Skocz do zawartości

co w uczuciach

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam :)

Rozłożyłam 5 kart na uczucia w najbliższym czasie. Jestem sama.

RYCERZ PUCHARÓW GWIAZDA 10 BUŁAW GŁUPIEC 9 BUŁAW = KAPŁAN

Ktoś się odezwie do mnie, wyjdzie z jakąś propozycją, da mi nadzieję ale potem jakieś wycofanie będzie. Ten głupiec może mówić o tym , że potem znowu będzie jakaś szansa, wyjaśnienie sobie.

Będę wdzięczna za zerkniecie i odpowiedź/

Pozdrawiam ciepło :)

duo

Edytowane przez duo70
Napisano

Tu bedzie okazja, pojawi sie jakis pan, ale widac tez, ze masz w sobie jakies wewnetrzne ograniczenia, ktore nie pozwola Ci sie do konca otworzyc na te znajomosc. 10 Bulaw to wlasnie takie ramy, ktore sami sobie nakladamy i tylko my mozemy je z siebie tak naprawde zdjac. Energia 10 Bulaw jest bardzo duzo, ale zblokowana. Puszczajac ja w ruch dajemy szanse na cos nowego, na iskre... z ktorej moze zrodzic sie ogromny plomien. Po 10 Bulawach przeciez nastepuje As Bulaw. Takze z poczatku po takim rozanieleniu panem i snuciu moze nawet planow na przyszlosc przyjdzie takie wycofanie sie. Potem znowu ruch z otwartoscia Glupca i w 9 Bulawach dzialanie juz z Twojej strony.

W podsumie masz XIII Smierc i IV Cesarza. W tej Smierci moze chodzic o Twoje podejscie do tematu... lub co innego, co objawi sie jako ograniczenie w 10 Bulawach. Ma szanse narodzic sie nowa forma znajomosci (IV Cesarz), co z kolei dobrze koresponduje z tym Glupcem, ktory rowniez mowi o poczatku, ale juz na calkiem nowych zasadach (Glupiec nie bazuje na przeszlosci).

Takze cos tam sie niesmialo zacznie, ale dojdziecie do punktu, ze w ten sposob nie idzie... i albo ta znajomosci przetransformuje tak, ze przejdziecie na wyzszy poziom albo pojawi sie cos nowego.

Napisano

pojawi sie ktoś ale jak dla mnie ta relacja a bynajmniej poczatki bedą bardzo ciężkie- pod dyktando pana, więc nie wiem czy w ogóle warto sobie głowe zawracać ........

Napisano

o dzięki bardzo :)

właśnie zastanawiałam się, czy to wycofanie będzie z mojej strony czy tego pana..bo od czasu do czasu pojawia się ciągle ten sam facet który daje nadzieję a potem się wycofuje :)

• 2 miesiące temu...
Napisano

i jak potoczyło się życie uczuciowe w czasie o jaki pytałaś?

Napisano

o tak pojawił się ktoś z przeszłości, kto odzywa się a potem wycofuje. I tak było tym razem. Po kontakcie wycofał się a potem znowu odezwał i teraz juz ten kontakt jest lepszy. Tak jak napisała rogi7 początki są ciężkie i pod dyktando pana.

Napisano
pojawi sie ktoś ale jak dla mnie ta relacja a bynajmniej poczatki bedą bardzo ciężkie- pod dyktando pana, więc nie wiem czy w ogóle warto sobie głowe zawracać ........

pojawił się ktoś taki :)

przyznaję punkcik i pozdrawiam :)