Maestro Inez2503 Napisano 17 Listopada 2012 Maestro Napisano 17 Listopada 2012 1. Co ta osoba Tobie pokazuje Pustelnik - 3 kielichów - wycofany,ale z drugiej strony miły i towarzyski 2. Co myśli o Tobie, jak Ciebie widzi (czyli chodzi o to[/b] jaka osoba jesteś, nie o jej plany) Królowa Mieczy inteligentna,bystra wygadana 3. Jak Ciebie postrzega generalnie 8 denarów - jako bardzo pracowitą 4. Coś w Tobie co powoduje ze jesteś dla niego/niej atrakcyjna/atrakcyjny 9 buław - to, że jestem ostrożna i zdystansowana, nie narzucam się 5. Coś w Tobie co jego/ja odpycha As Denarów Sprawiedliwośc- hmmm, może moje zasady?? Wartosci?? 6. Poziom zainteresowania Twoja osoba 2 kielichów 6 kielichów Rycerz Denarów - raczej spore zainteresowanie, czuje bliskość, czuje się przy mnie dobrze Cytuj
Arshi Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 1. widac ze jest zadowolony z bycia samym ze soba 2. widzi ciebie jaka osobe dosc chlodna i inteligentna 3. jako osobe skupiona na priorytetach 4. to ze nie jestes ulegla 5. mozliwe ze chcesz zwiazku co go ploszy 6. spory poziom zainteresowania Cytuj
SacralNirvana Napisano 17 Listopada 2012 Napisano 17 Listopada 2012 1. Co ta osoba Tobie pokazuje Pustelnik - 3 kielichów Skojarzylo mi sie, ze pan jest dosc mocno osadzony w sobie, ma silne centrum, ze tak to ujme. Postepuje wg swoich zasad i w zgodzie z wlasnymi wnetrzem. 3 Kielichy pokazuje otwartosc na ludzi i umiejetnosc zarowno dawania, jak i brania, w tym takze milosci. To taki stan, gdy energia w swobodny sposob krazy, zadnych blokada... nastepuje piekna wymiania. 2. Co myśli o Tobie, jak Ciebie widzi (czyli chodzi o to jaka osoba jesteś, nie o jej plany) Królowa Mieczy[/b] Uwaza Ciebie za konkretna osobke, taka bardzo intelignetna, ale nie poprzestajaca na slowach a przechodzaca takze do czynow. Konkretne slowa, konkretne mysli, ale takze konkretne dzialania. 3. Jak Ciebie postrzega generalnie 8 denarów - Jako osobe, ktora konsekwentnie i wytrwale realizuje swoje cele. Niewazne, jak dlugo, niewazne, ile pracy trzeba w to wlozyc, Ty wiesz, czego chcesz i wytrwali do tego darzysz. 4. Coś w Tobie co powoduje ze jesteś dla niego/niej atrakcyjna/atrakcyjny 9 buław - Jestes konkretna w dzialaniach. Potrafisz zadzialac bardzo energiczne jednoczesnie pozostajac w zgodzie z wlasnym wnetrzem. Potrafisz zachowac idealna harmonie, rownowage. 5. Coś w Tobie co jego/ja odpycha As Denarów Sprawiedliwośc- Ze masz zbyt realistyczne podejscie. Nie wiem, tak jakby szansa, ktora Ci sie ukazala w Asie pozostawala w Twoim przypadku tylko szansa. Wiesz... szansa to niby tylko szansa, ale w Asie Monet mamy taka sytuacje, ze juz widac drugi brzeg rzeki, ze widac, ile tam na nas dobrego czeka, ale... trzeba te rzeke przekroczyc. Sa kamienie... trzeba po nich przejsc. Pierwszy krok, drugi... trzeci... itd. Ale... co Ty robisz? Sprawiedliwosc niby rownowazy emocje i rozum, ale nigdy na korzysc emocji. Ty odcinasz sie od wszystkiego, czego nie mozesz ogarnac intelektem i za bardzo to intelektualizujesz. Tym samym... zabijasz szanse, ktore mialyby szanse przeobrazic sie byc moze w cos wiecej. Brak Ci momentami fantazji, poddania sie marzeniom i poniesienia uczuciom. Wlasnie, jak gdyby tu sie ukazywala Twoja negatywna strona Krolowej Mieczy (w AW przeciez VIII Sprawiedliwosc). 