, ze nie jestescie juz razem to jednak potraficie odlozyc na bok emocje (szczegolnie te negatywne, jezeli takie byly) i ladnie ze soba sie obchodzic, z szacunkiem, jest ok. Czuje, ze jest szansa, ze znajomosc moglaby wejsc na wyzszy poziom, odgrzac sie byc moze na nowo. W podsumie masz (Banzhaf) V Papieza. Popatrz na sprawe nieco glebiej. Moze byc, ze pan liczy na cos wiecej. tak było na spotkaniu emocje poszły na bok nie wspominaliśmy przeszłości, bardzo miło czas spędziliśmy...zobaczymy co będzie dalej Cytuj
LasMeninas Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Cesarz, Król Mieczy, As Buław Ja myślę, ze on trochę poczuł, ze ma Cię w garści jakąś taką władzę nad Tobą do tego oczywiście myślał dużo, dobrze mu się z Tobą rozmawiało, był entuzjastycznie nastawiony pomyślał, ze dostał zielone światło Cytuj
Caliel Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Tutaj widze ze Pan z Cesarza przejdzie do Krola mieczy - czyli troche powalczy o cos:) As bulaw pokazuje ze sa szamse na plomienne romanse... moze Bulawy nie sa tak glebokie jak kielichy, ale... od iskierki i sie chalupa spalic moze Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 hm... poczuł sie panem sytuacji i chyba przemknęła mu niecna myśl przez głowę...... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Listopada 2012 Maestro Napisano 18 Listopada 2012 Cesarz, Król Mieczy, As Buław widać,że się Tobie bacznie przygladał, oceniał, no i ochotę ma ...na miły wieczór pisząc oględnie;) Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Tutaj widze ze Pan z Cesarza przejdzie do Krola mieczy - czyli troche powalczy o cos:)As bulaw pokazuje ze sa szamse na plomienne romanse... moze Bulawy nie sa tak glebokie jak kielichy, ale... od iskierki i sie chalupa spalic moze Otoz to... Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 I wiadomo cos o panu, czy tez sluch zaginal? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi