Guest winteer Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Wiesz, nie sie czasem zdarza że kilka niezależnych snów układa mi się w coś w rodzaju "serialu"... przyczym nie mam na myśli kilka kolejnych po sobie nocy, ale czasem są one od siebie oddalone w dłuższym czasie. Tak czy inaczej, mam wrażenie ze oglądam "kolejne odcinki" jakiejś sennej historii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killerxD Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Tak Win ma swieta racje i jej sie sluuchajcie a niebo bedzie wam dane i przyjda anioly, i bedzie armagiedon(hihi) a Ci co sie sluchali Winteer przetrwaja i zyc beda po wieki wiekow AMEN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest winteer Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 Tak Win ma swieta racje i jej sie sluuchajcie a niebo bedzie wam dane i przyjda anioly, i bedzie armagiedon(hihi) a Ci co sie sluchali Winteer przetrwaja i zyc beda po wieki wiekow AMEN no, może nie świetą... ale za to sprawdzoną na mnie.. zobaczymy czy komuś rownież się to przyda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cytrynka Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 czesc Wszystkim:) od okolo tygodnia co dwa dni mam sny ktore sa odpowiedzia na moje pytania i w kazdym kryje sie jakas podpowiedz. Dzisiaj mialam juz trzeci sen z tego cyklu. Cykl ten to noc-sen i noc kiedy nic mi sie nie sni a rano wstaje wypoczeta. Ostatnie dwa byly ze soba polaczone i drugi byl kontynuacja pierwszego. Wszystko sie zgadza, te sny byly tez calkowitym odbiciem tego co czuje, wiec bylam pewna ze "daje " mi je ktos dobry, przyjaznie do mnie nastawiony. Do dzisiaj...w snie zostal poruszona wlasciwie kluczowa sprawa tego w co wierze i komu ufam. W owym snie znowu odzwierciedlone byly moje obawy ktore sie... potwierdzily. Nie moge, a wlasciwie nie chce w to wierzyc. Owy sen jeszcze nie zostal zinterpretowany gdyz czekam na Mistrzynie z forum:) ale czy istnieje jakas mozliwosc dowiedzienia sie od kogo mam te sny? Nie wiem czy cos nie chce mnie zmylic...albo kto chce pokazac mi prawde. Czy istnieje jakis sposob? Nie moge powolac sie na to co czuje, gdyz moge byc pod jakims wplywem. Co o tym myslicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts