Skocz do zawartości

RTG na K do końca 2012

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie Księżyc- chyba sam nie wie czego chce, albo chce romansu

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie 5 denarów- na dwoje babka wróżyła, -albo że zwróce na niego uwage jak kiedys, albo to ja będę zabiegac o jego uwagę

3 Jak Cię postrzega As denarów, 10 denarów- jako kogoś z kim można by stworzyc stały związek

4 Co Tobie może dać Król Kielichów- uczucia, madrośc, odpowiedzialność......

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie Paź mieczy- chyba jest zły na mnie obecnie

6 Co ukrywa 2 mieczy, 7 buław, Gwiazda- ze stara się mysleć logicznie, zdusic w sobie pewne odruchy, chociaz i tak się cieszy jak mnie widzi????

7 Czego Ty oczekujesz 6 Kielichów- przyjazni, dobre relacje

8 Co możesz dać z siebie 7 Mieczy- heh no niby moge go zranic.... ( hm... zawsze on wychodził w 7 mieczach... )

9 Obraz relacji w chwili obecnej 8 buław- intensywnie o nim myslę, może on o mnie tez....

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca 2 kielichów, As mieczy, Wieża 7 kielichów- u.... nie wiem za bardzo jak to rozgryzć- albo nasze kontakty pozostana w sferze mysli, albo zaistnieje sytuacja, która zburzy dotychczasowy porządek............

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Sąd, 10 mieczy, Rycerz buław- hm... no nie wiem.... bynajmniej mogą zostac przekroczone pewne granice nakreslajace to co dozwolone a co już nie bardzo przez „wplatanie” się w romas, przygodę......

samej sobie ciężko.... pomóżcie proszę........

Napisano

coś mi się wydaje że z tej relacji nic nie będzie...pojawi się ktoś nowy

Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie Księżyc- narazie to gra pozorow

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie 5 denarów- raczej brak oczekiwan bo nie liczy ze to moze sie udac

3 Jak Cię postrzega As denarów, 10 denarów- jako wartosciowa osbe, z ktora mozna powazna relacje stworzyc

4 Co Tobie może dać Król Kielichów- uczucie, wsparcie

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie Paź mieczy- jak do kogos z przeszlosci, czyli pogadac mozna ale nic poza poki co

6 Co ukrywa 2 mieczy, 7 buław, Gwiazda- ze rozwaza podjac jakies kroki ktore moga byc dosc skuteczne

7 Czego Ty oczekujesz 6 Kielichów- pozytywnego rozwoju relacji, takiego bez presji i wybujalych oczekiwan

8 Co możesz dać z siebie 7 Mieczy- a mozesz sie maskowac ze ci nie zalezy ale chyba to nie prawda?;p

9 Obraz relacji w chwili obecnej 8 buław- chwilowo wisi w powietrzu ale zapowiadaja sie intensywne dzialania

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca 2 kielichów, As mieczy, Wieża 7 kielichów- spotkanie ktore popsuje wasza relacje

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Sąd, 10 mieczy, Rycerz buław - do polepszeniua stosunkow po tej nie za milej rozmowie

Napisano

no cięzko tu cos z nim stworzyc bo sie rozumiemy jak gęś z prosięciem :sciana_na: lub to jest na zasadzie zuraw i czapla........ jak kto woli

Napisano
no cięzko tu cos z nim stworzyc bo sie rozumiemy jak gęś z prosięciem :sciana_na: lub to jest na zasadzie zuraw i czapla........ jak kto woli

I motyw zurawia i czapli kroluje w dzisiejszym zestawieniu ;)

Napisano (edytowane)

1 Jej intencje wobec Ciebie Księżyc- Pan próbuje ukryć sam przed sobą, co czuje... Tutaj na pewno są uczucia, ale pan jakby się bał sam przed sobą przyznać do nich...

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie 5 denarów- Dla mnie 5 Denarów to lęk przed zaangażowaniem się, co ładnie potwierdza Księźyc - pan jest pełen obaw, które moga wynikać np.: z dotychczasowych niepowodzeń w relacjach... 5 Denarów to niska samoocena, skazywanie siebie samego na przegraną już na starcie.

3 Jak Cię postrzega As denarów, 10 denarów- - Zdeycowanie, jako kogoś, z kim mógłby stworzyć stabilny i szczęśliwy związek.

