miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 czy Pan X dziś będzie w moim mieście? odp 4MIECZY tło 3KIELICHÓW-KRÓLOWA BUŁAW-3DENARÓW odp wskazywałaby na to, że nie, ale tło tak jakby mówiło, że przyjedzie. Wiem, że jego kumple przyjadą na mecz Czy Pan będzie dziś w CH? odp GWIAZDA tło 4 MONET-WIEŻA-4BUŁAW Sądzę, że tak. Czy spotkam Pana w CH jak tam pojadę? odp ŚWIAT tło RYCERZ BUŁAW-9 BUŁAW-SĄD jest taka szansa:D Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 czy Pan X dziś będzie w moim mieście? odp 4MIECZY tło 3KIELICHÓW-KRÓLOWA BUŁAW-3DENARÓW hmmm przyjechał chyba trochę odpocząć,mile spędzić czas i może na zakupy właśnie Czy Pan będzie dziś w CH? odp GWIAZDA tło 4 MONET-WIEŻA-4BUŁAW o ile mu się nagle plany nie zmienią to tak Czy spotkam Pana w CH jak tam pojadę? odp ŚWIAT tło RYCERZ BUŁAW-9 BUŁAW-SĄD będziesz go wyglądać, ale chyba na próżno Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Nie wiem... a mi sie kojarzy, jakby nie mial tam sie w ogole pojawic. 4 Mieczy to karta przymusowego urlopu, koniecznosci uporzadkowania roznych spraw... i na pewno nie jest to karta ruchu. Takze nie mysle, zeby on w ogole tam sie pojawil. Zreszta w tle masz 3 Monet m.in. Tak jakby mialy sie pojawic przeszkody na drodze (do uporzadkowania wlasnie). On ma kogos? Ta Krolowa Bulaw jako trzecia osoba (3 Kielichy)... z ktora musi cos nie wiem... ustalic, ewentualnie wyjasniec. Jakby ona wlasnie stanela na przeszkodzie, zeby w ogole on mogl sie w tym Twoim miescie pojawic. 4 Mieczy to taki wlasnie przymusowy postoj... nieprzewidziany, ale wymuszony. Cytuj
werona Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Dla mnie 4 Mieczy mówi, że nie. Tło, to jakaś imprezka, spotkanie z atrakcyjną dla niego kobietą. Cytuj
miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 w sumię jak rozpisałam odp 4MIECZY tło 3KIELICHÓW-KRÓLOWA BUŁAW-3DENARÓW (kochankowie) -----------------------------------diabel---diabel--slonce----------------------------------------- ---------------------------------------sprawiedliwosc-wisielec----------------------------------- ---------------------------------------------------sąd------------------------------------------------ to faktycznie jakby chciał jechać, a z jakiegoś powodu to zostało odwleczone Cytuj
LasMeninas Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 a mi się wyadje ze w tym wypadku pytanie od "czy" tu namieszało, karty są dość ambiwalentne, na dwoje babka wróżyła Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 No na CZY to czesto zyczeniowka sie pokazuje... Jednak mimo wszystko mysle, ze takie karty nie pokazaly sie bez powodu. Cos chcialy jednak przekazac. Cytuj
miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 Zapytalam w takim razie Jak się zrealizują w dniu dzisiejszym odwiedziny Pana X w moim mieście? odp 9MONET tło WIEŻA-SPRAWIEDLIWOŚĆ-KSIĘŻYC(KOCHANKOWIE) ------------kapłanka----cesarz----kapłanka---------------------- ------------------------kochankowie--kochankowie-------------- -------------------------------wisielec-------------------------------- faktycznie go nie bedzie, kobitką jakąś się zajmie. A do mnie wpadną znajomi za niedługo to i tak nie wybiorę się do ch;/ Cytuj
LasMeninas Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Po tych kartach bym powiedziała ze sie niezrealizują Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Kochanie czy dokonasz później weryfikacji powyższych rozkładów? Cytuj
miistakke Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 tak, napisałam w tytule. Nie przyjechał, dlatego nie mogłam go spotkać Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Czyli karty dobrze to pokazaly. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 hmmm, a ja po części miałam racje, nie jest źle Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi