Skocz do zawartości

moje sylwestrowa noc

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak narazie to zapowiada się, że spędzę sylwka sama, bo każdy ma plany ze swoimi połóweczkami:

Jak spędzę sylwestra 2012/2013 chronologicznie:

KRÓLOWA KIELICHÓW-KAPŁAN-9MONET (umiarkowanie)

----------------gwiazda----kapłanka---siła-------------------------------------

--------------------------słońce---śmierć-----------------------------------------

---------------------------------koło------------------------------------------------ coś mi się wydaje, że spędzę go sama tak jak się na to zapowiada.

Napisano

z jakimś Kapłanem spędzisz, może w domu? Albo jakaś prywata u kogoś?

Ktoś wyjdzie do Ciebie z propozycją myślę ;)

Gość Pasqualina
Napisano

na spokojnie, bez pana może żadnego, ale gdzieś się wybierzesz

Napisano

Duża emocjonalność tego wieczoru Cię czeka i raczej spędzisz go sama.

Napisano

A mi sie wydaje, ze nie tak do konca. Ze pojawi sie mozliwosc wyjscia, ale bedzie to wymagalo znalezenia jakiegos kompromisu (w podsumie Umiarkowanie i Papiez), zeby to doszlo do skutku. W 9 Monetach widac Twoja gotowosc do wyjscia jednak miedzy ludzi. 9 Monet niby zadowolone z bycia samemu, ale szuka towarzystwa... :)

• Lubię to! 1
Napisano

niby nie ma pustelnika, więc moze nie spędzę sama, umiarkowanie mówi, że nie będę królową nocy :P ale może chociaż w tym kole coś się bedzie działo a nie sama przed tv

Napisano

Umiarkowanie w podsumie to potrzeba znalezienia kompromisu. Jakby cos sie mialo wylonic, co mogloby stanac na przeszkodzie jakims Twoim planom i trzeba bylo wlasnie kompromisu tu szukac, zeby mozna bylo podarzyc wlasnie torem wlasnych planow. Tu w Papiezu moze tez byc jakis przyjaciel.