4 Co Tobie może dać Król Kielichów - Troskę, pan umiałby się Tobą zaopiekować, byłby czuły i delikatny :), odpowiedzialny...i okazywałby swoje uczucia :)

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie Paź mieczy - ...albo to znów te sprzeczności...paź jako jego nastawienie wewnętrzne spowodowane rozterkami... Paź może też wskazywać na kogoś, kto jest zdtereminowany w dążeniu do kontaktu.

6 Co ukrywa 2 mieczy, 7 buław, Gwiazda - ukrywa, że emocje buzują w nim strasznie, że walczy ze sobą...nie wie, co robić... Ma nadzieję, że z tego mogłoby coś być, chociaż "coś" to mało powiedziane...że z tego mogłaby by być bardzo ładna relacja, ale...pojawiają się lęki, ta niepewność, czy ma u Ciebie szanse...i walczy ze sobą...tak w kółko; on na nie da tego po sobie poznać - 2 Mieczy, robi dobrą minę do złej gry.

7 Czego Ty oczekujesz 6 Kielichów - prawdziwej przyjaźni, bezinteresownej pomocy i wsparcia...

8 Co możesz dać z siebie 7 Mieczy- - ...moze ucieczka przed szczerą/ wyjaśniającą rozmową?

9 Obraz relacji w chwili obecnej 8 buław- - ...a mnie się wydaje, że za chwilę zacznie się dziać :), że już pewne "mechanizmy" zostały wprawione w ruch i teraz szykują się pozytywne zmiany w relacji :) Lub może też wskazywać na kontakt mailowy/ internetowy...

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca 2 kielichów, As mieczy, Wieża 7 kielichów - Hmmm....dla mnie to nie sfera myśli...2 Kielichów wskazuje na realne spotkania u mnie i jest dążenie do nich, do rozmowy...szczerej, żeb wreszcie wiedzieć, na czym się stoi...

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Sąd, 10 mieczy, Rycerz buław- - Nowy początek tej relacji :) Sąd - odrodzenie, 10 Mieczy - koniec tego etapu, który był do tej pory i...pan, który dosyć niepsodziewanie wyjdzie z inicjatywą :) I znów, karty pokauzją, że pan będzie chciał szczerze pogadać, bo dla niego ta sytuacja jest strasznie ciężka...czuje, że musi wyjaśnić z Tobą to i owo, bo zwariuje ;)

Edytowane przez maddie88
  • Maestro
Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie Księżyc- on chce Ciebie do łózka, tylko kryje się z tym

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie 5 denarów- nie ma ich na razie

3 Jak Cię postrzega As denarów, 10 denarów- fajna, wartościowa,atrakcyjna babeczka

4 Co Tobie może dać Król Kielichów- może być bardzo czuły, romantyczny, może dac Ci dużo miłych gestów

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie Paź mieczy- chciałby coś wyjaśnić,zagadać może

6 Co ukrywa 2 mieczy, 7 buław, Gwiazda- ze boi się,ale chętnie by o Ciebie zawalczył

7 Czego Ty oczekujesz 6 Kielichów- miłości,ciepła

8 Co możesz dać z siebie 7 Mieczy- mozesz go trochę pooszukiwać:)

9 Obraz relacji w chwili obecnej 8 buław- mozliwe, że niebawem zaczną się intensywne kontakty

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca 2 kielichów, As mieczy, Wieża 7 kielichów- miła rozmowa, po której coś się zburzy, a może wyjdzie z propozycją, która Ci nie podpasuje? I pozostanie myslenie..

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Sąd, 10 mieczy, Rycerz buław - jak masz rodzinę, to uważaj, bo to może być romans,który zburzy Twój zwiażek

Gość Pasqualina
Napisano

1 Jej intencje wobec Ciebie Księżyc- zdecydować się nie może

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie 5 denarów- nie ma żadnych oczekiwań

3 Jak Cię postrzega As denarów, 10 denarów- jako osobę towarzyską, zrównoważoną, przyjacielską

4 Co Tobie może dać Król Kielichów- troskę, ciepło, poczucie bezpieczeństwa

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie Paź mieczy- pozaczepiać by chciał, pogadać o głupotach

6 Co ukrywa 2 mieczy, 7 buław, Gwiazda- że chciałby o Ciebie zawalczyć i bije się z myślami czy faktycznie jesteś spełnieniem jego marzeń

