Ariadna987 Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Dopiero poznaje karty klasyczne oraz zaczynam się uczyć wróżyć z nich. Czy mógłby ktoś powiedzieć mi jak mam to odczytać? Proszę o pomoc, to dla mnie ważne:) Wyszły takie karty: Q kier, 10 karo , 9 pik, A pik, 8 pik odwrócona, Q pik, 8 kier, W karo odwrócony, w pik odwrócony i w kier odwrócony Karty wyszły w takiej kolejności, proszę o pomoc. Kompletnie nie wiem jak to odczytać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Łoooo matko,a ja zapomniałam już,co oznaczają karty klasyczne... A jakie było pytanie? Boja tu widzę dużo kobiet i młodych mężczyzn i informacje. Niebyt chyba przyjemne 9pik, 8pik (odwrócone). Musisz uważać na kobietę,która przybrała kartę Qpikową,gdyż ona tylko udaje przyjaźń i coś knuje. Waleci odwróceni też jakoś dobrze nie wróżą, będą brać chyba w tym udział. To tyle co mi przyszło do głowy. ps. ja nie wróżyłam na zasadzie odwrócona, tylko zawsze była pozycja prosta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariadna987 Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Pytanie brzmiało czy w najbliższym czasie moje życie zmieni się na lepsze.Dziękuję Damo Trefl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dama Trefl Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ale coś widzisz teraz? Odbicie swojej obecnej sytuacji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ariadna987 Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Powiem Ci szczerze, że tak Mam siostrę, która jet bardzo zazdrosna, bo mi się układa w życiu i małżeństwie a jej wszystko się wali na głowę, i wiem że się oto na mnie gniewa i knuje na mnie za moimi plecami, obgaduje, rozsiewa plotki. A ci mężczyźni to jest na pewno jej chłopak i chłopak drugiej siostry, którzy także pogniewali si na mnie i mojego męża, ale nie wiem o co. To chyba wpływ tej zazdrosnej siostry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ladyinblack Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Ja bym uważała na oszczerstwa z ich strony! zwłaszcza zdradę, odwrócona 8 kier może o tym świadczyć. Widać, ze znalazłaś się w centrum zainteresowania, mało przychylnych osób. Uważaj na plotki!. Nie daję głowy, bo też się dopiero uczę. pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts