JagodowaTruskawka Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jako że pomaga mi we wszystkim, postanowiłam sprawdzić ją albo jego jaki jest ) 9 Denarów, 5 Mieczy, 4 Kielichy - Kobieta, obdazona intuicja, kieruje mnie jak postepowac, pokazuje mi rzeczy, ktorych inni nie widza. Nie wiedzialam jak zintepretowac 5 mieczy jako druga karte. Prowadzi mnie aby isc za glosem serca. A Wy co o tym sądzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 18 Listopada 2012 Maestro Napisano 18 Listopada 2012 9 Denarów, 5 Mieczy, 4 Kielichy to atrakcyjna kobieta, której nie mozesz zobaczyć stąd 5 mieczy,jest, a jakby jej nie było, daje Ci wyciszenie Cytuj
LasMeninas Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Z tego co tam się kiedyś uczyłam to Anioły płci nie mają ale widać zależy od wiary Cytuj
Gość SooYoung Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Lepiej nie zaglądać kartami w inne byty i ich nie prześwietlać i to pokazuje 5 mieczy. Karty zrobiły Ci "psikusa" mówiąc że przecież masz dobrze - 9 den, a jednak zaglądasz tam gdzie nie powinnaś - 5mieczy i dlatego są tym znudzone - 4 kielichy i nic Ci nie powiedzą. Tak wiec jeśli już masz Anioła to chyba lepiej żeby nie zachował się 5 mieczowo. Niech Ci pomaga ale go nie sprawdzaj. Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Zazwyczaj tych bytow jest wiecej niz jeden. I fakt... nie ma co sprawdzac. Jak chca sie ujawnic to zrobia to same. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Też uważam, ze kartami Tarota lepiej nie sprawdzać. A co do tych kart to pokazują, bardziej Twoją podświadomosć. Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Dowiedzialas sie czegos o tym swoim aniolku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi