Skocz do zawartości

Obecny weekend, jak minie?

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaki minie mi obecny weekend?

Sobota: 7 Mieczy, 5 Pucharów, As Denarów --> Sprawiedliwość

No dzisiaj to się za wiele ruszać nie będę, chora byłam cały tydzień, dzisiaj taki dzień gdzie muszę się trochę "ogarnąć" dojść do siebie, niby byłam z kimś umówiona, ale będę musiała raczej przestawić, przez co ktoś może się trochę rozczarować.. Ale ja mówię nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło ;)

Niedziela: Cesarzowa, Siła, Rydwan --> Księżyc

O, i tu już piękna, pełna sił i energii w końcu powinnam się ruszyć, może ktoś niespodziewanie się ze mną skontaktuje? Same AW wyskoczyły.

No nie wiem, może macie jakieś lepsze pomysły co do tych kart, szczególnie na tą niedzielkę? :>

Napisano

Dzisiaj bedziesz siedziala w domu, przed kompem, na ezoforum, interprecila ew. rozklady (zajrzyj w moj! przy okazji :jezyk2:) i liczyla na cud... ze cos Cie pozytywnie jeszcze zaskoczy. Nic poza tym. :D

Jutro samopoczucie powinno byc juz lepsze. Mozliwe nawet, ze o wlasnych silach wytoczysz sie z domu. :)

Napisano
Dzisiaj bedziesz siedziala w domu, przed kompem, na ezoforum, interprecila ew. rozklady (zajrzyj w moj! przy okazji :jezyk2:) i liczyla na cud... ze cos Cie pozytywnie jeszcze zaskoczy. Nic poza tym. :D

Jutro samopoczucie powinno byc juz lepsze. Mozliwe nawet, ze o wlasnych silach wytoczysz sie z domu. :)

Dobrze SacralNirvana, po obiadku i jak trochę posprzątam i się ogarnę będę interpretować rozkłady innych, więc do Ciebie też wpadnę, z resztą nawet nie musisz zapraszać, Tobie się należy ;D

Aaa, i dziękuje, co do dnia dzisiejszego to masz pewnie 100 % racji :lol: Na cud to ja już liczę odkąd na świat przyszłam.. więc że dzisiaj to dopiero, mnie nie dziwi.. :lol:

Napisano

Tez mam takie dni. Niedlugo do mnie kumpelka wpadnie... to dzis bedzie ruch... :)

Napisano
Tez mam takie dni. Niedlugo do mnie kumpelka wpadnie... to dzis bedzie ruch... :)

Ee, a mnie nie zaprosiłaś, na herbatkę.. byśmy sobie w trójkę powróżyły wzajemnie :lol:

Napisano
:D Byloby pewnie wesolo... ;)

W takim towarzystwie, zawsze by było wesoło hehe :)

Jak coś, to zapraszam do mojego wątku z wahadełkiem Sacral, chyba jeszcze tam nie byłaś :D

Napisano

Dziś to raczej nigdzie nie wyjdziesz , ale juto gdzieś się wybierzesz , może do rodzinny.

• Lubię to! 1
Gość Linkinia
Napisano

Skupię się na niedzieli. Dzień energiczny, zrealizujesz stare albo nowe plany, dużo spontanu, może wyjazd, ciekawe zaproszenie, rozpoczęcie czegoś nowego. Niedziela pełna atrakcji i dobrego samopoczucia.

Napisano

Niedziela: Cesarzowa, Siła, Rydwan --> Księżyc- bedziesz błyszczec, nie wiem czy jakis pan do ciebie nie "uderzy" w celach romansowych ........hm... ksiezyc w podsumie tak jakby mowil zeby nie dac sie zwiesc pieknym słówkom........ no chyba ze randka wieczorowa porą sie szykuje...... :) powodzenia Veroniczka

Gość Pasqualina
Napisano

powrócą Ci wszystkie siły witalne, nie usiedzisz w miejscu, będziesz cały czas w ruchu, no i obstawiam randkę wieczrem :)

• Maestro
Napisano

pojedziesz gdzies do kogoś,bardzo atrakcyjnie będziesz wygladała, zrobisz się na bóstwo chyba;)

• Lubię to! 1
Napisano

WERYFIKACJA:

No więc, niedziela tak jak pisałyście, rewelacyjna, ruszyłam się z domu - w końcu zdrowa :D

Popołudniu wypad do rodziny, wieczorem randka.. Od razu samopoczucie mi się polepszyło :)))))