7 Czego Ty oczekujesz 6 Kielichów- odbudowy relacji, bezpieczenstwa

8 Co możesz dać z siebie 7 Mieczy- na razie nic, trochę możesz go okłamywać

9 Obraz relacji w chwili obecnej 8 buław- będzie dużo się działo między wami i kontaktu i rozmów

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca 2 kielichów, As mieczy, Wieża 7 kielichów- plany na spotkanie i realną pogawędkę legną w gruzach, zostaną tylko marzenia

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Sąd, 10 mieczy, Rycerz buław - oj, albo bedzie szalona klotnia, albo uznacie,ze to nie ma sensu i kade ruszy w swoja strone

Napisano

Pasqualina:

10. Jego działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca 2 kielichów, As mieczy, Wieża 7 kielichów- plany na spotkanie i realną pogawędkę legną w gruzach, zostaną tylko marzeniawłasnie dotarło do mnie ze to fakt - były spotkania- co prawda nie randkowe ale jednak, a teraz nie ma nic... tylko mysli pozostały...

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość gość5
Napisano
Nowy rok coś zmienił?:)

tak samo jak do KatiJo- nie zweryfikowalam, bo zapomnialam- gdybym dzisiaj nie zaczela przegladac watków- czy cos do weryfikacji- nawet bym nie widziala.

Ale dzieki Wam wielkie za przypomnienie :)

1 Jej intencje wobec Ciebie Księżyc-chyba sam nie wie czego chce, albo chce romansu

hm.... sama nie wiem..... jak sie widzimy- niestety bardzo rzadko :( - zagaduje, usmiecha sie itp. moze i chce romansu albo i czego innego - chwilowo sie nie dowiem

2 Jego oczekiwania wobec Ciebie 5 denarów- na dwoje babka wróżyła, -albo że zwróce na niego uwage jak kiedys, albo to ja będę zabiegac o jego uwagęjw- prawie sie nie widujemy wiec chyba zadnych oczekiwan nie ma

3 Jak Cię postrzega As denarów, 10 denarów- jako kogoś z kim można by stworzyc stały związekraczej jako " jako osobę towarzyską, zrównoważoną, przyjacielską"- odp. Pasqualina

4 Co Tobie może dać Król Kielichów- uczucia, madrośc, odpowiedzialność......co tu duzo pisac- to ktos z kim chcialoby sie byc

5 Ogólne jej nastawienie do Ciebie Paź mieczy- chyba jest zły na mnie obecniepozaczepiać by chciał, pogadać o głupotach- odp .Pasq....

6 Co ukrywa 2 mieczy, 7 buław, Gwiazda- ze stara się mysleć logicznie, zdusic w sobie pewne odruchy, chociaz i tak się cieszy jak mnie widzi????na to wyglada- po prawie 1,5 miesiaca sie zobaczylismy - buzia jak sloneczko uradowana takze tak byc moze

7 Czego Ty oczekujesz 6 Kielichów- przyjazni, dobre relacjekontynuacji tej znajomosci

8 Co możesz dać z siebie 7 Mieczy- heh no niby moge go zranic.... ( hm... zawsze on wychodził w 7 mieczach... )tu Arshi napisal to co ja wiem ale sie nie przyznam " a mozesz sie maskowac ze ci nie zalezy ale chyba to nie prawda?;p" bynajmniej na razie ...

9 Obraz relacji w chwili obecnej 8 buław- intensywnie o nim myslę, może on o mnie tez....tylko mysli- z mojej strony bynajmniej -tyle moge zweryfikowac

10 Jej działania w twoją stronę w ciągu kolejnego miesiaca 2 kielichów, As mieczy, Wieża 7 kielichów- u.... nie wiem za bardzo jak to rozgryzć- albo nasze kontakty pozostana w sferze mysli, albo zaistnieje sytuacja, która zburzy dotychczasowy porządek............no i kicha.... nagle padło... widzielismy sie 2-3 razy od momentu wystawienia tego watku do konca roku czyli Wieza i 7 kielichow- to oddalenie- tylko mysli pozostały..:(

11 W jakim kierunku zmierza relacja ? Sąd, 10 mieczy, Rycerz buław- hm... no nie wiem.... bynajmniej mogą zostac przekroczone pewne granice nakreslajace to co dozwolone a co już nie bardzo przez „wplatanie” się w romas, przygodę......

samej sobie ciężko.... pomóżcie proszę........

Bardzo dziekuje wszystkim za odpowiedzi i pomoc w interpretacji