Skocz do zawartości

co to znaczy?

angel19727

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witajcie... śniło mi się, że wybieram się na spotkanie z moim mężczyzną, ale nie znam adresu, pytam ludzi po drodze, wskazują mi drogę przez osiedle wieżowców, błądzę, w końcu docieram tam. Kolejny raz to samo - śnię tej samej nocy, że się umówiłam, ale nie mogę wyjść z domu, rodzina mnie zatrzymuje, robi wymówki, że wychodzę i późno wracam, patrzę na zegarek i jest pół godziny po czasie... wychodzę szybko, ale nie pamiętam drogi, pytam kogoś o nią, ale droga wydaje się inna, kreta, muszę przechodzić przez niedokończone budowle, surowe mury, nad kanałem rzeki,jestem zdenerwowana, nie wiem, czy dojdę... Co to znaczy?

Edytowane przez angel19727
błędy
Napisano

Witam :)

Z tego snu można zaoobserwować,że rodzina nieakceptuje Twojego mężczyzny, ponadto będziesz miała problemy. Świadczy o tym,że nie wiesz,gdzie masz iść . Może to także symbolizowac w pszysżłości zagubienie i nie wiedzę,co się ma zrobić. Ew. oznacza koniec związku,ale narazie nie można wysnuć tak daleko idących wnosków. Zegar wskazujw 30 minut spóźnienia - przegapisz coś istotnego,co spowoduje jeszcze większe zagubienie się.

Czeka Cię długa droga, po końcówce snu widzę,że to dopiero początek związku albo problem jest świeży. To czy dacie sobie z nim radę i przejdziecie kryzys zależy tylko od was.

pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...