Skocz do zawartości

Mój Anioł stróż

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jako że pomaga mi we wszystkim, postanowiłam sprawdzić ją albo jego jaki jest :))

9 Denarów, 5 Mieczy, 4 Kielichy - Kobieta, obdazona intuicja, kieruje mnie jak postepowac, pokazuje mi rzeczy, ktorych inni nie widza. Nie wiedzialam jak zintepretowac 5 mieczy jako druga karte. Prowadzi mnie aby isc za glosem serca.

A Wy co o tym sądzicie? :z_jezorem_na:

• Maestro
Napisano

9 Denarów, 5 Mieczy, 4 Kielichy

to atrakcyjna kobieta, której nie mozesz zobaczyć stąd 5 mieczy,jest, a jakby jej nie było, daje Ci wyciszenie

Napisano

Z tego co tam się kiedyś uczyłam to Anioły płci nie mają :P ale widać zależy od wiary

Gość SooYoung
Napisano

Lepiej nie zaglądać kartami w inne byty i ich nie prześwietlać i to pokazuje 5 mieczy.

Karty zrobiły Ci "psikusa" mówiąc że przecież masz dobrze - 9 den, a jednak zaglądasz tam gdzie nie powinnaś - 5mieczy i dlatego są tym znudzone - 4 kielichy i nic Ci nie powiedzą.

Tak wiec jeśli już masz Anioła to chyba lepiej żeby nie zachował się 5 mieczowo.

Niech Ci pomaga ale go nie sprawdzaj.

Napisano

Zazwyczaj tych bytow jest wiecej niz jeden. I fakt... nie ma co sprawdzac. Jak chca sie ujawnic to zrobia to same.

Napisano

Też uważam, ze kartami Tarota lepiej nie sprawdzać. A co do tych kart to pokazują, bardziej Twoją podświadomosć.

• 2 miesiące temu...