6. Poziom zainteresowania Twoja osoba 2 kielichów 6 kielichów Rycerz Denarów - Jest otwartosc na Ciebie i mozliwosc, ze cos mogloby byc wiecej. Lubi z Toba przebywac. A zapytam. Laczylo Was cos juz wczesniej? Byliscie jakos juz ze soba blizej? Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 1. Co ta osoba Tobie pokazuje Pustelnik - 3 kielichów - chcec sie pokazac jako rowny fajny gosc -z ktorym sie nudzic nie bedziesz ale wewnatrz czuje sie bardzo osamotniony 2. Co myśli o Tobie, jak Ciebie widzi (czyli chodzi o to[/b] jaka osoba jesteś, nie o jej plany) Królowa Mieczy bardzo fajna babka, elokwentna, hm.. zyleta jesli chodzi o umysl, ale tez czasami osłcha uczuciowa wobec niego 3. Jak Ciebie postrzega generalnie 8 denarów - jako taką , która dąży do obranego celu, no i ciagle sie uczy 4. Coś w Tobie co powoduje ze jesteś dla niego/niej atrakcyjna/atrakcyjny 9 buław - takie zdystansowanie- nie od razu wszystko na talerzu 5. Coś w Tobie co jego/ja odpycha As Denarów Sprawiedliwośc- ja bym powiedziala ze chłód emocjonalny pomimo tego, że szykuje sie cos fajnego, albo tez to ze na przeszkodzie stoi twoj zwiazek zalegalizowany- moze on nie ma takiej pewnosci siebie i siły jak ty by walczyc do konca......... 6. Poziom zainteresowania Twoja osoba 2 kielichów 6 kielichów Rycerz Denarów - jest zaangazowany, konsekwentny i stały w uczuciach jesli chodzi o ciebie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 18 Listopada 2012 1. Co ta osoba Tobie pokazuje Pustelnik - 3 kielichów Skojarzylo mi sie, ze pan jest dosc mocno osadzony w sobie, ma silne centrum, ze tak to ujme. Postepuje wg swoich zasad i w zgodzie z wlasnymi wnetrzem. 3 Kielichy pokazuje otwartosc na ludzi i umiejetnosc zarowno dawania, jak i brania, w tym takze milosci. To taki stan, gdy energia w swobodny sposob krazy, zadnych blokada... nastepuje piekna wymiania. 2. Co myśli o Tobie, jak Ciebie widzi (czyli chodzi o to jaka osoba jesteś, nie o jej plany) Królowa Mieczy[/b] Uwaza Ciebie za konkretna osobke, taka bardzo intelignetna, ale nie poprzestajaca na slowach a przechodzaca takze do czynow. Konkretne slowa, konkretne mysli, ale takze konkretne dzialania. 3. Jak Ciebie postrzega generalnie 8 denarów - Jako osobe, ktora konsekwentnie i wytrwale realizuje swoje cele. Niewazne, jak dlugo, niewazne, ile pracy trzeba w to wlozyc, Ty wiesz, czego chcesz i wytrwali do tego darzysz. 4. Coś w Tobie co powoduje ze jesteś dla niego/niej atrakcyjna/atrakcyjny 9 buław - Jestes konkretna w dzialaniach. Potrafisz zadzialac bardzo energiczne jednoczesnie pozostajac w zgodzie z wlasnym wnetrzem. Potrafisz zachowac idealna harmonie, rownowage. 5. Coś w Tobie co jego/ja odpycha As Denarów Sprawiedliwośc- Ze masz zbyt realistyczne podejscie. Nie wiem, tak jakby szansa, ktora Ci sie ukazala w Asie pozostawala w Twoim przypadku tylko szansa. Wiesz... szansa to niby tylko szansa, ale w Asie Monet mamy taka sytuacje, ze juz widac drugi brzeg rzeki, ze widac, ile tam na nas dobrego czeka, ale... trzeba te rzeke przekroczyc. Sa kamienie... trzeba po nich przejsc. Pierwszy krok, drugi... trzeci... itd. Ale... co Ty robisz? Sprawiedliwosc niby rownowazy emocje i rozum, ale nigdy na korzysc emocji. Ty odcinasz sie od wszystkiego, czego nie mozesz ogarnac intelektem i za bardzo to intelektualizujesz. Tym samym... zabijasz szanse, ktore mialyby szanse przeobrazic sie byc moze w cos wiecej. Brak Ci momentami fantazji, poddania sie marzeniom i poniesienia uczuciom. Wlasnie, jak gdyby tu sie ukazywala Twoja negatywna strona Krolowej Mieczy (w AW przeciez VIII Sprawiedliwosc). 