Skocz do zawartości

Pokłóceni..

Gość sheina

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

kolega mnie wkurzyl nie odzywamy sie do sibie prawie miesiac bylam tak wkurzona,ze tymrazem powiedzialam,ze juz nie odbiore,nie odpisze.

Co o mnie teraz mysli?

3 denary,5 denarów, krolowa kielichow

czyzby mu mnie troche brakowalo,a moze wcale nie mysli..

jego kroki wobec mojej osoby w przeciagu 3 dni

sprawka,krolowa mieczy,6 buław

mysli ,rozwaza powrot

a w przeciagu tygodnia

słonce, 4 kielichy,sad

ee nie bardzo to wierze..ze sie odezwie.. juz mi to wychodzi ciagle :/ i nic

czy sie w ogole przejmuje tym,ze zerwalam z nim kontakt?

8 bulaw, as bulaw, kaplanka

chyba ja ;p

zadałam pytani jeszcze czy jezeli ja się do tygodnia nia odezwe to czy on to zrobi ?

10 mieczy, 10 buław, 3 kielichy?

nie bardzo wiem jak to..jedna dobra karta..

Edytowane przez sheina
Napisano

Co o mnie teraz mysli?

3 denary,5 denarów, krolowa kielichow- brakuje mu ciebie, mysle ze bedzie chcial naprawic to co sie zepsuło

sprawka,krolowa mieczy,6 buław- wie, że wina lezy po jego stronie i bedzie chciał sam to naprawic- pogadac itp. ...

a w przeciagu tygodnia

słonce, 4 kielichy,sad- byc moze uda sie to naprawic aczkolwiek u niego raz euforia a raz melancholia... zobaczymy co przewazy.........

8 bulaw, as bulaw, kaplanka- mysli o tym intensywnie.........

Gość Pasqualina
Napisano

Co o mnie teraz mysli?

myśli, że mu Ciebie brakuje tęskni za Tobą, żałuje, że tak to się wszystko potoczyło

będzie rozważał kontakt z Tobą, w celu wyjaśnieniea całej sytuacji albo w ogóle myśli, że to Ty powinnaś się odezwać do niego

a w przeciagu tygodnia

słonce, 4 kielichy,sad-

Nadal będzie się zastanawiać co zrobić będą mu świtać myśli, żeby wyciągną rękę, zaraz potem skarci się i uniesie się dumą, a potem znowu będzie wspominać Cię

myśli o tym, że się od niego odsunęłaś, on chyba jest zły, że to zrobiłaś :P

Napisano
kolega mnie wkurzyl nie odzywamy sie do sibie prawie miesiac bylam tak wkurzona,ze tymrazem powiedzialam,ze juz nie odbiore,nie odpisze.

Co o mnie teraz mysli?

czyzby mu mnie troche brakowalo,a moze wcale nie mysli..

mysli ,rozwaza powrot

a w przeciagu tygodnia

słonce, 4 kielichy,sad

ee nie bardzo to wierze..ze sie odezwie.. juz mi to wychodzi ciagle :/ i nic

chyba ja ;p

Myśli, ze czuje się bezsilny wobec Ciebie. Wszystko to co wydawało się mu w zasięgu ręki - uciekło i oddaliło się.

W ciągu trzech dni chyba się nie odezwie, ale w ciągu tygodnia = możliwe

No przejmuje się - on czeka na kontakt od Ciebie. Jako piewrwsza powinnaś sie odezwać.

Napisano

dzięki....tez mi się wydaje,ze on czeka na moj odzew,a ja tego nei zrobie...........ktos ma jakies pomysly jeszcze?

Napisano

zadałam pytani jeszcze czy jezeli ja się do tygodnia nia odezwe to czy on to zrobi ?

10 mieczy, 10 buław, 3 kielichy?

nie bardzo wiem jak o rozumiec jedna dobra adwie zle

Gość Pasqualina
Napisano

a mi się wydaje, że jakby kamień z serca mu spadł :)

Gość Pasqualina
Napisano
aha czyli,ze sie cieszy,ze mnei nei ma?

czytam jak slepa franka, przeczytalalm co bedzie jak sie pierwsza odezwiesz ;p i stad ta moja interpretacja ;/

jezeli sie nie odezwiesz to moze on z kims bedzie sie konsultowal co ma zrobic, chyba podzieli sie problemem z przyjaciolmi

Napisano

Odezwie się od dzisiaj pomiędzy 1,5 tygodnia a 3 tygodnie :) będzie chciał pogadać o jakiś lekkich rzeczach.

Napisano

Hej Shei :))

Co o mnie teraz mysli?

3 denary,5 denarów, krolowa kielichow->Księżyc

a myśli, że masz inne znajomości, którymi zajmujesz sobie czas boś wg niego kontaktowa osoba, być może zdaje sobie sprawę, że troszkę może być Ci smutno..lub że możesz być rozczarowana jego postawą. Widzi Cię jako kobietę o dobrym serduchu ;)

jego kroki wobec mojej osoby w przeciagu 3 dni?

sprawka,krolowa mieczy,6 buław->Głupiec

nie będzie kontaktu, chyba, że sama się odezwiesz

a w przeciagu tygodnia?

słonce, 4 kielichy,sad->Pustelnik

może Pan myśleć o kontakcie, ale jeszcze będzie zniechęcony, rozleniwienie weźmie górę jeszcze...ale zacznie mysleć o odnowieniu kontaktu z Tobą

8 bulaw, as bulaw, kaplanka->Siła

emocjonalnie to na niego wpłynie..będzie szukał wówczas kontaktu z Tobą. taj jakby się obudził nieco..,ale wóczas Ty z kolei możesz unosić się dumą lub robić uniki bo będziesz zezłoszczona.

10 mieczy, 10 buław, 3 kielichy->Siła

odezwie się, będzie chciał miło pogadać o mało ważnych sprawach by poprawić wzajemne kontakty.

Napisano

taaa tylko,ze ja nei chce o malo waznych sprawach dagac a wyjasnic :/ bez sensu

Napisano

Co o mnie teraz mysli?

Ze nie czujesz sie dobrze z ta sytuacja. Postrzega Ciebie jako taka wrazliwa i krucha istotke, ktora pewno cierpi pod wplywem tej sytuacji. W 3 Monetach widzi, ze sa przeszkody do pokonania. Cos trzeba byloby popchnac do przodu, moze wyjasnic.

Konkretne dzialania w celu wyjasnienia, naprawienia sytuacji miedy Wami. Wyklarowania tego, co niejasne.

a w przeciagu tygodnia

słonce, 4 kielichy,sad

Tu jakby jednak pogodzil sie z tym, co jest i stwierdzil, ze nie odezwie sie pierwszy. Jednak liczy na to, ze sie pogodzicie.

Mysli duzo o tym, te 8 Bulaw to takich 1000 mysli i pomyslow na sekunde. Ale nie w sensie zameczania sie, tylko "co zrobic, zeby to naprawic" (wyzej te 3 Monet)? W Kaplance widac jednak cierpliwosc i jakby wyczekiwanie na to, co Ty zrobisz.

Tzn. on by chcial, zeby cos ruszylo i cos tam mu po glowie chodzi, ale ostatecznie liczy na to, ze Ty odezwiesz sie pierwsza i mu ten ciezar z barkow zdejmiesz.

A to ten Twoj Mieczowy znajomy?

Napisano

a neich sie wali, ja sie NIE odezwe.wiec po ptokach...

tak to ten co pisalysmy..

Napisano

A... no to typowo tak... On chyba juz miewal takie zagrania wczesniej... :)

• Maestro
Napisano

Co o mnie teraz mysli?

3 denary,5 denarów, krolowa kielichow->Księżyc

lubi Ciebie nadal i jakby odczuwał trochę brak Ciebie

jego kroki wobec mojej osoby w przeciagu 3 dni?

sprawka,krolowa mieczy,6 buław->Głupiec

będzie rozważał kontakt, Ty jakaś zła wyszłas, nie wiem co ta 6 buław , bo to karta sukcesu,mozliwe, że da znać o sobie

a w przeciagu tygodnia

słonce, 4 kielichy,sad

zajmie się sobą,ale poszuka możliwosci kontaktu

8 bulaw, as bulaw, kaplanka->Siła

ma facet energię, on uważa, że i tak kontakt nadal istnieje, on nie może się z Tobą połapać;) Próbuje za Tobą nadążyć (hahahaha, jak i ja zresztą :lol:)

10 mieczy, 10 buław, 3 kielichy->Siła

dobijesz go tym ewidentnie, on w weekend spróbuje coś ruszyć...

Napisano

Co o mnie teraz mysli? 3 denary,5 denarów, krolowa kielichow - Myśleć, to myśli... Uważa, że podeszłaś do sprawy emocjonalnie i odcinasz się powoli...ponieważ w ten sposób jakby ochraniasz się przed stratą i związanym z tym bólem. Ale pan wie, że trzeba działać, by przez ten problem przebrnąć...i jego zdaniem jesteście w stanie to zrobić (3 Denarów).

jego kroki wobec mojej osoby w przeciagu 3 dni: sprawka,krolowa mieczy,6 buław - Będziesz pana hamować, pan będzie chciał przedstawiać swoje argumenty i podejdzie do sprawy fair...ale tak jakbyś miała go gasić... Wydaje mi się, że w tej 6 Buław jednak dojdziecie do jakiegoś kompromisu :)

a w przeciagu tygodnia: słonce, 4 kielichy,sad - dążenie do odnowienia tej relacji...chociaż pan będzie miał dosyć Twoich humorów (z jego punktu widzenia)...że on tutaj sie stara, a Ty jesteś na nie...poczuje się wręcz urażony, uderzy go to tak dosyć... Mnie się wydaje, że chłopak ma szczere intencje i naprawdę mu zależy... 4 Kielichów jest pasywna, to dołek, brak wiary w powodzenie tej relacji...i w związku z tym brak działań... Ale masz też Sąd...a ta karta wskazuje na powroty...

czy sie w ogole przejmuje tym,ze zerwalam z nim kontakt? 8 bulaw, as bulaw, kaplanka - Też myślę, że tak...widać, że pan chce działać, będzie się kontaktować...łączy Was silna więź :), a o coś takiego się walczy :)

zadałam pytani jeszcze czy jezeli ja się do tygodnia nia odezwe to czy on to zrobi ? 10 mieczy, 10 buław, 3 kielichy Dla mnie tak. Panu jest strasznie ciężko, ale naprawdę...i na sercu i mentalnie...chyba nie dajesz mu spokoju... Nie wiem, czy we wskazanym okresie się odezwie...ale prędzej czy później to zrobi...bo po prostu nie wytrzyma tej sytuacji... W 3 Kielichów jest spotkanie, radość, wspólna zabawa :) Wygląda na to, że zakopiecie topór wojenny...ja, tak na oko, bym powiedziała, że za ok. 3 tyg. :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Sheina nie odpowie, bo jej nie ma na forum. Prosila o skasowanie konta.

Ale z tego, co wiem, nie ma zgody, nie ma odezwu niestety.