Skocz do zawartości

Kroki

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie?

4 kielichów Sąd Świat - znudzony skontaktuje się na odległość, na świat 4 mieczy - pewnie z domu

W grudniu?

As kielichów Słońce Głupiec -tu tez spontaniczne ruchy,może spotkanie nieplanowane?

Napisano (edytowane)

4 kielichów Sąd Świat - Albo albo...w tej 4 Kielichów wyszła tęsknota, która wynika z tego, że jesteście od siebie oddaleni (Świat). Ale to taka tęsknota, że pana aż apatia chwyciła, mówię dosłownie... Pan kontaktować się będzie na tyle, na ile będzie to możliwe (Sąd).

W grudniu?

As kielichów Słońce Głupiec

No, a tutaj spotkania :) Bardzo ciepła atmosfera, długie rozmowy, dużo śmiechu...jednym słowem beztrosko spędzony czas we dwoje :))) MNie Głupiec kiedyś pokazał narodziny uczucia...ale takiego już poważniejszego: że ciągnie nas do tej osoby i che się z nią spędzać coraz więcej czasu :)

Edytowane przez maddie88
Napisano

myslę że w grudniu poczuje impuls i bedzie pragnął poczuć Twoje ciepło:))))

Napisano

4 kielichów Sąd Świat

troszkę będzie zniechęcony,tyłka nie będzie chciało mu się ruszyć, ale pod koniec listopada coś powinno się ruszyć z jego strony ^^

W grudniu?

a w grudniu to już piękny czas, pełen ciepłych uczuć i radości wzajemnej :D Może troszkę się to przystopuje w okresie świąt, ale i tak bardzo dobry czas dla Was sie szykuje :)

Napisano

Listopad: 4 pucharów to karta w ktorej przewijają sie rożne wymiary i czasu ale motorem tej karty jest nuda ktora prowadzi do działam co podkresla sąd i sądze, ze powinien sie odezwać bo się stęskni

Grudzień: powinien byc juz bardziej zrównowazony. Tu są spotkania i wiadomości. Powinnaś byc happy w tym miesiacu :)

Napisano

4 kielichów Sąd Świat

nie będzie za bardzo wiedział , jak ma zacząć działać i jak się wbić w "Twój świat "

W grudniu?

tutaj już zacznie pokazywać , że żywi do Ciebie ciepłe uczucia i zacznie coś działać ;)

właśnie , wracając do Twojego poprzedniego rozkładu , z tym czy spotkasz jeszcze kogoś , może to właśnie będzie ta relacja , która da Ci tą satysfakcje ? ;) takie moje nasunięcie ;)

• Maestro
Napisano

4 kielichów Sąd Świat

nie będzie za bardzo wiedział , jak ma zacząć działać i jak się wbić w "Twój świat "

W grudniu?

tutaj już zacznie pokazywać , że żywi do Ciebie ciepłe uczucia i zacznie coś działać ;)

właśnie , wracając do Twojego poprzedniego rozkładu , z tym czy spotkasz jeszcze kogoś , może to właśnie będzie ta relacja , która da Ci tą satysfakcje ? ;) takie moje nasunięcie ;)

Też nawet o tym pomyślałam.....Zobaczymy:)

• 1 miesiąc temu...
  • Maestro
Napisano

WERYFIKACJA

jakie kroki podejmie wobec mnie jeszcze w listopadzie?

4 kielichów Sąd Świat - znudzony skontaktuje się na odległość, na świat 4 mieczy - pewnie z domu - Bywał chyba lekko sfochowany,ale kilka razy mi sms wysłał

W grudniu?

As kielichów Słońce Głupiec -tu tez spontaniczne ruchy,może spotkanie nieplanowane? - bardzo spontaniczne kontakty z jego strony były, w Głupcu -w najmniej oczekiwanych momentach...

Spotkania nie było, bo nie mogłam skorzystac z tego, co mi proponował (tzn. zamiast umówić się przynajmniej 1 dzień wcześniej, dzwonił, że chce tu i teraz, a ja przeciez też mam swoje zycie i plany...)