miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jak narazie to zapowiada się, że spędzę sylwka sama, bo każdy ma plany ze swoimi połóweczkami: Jak spędzę sylwestra 2012/2013 chronologicznie: KRÓLOWA KIELICHÓW-KAPŁAN-9MONET (umiarkowanie) ----------------gwiazda----kapłanka---siła------------------------------------- --------------------------słońce---śmierć----------------------------------------- ---------------------------------koło------------------------------------------------ coś mi się wydaje, że spędzę go sama tak jak się na to zapowiada. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 z jakimś Kapłanem spędzisz, może w domu? Albo jakaś prywata u kogoś? Ktoś wyjdzie do Ciebie z propozycją myślę Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 na spokojnie, bez pana może żadnego, ale gdzieś się wybierzesz Cytuj
werona Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Duża emocjonalność tego wieczoru Cię czeka i raczej spędzisz go sama. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 A mi sie wydaje, ze nie tak do konca. Ze pojawi sie mozliwosc wyjscia, ale bedzie to wymagalo znalezenia jakiegos kompromisu (w podsumie Umiarkowanie i Papiez), zeby to doszlo do skutku. W 9 Monetach widac Twoja gotowosc do wyjscia jednak miedzy ludzi. 9 Monet niby zadowolone z bycia samemu, ale szuka towarzystwa... 1 Cytuj
miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 niby nie ma pustelnika, więc moze nie spędzę sama, umiarkowanie mówi, że nie będę królową nocy ale może chociaż w tym kole coś się bedzie działo a nie sama przed tv Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Umiarkowanie w podsumie to potrzeba znalezienia kompromisu. Jakby cos sie mialo wylonic, co mogloby stanac na przeszkodzie jakims Twoim planom i trzeba bylo wlasnie kompromisu tu szukac, zeby mozna bylo podarzyc wlasnie torem wlasnych planow. Tu w Papiezu moze tez byc jakis przyjaciel. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi