Maestro Inez2503 Napisano 18 Listopada 2012 Maestro Napisano 18 Listopada 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie? 4 kielichów Sąd Świat - znudzony skontaktuje się na odległość, na świat 4 mieczy - pewnie z domu W grudniu? As kielichów Słońce Głupiec -tu tez spontaniczne ruchy,może spotkanie nieplanowane? Cytuj
maddie88 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie? 4 kielichów Sąd Świat - Albo albo...w tej 4 Kielichów wyszła tęsknota, która wynika z tego, że jesteście od siebie oddaleni (Świat). Ale to taka tęsknota, że pana aż apatia chwyciła, mówię dosłownie... Pan kontaktować się będzie na tyle, na ile będzie to możliwe (Sąd). W grudniu? As kielichów Słońce Głupiec No, a tutaj spotkania Bardzo ciepła atmosfera, długie rozmowy, dużo śmiechu...jednym słowem beztrosko spędzony czas we dwoje )) MNie Głupiec kiedyś pokazał narodziny uczucia...ale takiego już poważniejszego: że ciągnie nas do tej osoby i che się z nią spędzać coraz więcej czasu Edytowane 18 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
Gość Ambere Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 myslę że w grudniu poczuje impuls i bedzie pragnął poczuć Twoje ciepło:)))) Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie? 4 kielichów Sąd Świat troszkę będzie zniechęcony,tyłka nie będzie chciało mu się ruszyć, ale pod koniec listopada coś powinno się ruszyć z jego strony ^^ W grudniu? As kielichów Słońce Głupiec a w grudniu to już piękny czas, pełen ciepłych uczuć i radości wzajemnej Może troszkę się to przystopuje w okresie świąt, ale i tak bardzo dobry czas dla Was sie szykuje Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Listopad: 4 pucharów to karta w ktorej przewijają sie rożne wymiary i czasu ale motorem tej karty jest nuda ktora prowadzi do działam co podkresla sąd i sądze, ze powinien sie odezwać bo się stęskni Grudzień: powinien byc juz bardziej zrównowazony. Tu są spotkania i wiadomości. Powinnaś byc happy w tym miesiacu Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 20 Listopada 2012 Czy może ktoś coś dodać?)) Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie? 4 kielichów Sąd Świat nie będzie za bardzo wiedział , jak ma zacząć działać i jak się wbić w "Twój świat " W grudniu? As kielichów Słońce Głupiec tutaj już zacznie pokazywać , że żywi do Ciebie ciepłe uczucia i zacznie coś działać właśnie , wracając do Twojego poprzedniego rozkładu , z tym czy spotkasz jeszcze kogoś , może to właśnie będzie ta relacja , która da Ci tą satysfakcje ? takie moje nasunięcie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 20 Listopada 2012 Jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie?4 kielichów Sąd Świat nie będzie za bardzo wiedział , jak ma zacząć działać i jak się wbić w "Twój świat " W grudniu? As kielichów Słońce Głupiec tutaj już zacznie pokazywać , że żywi do Ciebie ciepłe uczucia i zacznie coś działać właśnie , wracając do Twojego poprzedniego rozkładu , z tym czy spotkasz jeszcze kogoś , może to właśnie będzie ta relacja , która da Ci tą satysfakcje ? takie moje nasunięcie Też nawet o tym pomyślałam.....Zobaczymy:) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Maestro Napisano 5 Stycznia 2013 WERYFIKACJA jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie? 4 kielichów Sąd Świat - znudzony skontaktuje się na odległość, na świat 4 mieczy - pewnie z domu - Bywał chyba lekko sfochowany,ale kilka razy mi sms wysłał W grudniu? As kielichów Słońce Głupiec -tu tez spontaniczne ruchy,może spotkanie nieplanowane? - bardzo spontaniczne kontakty z jego strony były, w Głupcu -w najmniej oczekiwanych momentach... Spotkania nie było, bo nie mogłam skorzystac z tego, co mi proponował (tzn. zamiast umówić się przynajmniej 1 dzień wcześniej, dzwonił, że chce tu i teraz, a ja przeciez też mam swoje zycie i plany...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi