Skocz do zawartości

Pomoże ktośw interpretacji?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dopiero poznaje karty klasyczne oraz zaczynam się uczyć wróżyć z nich. Czy mógłby ktoś powiedzieć mi jak mam to odczytać? Proszę o pomoc, to dla mnie ważne:) Wyszły takie karty:

Q kier, 10 karo , 9 pik, A pik, 8 pik odwrócona, Q pik, 8 kier, W karo odwrócony, w pik odwrócony i w kier odwrócony

Karty wyszły w takiej kolejności, proszę o pomoc. Kompletnie nie wiem jak to odczytać.

Napisano

Łoooo matko,a ja zapomniałam już,co oznaczają karty klasyczne... A jakie było pytanie? Boja tu widzę dużo kobiet i młodych mężczyzn i informacje. Niebyt chyba przyjemne 9pik, 8pik (odwrócone). Musisz uważać na kobietę,która przybrała kartę Qpikową,gdyż ona tylko udaje przyjaźń i coś knuje. Waleci odwróceni też jakoś dobrze nie wróżą, będą brać chyba w tym udział. To tyle co mi przyszło do głowy.

ps. ja nie wróżyłam na zasadzie odwrócona, tylko zawsze była pozycja prosta

Napisano

Pytanie brzmiało czy w najbliższym czasie moje życie zmieni się na lepsze.Dziękuję Damo Trefl

Napisano

Powiem Ci szczerze, że tak Mam siostrę, która jet bardzo zazdrosna, bo mi się układa w życiu i małżeństwie a jej wszystko się wali na głowę, i wiem że się oto na mnie gniewa i knuje na mnie za moimi plecami, obgaduje, rozsiewa plotki. A ci mężczyźni to jest na pewno jej chłopak i chłopak drugiej siostry, którzy także pogniewali si na mnie i mojego męża, ale nie wiem o co. To chyba wpływ tej zazdrosnej siostry.

• 1 rok później...
Napisano

Ja bym uważała na oszczerstwa z ich strony! zwłaszcza zdradę, odwrócona 8 kier może o tym świadczyć. Widać, ze znalazłaś się w centrum zainteresowania, mało przychylnych osób. Uważaj na plotki!.

Nie daję głowy, bo też się dopiero uczę. pozdrawiam