Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Jaki minie mi obecny weekend? Sobota: 7 Mieczy, 5 Pucharów, As Denarów --> Sprawiedliwość No dzisiaj to się za wiele ruszać nie będę, chora byłam cały tydzień, dzisiaj taki dzień gdzie muszę się trochę "ogarnąć" dojść do siebie, niby byłam z kimś umówiona, ale będę musiała raczej przestawić, przez co ktoś może się trochę rozczarować.. Ale ja mówię nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło Niedziela: Cesarzowa, Siła, Rydwan --> Księżyc O, i tu już piękna, pełna sił i energii w końcu powinnam się ruszyć, może ktoś niespodziewanie się ze mną skontaktuje? Same AW wyskoczyły. No nie wiem, może macie jakieś lepsze pomysły co do tych kart, szczególnie na tą niedzielkę? :> Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Dzisiaj bedziesz siedziala w domu, przed kompem, na ezoforum, interprecila ew. rozklady (zajrzyj w moj! przy okazji ) i liczyla na cud... ze cos Cie pozytywnie jeszcze zaskoczy. Nic poza tym. Jutro samopoczucie powinno byc juz lepsze. Mozliwe nawet, ze o wlasnych silach wytoczysz sie z domu. Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Dzisiaj bedziesz siedziala w domu, przed kompem, na ezoforum, interprecila ew. rozklady (zajrzyj w moj! przy okazji ) i liczyla na cud... ze cos Cie pozytywnie jeszcze zaskoczy. Nic poza tym. Jutro samopoczucie powinno byc juz lepsze. Mozliwe nawet, ze o wlasnych silach wytoczysz sie z domu. Dobrze SacralNirvana, po obiadku i jak trochę posprzątam i się ogarnę będę interpretować rozkłady innych, więc do Ciebie też wpadnę, z resztą nawet nie musisz zapraszać, Tobie się należy ;D Aaa, i dziękuje, co do dnia dzisiejszego to masz pewnie 100 % racji Na cud to ja już liczę odkąd na świat przyszłam.. więc że dzisiaj to dopiero, mnie nie dziwi.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Tez mam takie dni. Niedlugo do mnie kumpelka wpadnie... to dzis bedzie ruch... Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Tez mam takie dni. Niedlugo do mnie kumpelka wpadnie... to dzis bedzie ruch... Ee, a mnie nie zaprosiłaś, na herbatkę.. byśmy sobie w trójkę powróżyły wzajemnie Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Byloby pewnie wesolo... W takim towarzystwie, zawsze by było wesoło hehe Jak coś, to zapraszam do mojego wątku z wahadełkiem Sacral, chyba jeszcze tam nie byłaś Cytuj
11mira Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Dziś to raczej nigdzie nie wyjdziesz , ale juto gdzieś się wybierzesz , może do rodzinny. 1 Cytuj
Gość Linkinia Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Skupię się na niedzieli. Dzień energiczny, zrealizujesz stare albo nowe plany, dużo spontanu, może wyjazd, ciekawe zaproszenie, rozpoczęcie czegoś nowego. Niedziela pełna atrakcji i dobrego samopoczucia. Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Niedziela: Cesarzowa, Siła, Rydwan --> Księżyc- bedziesz błyszczec, nie wiem czy jakis pan do ciebie nie "uderzy" w celach romansowych ........hm... ksiezyc w podsumie tak jakby mowil zeby nie dac sie zwiesc pieknym słówkom........ no chyba ze randka wieczorowa porą sie szykuje...... powodzenia Veroniczka Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Niedziela: Cesarzowa, Siła, Rydwan --> Księżyc powrócą Ci wszystkie siły witalne, nie usiedzisz w miejscu, będziesz cały czas w ruchu, no i obstawiam randkę wieczrem Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Listopada 2012 Maestro Napisano 18 Listopada 2012 Niedziela: Cesarzowa, Siła, Rydwan --> Księżyc pojedziesz gdzies do kogoś,bardzo atrakcyjnie będziesz wygladała, zrobisz się na bóstwo chyba;) 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 WERYFIKACJA: No więc, niedziela tak jak pisałyście, rewelacyjna, ruszyłam się z domu - w końcu zdrowa Popołudniu wypad do rodziny, wieczorem randka.. Od razu samopoczucie mi się polepszyło )))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi