Madlen_88 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Wieża+ Sąd+ 2 puchary --> Cesarz Zniszczy dotychczasowe ramy naszej relacji i zapoczątkuje nowy etap znajomości, namiętny i uczuciowy. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jak będzie jego reakcja na moje wyznanie? Wieża+ Sąd+ 2 puchary --> Cesarz runie to co było między wami do tej pory, ale zostały podłożone solidne podwaliny pod nowy związek. Będzie stabilizacja i określenie się co do uczuć Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) Tzn. co? Rozwalisz to, co Was do tej pory ograniczalo. Wasze stereotypy myslowe padna. Tkwicie we wlasnych wyobrazeniach i one runa. Co przyjdzie w zamian za to? W tym Sadzie widac wreszcie, jakbyscie sie na nowo odnalezli. Nawet nie pogodzili, ale odnalezli. W 2 Pucharach otwieracie sie na siebie. W podsumie (HB; 16+20+2=38=3+8=11 i 1+1=2) masz XI Pasje i II Kaplanke. Takze zacheta do dzialan z Twojej strony, wykazania sie zaangazowaniem. Rob to, co podpowiada Ci intuicja. Sluchaj sie jej. Edytowane 18 Listopada 2012 przez SacralNirvana 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 tak jak napisałaś.... to juz nie bedzie to samo co było- moze byc nowy związek...... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Wieża+ Sąd+ 2 puchary --> Cesarz Cesarz w podsumie to znak ze Pan się może usztywnić w swojej postawie, wiec jeśli liczysz na nagły przypływ uczuć to jego reakcja może być zupełnie inna i możesz spotkać się z chłodem. Cesarz nie jest wylewny i nie skacze z radości, trzeba to wziąć pod uwagę. No i Wieża na początku to mocna karta na takie sytuacje - robisz gwałtowna rewolucje, dobrze że potem masz kartę Sadu - odrodzenia w nowej strukturze i 2 pucharów ale ten Cesarz mówi o tym ze twoja "rewolucja" może nie dać takich efektów jak oczekujesz. Chyba znowu wejdziecie w jakież sztywne ramy. Daj nam znać co z tego wyszło, cieakwa jestem jak zrealizuje się Cesarz. Cytuj
Madlen_88 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 Daj nam znać co z tego wyszło, cieakwa jestem jak zrealizuje się Cesarz. Jak tylko się zbiorę w sobie i odważę się wyznania, dam znać jak poszło Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 ak będzie jego reakcja na moje wyznanie? Wieża+ Sąd+ 2 puchary --> Cesarz dzięki temu wyznaniu Pan poczuje sie pewniejszy Twych uczuć, a jednocześnie może sam wyjawi własne...zbliży Was to do siebie. Mów mów i daj znać jak było ) Cytuj
Gość Marina33 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Wieża to zburzenie tego co było ,2 kielichy uczucie lub przyjażn jak komu sie sprawdza u mnie jest przyjażn zawsze ale cesarz pan dominant , ja myślę , że doceni twoją inicjatywę a może nawet wzbudzisz w nim zazdrość że to ty podjełaś kroki a nie on. Cytuj
Gość Linkinia Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Wieża+ Sąd+ 2 puchary --> Cesarz Zniszczy dotychczasowe ramy naszej relacji i zapoczątkuje nowy etap znajomości, namiętny i uczuciowy. Dokładnie tak. Twoje wyznanie zapoczątkuje poważne zmiany, przełom w waszej relacji. Odnajdziecie szczęście i spełnienie w miłości, bo jesteście gotowi do odpowiedzialnego, stabilnego związku. Tak mi się wydaje Słuchaj się intuicji i serduszka i będzie dobrze Edytowane 19 Listopada 2012 przez Linkinia Cytuj
Madlen_88 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Ok dzisiaj napisałam mu wszystko co do tej pory tłumiłam w sobie (dla tych którzy nie wiedzą napisałam a nie powiedziałam dlatego że nas dzieli 500km) jak na razie nie odpisał wiadomość przeczytał Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Siedzi i myśli (jak to Cesarz) co Ci odpisać. Uzbrój się w cierpliwość. Cytuj
Madlen_88 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Siedzi i myśli (jak to Cesarz) co Ci odpisać. Uzbrój się w cierpliwość. Nom nadal czekam zamurowało go ale jestem cierpliwa Cytuj
Madlen_88 Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Długo myśli albo nie zamierza na to reagować :-) cisza trwa! Cytuj
Madlen_88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Odpisał bardzo ładnie i miło. Powiedział, że podziela praktycznie wszystko co napisałam. Ale z wypowiedzi wynikało mimo wszystko, że nadal zostaliśmy w poprzednich ramach. No ale nie spodziewałam się czegoś innego szczerze powiem, bo nadal któreś z nas musiałoby się przeprowadzić żeby wszystko miało sens... Nie dokończył swojej wypowiedzi, bo napisał że mu pada telefon i że później dokończy swoją myśl. Podsumowując przez swoje wyznania nic nie straciłam, ale też niczego nie zyskałam. Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Wieża+ Sąd+ 2 puchary --> Cesarz Zniszczy dotychczasowe ramy naszej relacji i zapoczątkuje nowy etap znajomości, namiętny i uczuciowy. Piękne karty...:-) przejście ze związku ulotnego, do dojrzałego... resztę już przede mną napisali:-))) powodzenia! Cytuj
Gość Linkinia Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Będzie dobrze, zobaczysz karty bardzo ładne wyszły, potrzeba tylko czasu. Powodzenia ;* Cytuj
Madlen_88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Piękne karty...:-)przejście ze związku ulotnego, do dojrzałego... resztę już przede mną napisali:-))) powodzenia! No niestety życie pokazało coś innego :-P Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Na razie nic nie pokazalo. Mozliwe, ze pan musi sobie co nieco poukladac. W Cesarzu sie pokazal a to pan, ktory raczej dziala niz gada. Praktyczny jest i konkretny. Wiec nie dziwi, ze nie rozdrabnial sie w slowie mowionym. Poczekaj, daj mu czas... Co ma byc to bedzie... ale nie zameczaj sie i nie gneb na zapas. Cytuj
Madlen_88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Będzie dobrze, zobaczysz karty bardzo ładne wyszły, potrzeba tylko czasu. Powodzenia ;* Może jestem zbyt niecierpliwa a to co pokazały karty wydaje się zbyt piękne by mogło być prawdziwe. Dzięki :-* Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Na razie nic nie pokazalo. Mozliwe, ze pan musi sobie co nieco poukladac. W Cesarzu sie pokazal a to pan, ktory raczej dziala niz gada. Praktyczny jest i konkretny. Wiec nie dziwi, ze nie rozdrabnial sie w slowie mowionym. Poczekaj, daj mu czas... Co ma byc to bedzie... ale nie zameczaj sie i nie gneb na zapas. popieram Sacral, nie od razu Rzym zbudowano! poczekaj... czas to zawsze najlepszy sprzymierzeniec... będzie dobrze.... Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 a tu procz tej wiezy zadzialo sie coś? Cytuj
Madlen_88 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Nie nic, ja wyznałam jemu, on po odczytaniu wyznał bardzo podobne uczucia+ słowa typu: no co poradzić, może kiedyś. A także, że jest pod wielkim wrażeniem i bardzo docenia to, że się zdobyłam na to wyznanie A potem wszystko było tak jak i przed wyznaniem, nadal tak jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi