Madlen_88 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jak spełnią się moje oczekiwania względem znalezienia drugiej połówki? (rozkład do końca tego roku) Kochankowie+ Rycerz Pucharów+ 9 pucharów --> Wieża Hmm noo uczuciowe te karty. W środku jakiś rycerz pucharów Ale co powiecie o tej wieży??????????? Cytuj
Ewuniaaa Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Kochankowie+ Rycerz Pucharów+ 9 pucharów --> Wieża Ktoś się może pojawić, w Twoim życiu- ale to niestety nie są to karty na szczęśliwy poważny związek. Przykro mi... Myślę, że Ty sie bardziej zaangażujesz, niż ten Pan, który się pojawi. Kochankowie to dla mnie synonim romansu, ale nie wyższych uczuć. Do tego Rycerz Pucharów- wiecznie zakochany uwodziciel, którego życie i plany krążą ciągle wokół kobiet... Ty się bardziej zaangażujesz- to wskazuje karta 9 pucharów, a Wieża w podsumowaniu mówi o tym, że to będzie krótkotrwała relacja, która się rozpadnie... Bardzo mi przykro... Zatem radzę być ostrożną w lokowaniu uczuć... pozdrawiam cieplutko 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Widac, ze bedzie okazja na cos wiecej. Pojawi sie jakis pan, ktory poruszy Twoje serce. W 9 Pucharach widac rowniez Twoja gotowosc do zaangazowania sie w cos nowego. Ja licze podsum wg HB i tu sa XV Diabel i VI Kochankowie. Wyglada na to, ze bedziesz musiala pozbyc sie jakis ograniczen, zeby moc wejsc na droge decyzji prosto z serca. Ograniczenia w Diable to czesto to, co mamy w sobie. Byc moze jeszcze myslenie o kims innym? Cokolwiek by to bylo... to tkwi w Tobie i to TO wlasnie moze Ciebie hamowac na drodze wejscia w nowa relacje. 1 Cytuj
miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 wieża mówi o zmianie czyli, że znajdziesz:) 1 Cytuj
Madlen_88 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 wieża mówi o zmianie czyli, że znajdziesz:) Kurcze ja tej wieży nigdy nie odbieram w ten sposób, choć wiem, że i takie znaczenie ma. Kojarzy mi się wyłącznie z ruiną i nieszczęściem... Cytuj
Arshi Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Moze nie wyjsc przez jedno z was przez te bardziej samolybne... 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Kurcze ja tej wieży nigdy nie odbieram w ten sposób, choć wiem, że i takie znaczenie ma. Kojarzy mi się wyłącznie z ruiną i nieszczęściem... Podsumy... z tego, co wiem... to kwintesencja rozkladu i zalecenie, JAK DZIALAC... Przynajmniej po Hajo Banzhafie tak widze. Wieza w podsumie mowi o potrzebie rozwalenia ograniczajacych nas ram... i podjeciu konkretnych dzialan (16=1+6=7 - VII Rydwan). Na moje oko... to tak naprawde ZADNA karta nie jest wylacznie zla... kazda niesie za soba i swiatlo i cien, pozytywne zarowno, jak i negatywne przeslanie. Cytuj
LasMeninas Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Ktoś się pojawi ale nie bedzie to ten Jedyny Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 oj to chyba nie będzie ten jedyny...albo sytuacja będzie się zmieniac, chociaż związku tu na razie nie ma, może po nowym roku coś się zadzieje, bo na razie to tylko flirty i randki niezobowiązujące Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Taka mysl jeszcze... To, kim pan dla Ciebie sie stanie... lezy wylacznie w Twojej gestii. Te ograniczenia w Diable. (HB podsum). On bedzie tylko tym czy az tym... na ile mu na to pozwolisz. Cytuj
Madlen_88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Do końca roku nie związałam się z nikim. Przewinęło się dwóch Panów, ale na zasadzie flirtów i miło spędzonego czasu Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 połówka to w monopolowym romans w 3 potem sie świat ci sie zawali Cytuj
Madlen_88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 ale to o zeszły rok chodziło dzisiaj zweryfikowałam tylko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi