Skocz do zawartości

pan-weryfikacja wieczorem

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

czy Pan X dziś będzie w moim mieście?

odp 4MIECZY tło 3KIELICHÓW-KRÓLOWA BUŁAW-3DENARÓW odp wskazywałaby na to, że nie, ale tło tak jakby mówiło, że przyjedzie. Wiem, że jego kumple przyjadą na mecz

Czy Pan będzie dziś w CH?

odp GWIAZDA tło 4 MONET-WIEŻA-4BUŁAW Sądzę, że tak.

Czy spotkam Pana w CH jak tam pojadę? :P

odp ŚWIAT tło RYCERZ BUŁAW-9 BUŁAW-SĄD jest taka szansa:D

Gość Pasqualina
Napisano

czy Pan X dziś będzie w moim mieście?

odp 4MIECZY tło 3KIELICHÓW-KRÓLOWA BUŁAW-3DENARÓW

hmmm przyjechał chyba trochę odpocząć,mile spędzić czas i może na zakupy właśnie

Czy Pan będzie dziś w CH?

odp GWIAZDA tło 4 MONET-WIEŻA-4BUŁAW

o ile mu się nagle plany nie zmienią to tak

Czy spotkam Pana w CH jak tam pojadę? :P

odp ŚWIAT tło RYCERZ BUŁAW-9 BUŁAW-SĄD

będziesz go wyglądać, ale chyba na próżno

Napisano

Nie wiem... a mi sie kojarzy, jakby nie mial tam sie w ogole pojawic. 4 Mieczy to karta przymusowego urlopu, koniecznosci uporzadkowania roznych spraw... i na pewno nie jest to karta ruchu. Takze nie mysle, zeby on w ogole tam sie pojawil.

Zreszta w tle masz 3 Monet m.in. Tak jakby mialy sie pojawic przeszkody na drodze (do uporzadkowania wlasnie). On ma kogos? Ta Krolowa Bulaw jako trzecia osoba (3 Kielichy)... z ktora musi cos nie wiem... ustalic, ewentualnie wyjasniec. Jakby ona wlasnie stanela na przeszkodzie, zeby w ogole on mogl sie w tym Twoim miescie pojawic. 4 Mieczy to taki wlasnie przymusowy postoj... nieprzewidziany, ale wymuszony.

Napisano

Dla mnie 4 Mieczy mówi, że nie. Tło, to jakaś imprezka, spotkanie z atrakcyjną dla niego kobietą.

Napisano

w sumię jak rozpisałam

odp 4MIECZY tło 3KIELICHÓW-KRÓLOWA BUŁAW-3DENARÓW (kochankowie)

-----------------------------------diabel---diabel--slonce-----------------------------------------

---------------------------------------sprawiedliwosc-wisielec-----------------------------------

---------------------------------------------------sąd------------------------------------------------ to faktycznie jakby chciał jechać, a z jakiegoś powodu to zostało odwleczone

Napisano

a mi się wyadje ze w tym wypadku pytanie od "czy" tu namieszało, karty są dość ambiwalentne, na dwoje babka wróżyła

Napisano

No na CZY to czesto zyczeniowka sie pokazuje... Jednak mimo wszystko mysle, ze takie karty nie pokazaly sie bez powodu. Cos chcialy jednak przekazac.

Napisano

Zapytalam w takim razie

Jak się zrealizują w dniu dzisiejszym odwiedziny Pana X w moim mieście?

odp 9MONET

tło WIEŻA-SPRAWIEDLIWOŚĆ-KSIĘŻYC(KOCHANKOWIE)

------------kapłanka----cesarz----kapłanka----------------------

------------------------kochankowie--kochankowie--------------

-------------------------------wisielec-------------------------------- faktycznie go nie bedzie, kobitką jakąś się zajmie. A do mnie wpadną znajomi za niedługo to i tak nie wybiorę się do ch;/

Napisano

Kochanie czy dokonasz później weryfikacji powyższych rozkładów?

Napisano

tak, napisałam w tytule. Nie przyjechał, dlatego nie mogłam go spotkać :)

Gość Pasqualina
Napisano

hmmm, a ja po części miałam racje, nie jest źle :)