duo70 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Witam Rozłożyłam 5 kart na uczucia w najbliższym czasie. Jestem sama. RYCERZ PUCHARÓW GWIAZDA 10 BUŁAW GŁUPIEC 9 BUŁAW = KAPŁAN Ktoś się odezwie do mnie, wyjdzie z jakąś propozycją, da mi nadzieję ale potem jakieś wycofanie będzie. Ten głupiec może mówić o tym , że potem znowu będzie jakaś szansa, wyjaśnienie sobie. Będę wdzięczna za zerkniecie i odpowiedź/ Pozdrawiam ciepło duo Edytowane 18 Listopada 2012 przez duo70 Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Tu bedzie okazja, pojawi sie jakis pan, ale widac tez, ze masz w sobie jakies wewnetrzne ograniczenia, ktore nie pozwola Ci sie do konca otworzyc na te znajomosc. 10 Bulaw to wlasnie takie ramy, ktore sami sobie nakladamy i tylko my mozemy je z siebie tak naprawde zdjac. Energia 10 Bulaw jest bardzo duzo, ale zblokowana. Puszczajac ja w ruch dajemy szanse na cos nowego, na iskre... z ktorej moze zrodzic sie ogromny plomien. Po 10 Bulawach przeciez nastepuje As Bulaw. Takze z poczatku po takim rozanieleniu panem i snuciu moze nawet planow na przyszlosc przyjdzie takie wycofanie sie. Potem znowu ruch z otwartoscia Glupca i w 9 Bulawach dzialanie juz z Twojej strony. W podsumie masz XIII Smierc i IV Cesarza. W tej Smierci moze chodzic o Twoje podejscie do tematu... lub co innego, co objawi sie jako ograniczenie w 10 Bulawach. Ma szanse narodzic sie nowa forma znajomosci (IV Cesarz), co z kolei dobrze koresponduje z tym Glupcem, ktory rowniez mowi o poczatku, ale juz na calkiem nowych zasadach (Glupiec nie bazuje na przeszlosci). Takze cos tam sie niesmialo zacznie, ale dojdziecie do punktu, ze w ten sposob nie idzie... i albo ta znajomosci przetransformuje tak, ze przejdziecie na wyzszy poziom albo pojawi sie cos nowego. Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 pojawi sie ktoś ale jak dla mnie ta relacja a bynajmniej poczatki bedą bardzo ciężkie- pod dyktando pana, więc nie wiem czy w ogóle warto sobie głowe zawracać ........ Cytuj
duo70 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 o dzięki bardzo właśnie zastanawiałam się, czy to wycofanie będzie z mojej strony czy tego pana..bo od czasu do czasu pojawia się ciągle ten sam facet który daje nadzieję a potem się wycofuje Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 i jak potoczyło się życie uczuciowe w czasie o jaki pytałaś? Cytuj
duo70 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 o tak pojawił się ktoś z przeszłości, kto odzywa się a potem wycofuje. I tak było tym razem. Po kontakcie wycofał się a potem znowu odezwał i teraz juz ten kontakt jest lepszy. Tak jak napisała rogi7 początki są ciężkie i pod dyktando pana. Cytuj
duo70 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 pojawi sie ktoś ale jak dla mnie ta relacja a bynajmniej poczatki bedą bardzo ciężkie- pod dyktando pana, więc nie wiem czy w ogóle warto sobie głowe zawracać ........ pojawił się ktoś taki przyznaję punkcik i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi