Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 W jakim stopniu X zależy na mnie? Mag, Rydwan, As Mieczy --> Pustelnik No wydaje mi się że zależy mu, kontaktuje się ze mną z własnej woli, nikt go przecież nie zmusza Tak samo jak proponuje mi spotkania.. Wydaje mi się że jeśli ma chęci to jest zdolny do wszystkiego (Bo Mag + Rydwan) ... As Mieczy, oznacza że jestem dla niego ważna w jakiś tam sposób, no i tak samo chyba jego wnętrze odczuwa? Nie wiem co sądzić o tych ostatnich kartach ale tak mi się wydaje.. ) Cytuj
Madlen_88 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Zależy mu, jest ukierunkowany na działanie, ale mam wrażenie, że jakiś konflikt was czeka i nic z tego nie będzie. Pustelnik wskazuje mi zwykle taką nicość. 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Zależy mu, jest ukierunkowany na działanie, ale mam wrażenie, że jakiś konflikt was czeka i nic z tego nie będzie. Pustelnik wskazuje mi zwykle taką nicość. Sprzeczać to my się lubimy ze sobą, ale to bardziej pod droczenie się idzie No nie wiem już co o tym sądzić.. Cytuj
Madlen_88 Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 No właśnie ja też trochę zgłupiałam bo maga z rydwanem odbieram jako że mu zależy, natomiast ten pustelnik... Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 No właśnie ja też trochę zgłupiałam bo maga z rydwanem odbieram jako że mu zależy, natomiast ten pustelnik... No nie wiem może to znaczyć że popęd jest i przygaszanie.. i tak w kółko Może jeszcze ktoś się wypowie swoim okiem? ))) Cytuj
Ewuniaaa Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 Myślę, że mu zależy, ale boi się zaangażować, może jest po jakiś przejściach... Chce mieć na tą chwilę kontrolę nad swoimi uczuciami. Macie wspólne zainteresowania, Wasze porozumienie jest jak dla mnie bardziej na poziomie intelektu. Z Tobą osiąga spokój w podejściu do rzeczywistości. Zamiast działać impulsywnie- woli wszystko przemyśleć i zanalizować. Nie chce Ci zrobić krzywdy, dlatego tak jest. 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 17 Listopada 2012 Autor Napisano 17 Listopada 2012 Myślę, że mu zależy, ale boi się zaangażować, może jest po jakiś przejściach...Chce mieć na tą chwilę kontrolę nad swoimi uczuciami. Macie wspólne zainteresowania, Wasze porozumienie jest jak dla mnie bardziej na poziomie intelektu. Z Tobą osiąga spokój w podejściu do rzeczywistości. Zamiast działać impulsywnie- woli wszystko przemyśleć i zanalizować. Nie chce Ci zrobić krzywdy, dlatego tak jest. No tak dokładnie, jest po przejściach.. I wspólne zainteresowania mamy oraz dobrze się dogadujemy Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 W jakim stopniu X zależy na mnie? Mag, Rydwan, As Mieczy --> Pustelnik [/b] wyglada na to, że pan jest obecnie sam i chce podziałać (albo działa) a za chwile odpuszcza.......... i znów to samo ... w kamiennym kręgu......... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Wydaje mi się, że pan Cię bardzo lubi, sam inicjuje rozmowy i spotkania, lubi z Tobą rozmawiać, może nawet jest Tobą trochę zafascynowany, ale... powiedziałabym, że zależy mu bardziej jako na koleżance, przyjaciółce. Ostatnie karty nie wywołują we mnie wrażenia, żeby chodziło o związek. Może być tak jak napisała Madlen_88 - że czeka was jakiś konflikt i popsuje się kontakt. Cytuj
werona Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Ja tu widzę relację opartą głównie na spotkaniach i rozmowach... 1 Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Pasujesz mu pod kątem intelektualnym. Lubi z Toba spędzać czas i wiele uczy się od Ciebie. Narazie obserwuje co z tego wyniknie i na ile możecie stworzyc coś fajnego. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Zalezy mu i to dosc ostro w tym Magu. W Rydwanie widac konkretne dzialania, ktore podejmie w Twoja strone. As Mieczy to taki moment, gdy nagle ma sie przejrzystosc swoich mysli, wie dokladnie czego sie chce, taka jasnosc, klarownosc jednym slowem, jezeli do tej pory tej pewnosci brakowalo. W podsumie masz IX Eremite. Tu moze znaczyc, ze skoro z rozkladu wynika, ze pan juz doskonale wie, czego chce i bedzie do tego ladnie darzyl to jeszcze wazne, zebys Ty zajela sie soba i tym, czego Ty w tym wszystkim chcesz, czy to jest to, czego wlasnie chcesz i wtedy postepowac juz w zgodzie ze soba. Bo pan tak wlasnie bedzie postepowal. W zgodzie ze soba i tego, do czego doszedl wewnatrz siebie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi