Skocz do zawartości

uczucia

miistakke

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moja obecna sytuacja uczuciciowa chronologicznie:

kapłan-królowa monet-2buław(cesarzowa) teraz skupiam się na sobie, na samorealizacji,

Moje sytuacja uczuciowa do końca roku chronologicznie:

4monet-2mieczy-as buław(gwiazda) do konca roku moze pojawi sie interesujaca znajomosc z nadzieja na cos wiecej

jak się zrealizuje moje moje wejscie w zwiazek do konca roku 2012?

odp 6monet tło9buław-umiarkowanie-rycerz monet do konca roku to chyba na przyjaźń mogę tylko liczyć

Napisano

1. jestes sama i chwilowo tak pozostanie

2 syt. do konca roku- trzeba wyjsc z domu (albo z własnej skorupki) - działania pokazuja tylko nadzieje na znalezienie partnera-

3. jak się zrealizuje moje moje wejscie w zwiazek do konca roku 2012?- jak dla mnie nie zrealizuje sie- bedzie w otoczeniu ktos- moze przyjaciel ale nie wiem czy go w ogole zauwazysz podczas tych poszukiwan pana idealnego...

Napisano

Do konca roku pojawi sie ktos na horyzoncie (ten Rycek Monet, w Asie Bulaw szansa na cos wiecej). Jeszcze z tego zwiazku jakiegos nie bedzie, ale bardzo przyjemna znajomosc z widokami na przyszlosc.

Natomiast, co Ty bedziesz musiala u siebie przeskoczyc to swoje takie asekuracyjne myslenie i trzymanie sie tego, co juz masz i co pewne. W drugim rozkladzie jako podsum (HB) masz VII Rydwan, takze jawna zacheta do konkretnych dzialan i eliminacji wahania, szarpania sie tu czy tu. Rydwan tego nie robi. Pedzi do przodu, ewentualnie jak mu nie po drodze to nawet sie przy tym nie zatrzymuje tylko pedzi dalej. Takze jak cos bedzie masz tu jakby zachete, aby wyjsc ze swojej skorupki i dzialac. Jezeli sie wahasz i czujesz, ze to nie to, to pewnie to nie to. Pedz dalej, ale nie stoj w miejscu!

Do konca roku widac Twoja otwartosc na druga osoba i te druga osobe takze. Jest zadowolenie, znajomosc fajna, na ktorej moznaby budowac cos wiecej. W tym ostatnim rozkladzie sumujac wszystkie karty (HB) mamy XI Pasje i II Kaplanke. Takze tu z kolei mowa o tym, zeby sytuacje wykorzystac, jak juz tego pana w swoim otoczeniu bedziesz miala. Tu duze pole do popisu masz ty (XI Pasja)... Kieruj sie glosem swojej intuicji.

Gość SooYoung
Napisano

kapłan-królowa monet-2buław(cesarzowa)

Wgląd w siebie i to czego potrzebujesz. Wyciągnie nauki z przeszłości i spoglądanie w przeszłość (2 buław) także i przyglądanie się sobie.

Analiza co zrobiłam i co mogę zrobić żeby teraz mi było lepiej.

4monet-2mieczy-as buław(gwiazda)

Stabilna ale i odrobina asekuracji, jakbyś nie chciała dopuścić do siebie byle kogo,co może być zrozumiałe np.jak wcześniej zostałaś zraniona albo rozczarowałaś się kimś tak teraz dmuchasz na zimne ale chcesz kochać i być kochaną. Jest poszukiwanie mężczyzny z nadzieją na trwałą relację. czy taki pan będzie - myślę że jeśli wybierzesz się gdzieś na sylwestra albo już wcześniej przy okazji świąt -> masz szanse kogoś poznać.

odp 6monet tło9buław-umiarkowanie-rycerz monet

Jest koleżeństwo, ale od czegoś trzeba zacząć :)

Powód, czyli tło -> w 9 buław widzę właśnie poranienie emocjonalne wyniesione z poprzednich związków i teraz potrzebujesz spokojnej relacji.

Napisano

moja obecna sytuacja uczuciciowa chronologicznie:

kapłan-królowa monet-2buław(cesarzowa) - powiedziałabym,że jesteś zamknięta na nowe relacje i raczej ich nie szukasz, koncentrujesz się na jakiejś nauce, może dokształcaniu...

4monet-2mieczy-as buław(gwiazda) - dla mnie to karty zamknięcia się w swoim wewnętrznym domku, zrobienie sobie skorupki i siedzenie tam... bo tam jest dobrze...

odp 6monet tło9buław-umiarkowanie-rycerz monet - moim zdaniem na razie większych uczuć nie będzie... trzeba tą skorupę czymś przebić....

• 2 miesiące temu...