6. Poziom zainteresowania Twoja osoba 2 kielichów 6 kielichów Rycerz Denarów - Jest otwartosc na Ciebie i mozliwosc, ze cos mogloby byc wiecej. Lubi z Toba przebywac. A zapytam. Laczylo Was cos juz wczesniej? Byliscie jakos juz ze soba blizej? Dziwna sprawa z nim..Poznaliśmy się na stopie oficjalnej, w jego pracy, gdzie byłam klientką. Iskrzenie od poczatku,potem kilka miesięcy w ogóle się nie widzieliśmy, ze 4 razy jakiś kontakt sms'owo - netowy i nagle się umówiliśmy i od razu emocje (głównie z jego strony) wzięły górę, tulił mnie nie wiem ile..To było pierwsze spotkanie na gruncie bardziej neutralnym..i w ogóle szok,bo to jakby nie było obcy człowiek.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Dziwna sprawa z nim..Poznaliśmy się na stopie oficjalnej, w jego pracy, gdzie byłam klientką. Iskrzenie od poczatku,potem kilka miesięcy w ogóle się nie widzieliśmy, ze 4 razy jakiś kontakt sms'owo - netowy i nagle się umówiliśmy i od razu emocje (głównie z jego strony) wzięły górę, tulił mnie nie wiem ile..To było pierwsze spotkanie na gruncie bardziej neutralnym..i w ogóle szok,bo to jakby nie było obcy człowiek.. Wiesz, pytam, bo te karty mowiace o zainteresowaniu Twoja osoba to w nich widac, jakby cos juz miedzy Wami bylo. 6 Kielichow to jawne wspominanie czego, co bylo (chociaz oczywiscie nie zawsze), ale jezeli obok jest Rycek Monet... a ten zwiazkowo znaczy tyle, co "nowe soki w stare galezie", to jakby sie chcialo cos przywolac, co juz mialo miejsce, cos na nowo ozywic i ewentualnie wzniesc na jeszcze wyzszy poziom. Takze stad to pytanie. PS. Czyli on wtedy juz postrzegal to, co miedzy Wami bylo, jako cos wiecej. Czuje z Toba wiez. Cytuj
werona Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 1. Co ta osoba Tobie pokazuje Pustelnik - 3 kielichów - wychodzi z Pustelnika, otwiera się na zabawę i rozrywkę... może też pokazywać się jako osoba dojrzała i trochę zamknięta i skupiona na swoim wnętrzu, ale również otwarta na zabawę i życie towarzyskie 2. Co myśli o Tobie, jak Ciebie widzi (czyli chodzi o to jaka osoba jesteś, nie o jej plany) Królowa Mieczy - chłodna i z dystansem, wygadana, inteligentna, kierujesz się rozumem a nie emocjami 3. Jak Ciebie postrzega generalnie 8 denarów - jesteś pracowita, obowiązkowa, nastawiona na solidną, sumienną i terminową robotę. Także dbasz o siebie, o swoje sprawy, skupiasz się na sobie 4. Coś w Tobie co powoduje ze jesteś dla niego/niej atrakcyjna/atrakcyjny 9 buław - kręci go Twój dystans i wycofanie (Królowa Mieczy) 5. Coś w Tobie co jego/ja odpycha As Denarów Sprawiedliwość - nie ma szansy na coś formalnego 6. Poziom zainteresowania Twoja osoba 2 kielichów 6 kielichów Rycerz Denarów - fajne karty... dobrze się z Tobą czuje, ale póki co to takie ciepło-koleżeńskie relacje Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 I jak? Było ciekawie czy niespecjalnie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 31 Stycznia 2013 Przypuszczam,ze odpychają go moje zasady,fakt, ze nie jestem łatwą panienką) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi