Dragonless Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Witam. Ostatnio miewam dość dziwne sny. Otóż w snach mam często zbliżenia seksualne, bądź po prostu pocałunki z drugim mężczyzną. W niektórych przypadkach mnie to podnieca ale nie zawsze. Czasami śnie też, że po prostu śpię w ramionach innego mężczyzny. Nie wiem jak to wytłumaczyć, w życiu normalnym nigdy nie czułem pociągu do mężczyzn, ostatnio zerwałem z dziewczyną. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
auris81 Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Witam.Ile masz lat?Pytam,ponieważ często u nastolatków w okresie dojrzewania pojawiają się tego typu sny.Nie ma w nich nic złego,a już na pewno nie oznaczają,że masz ciągoty do mężczyzn.Możliwe też,że jesteś wrażliwy emocjonalnie i poprzez takie sny dopieszczasz swoją wewnętrzną męskość.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts