Skocz do zawartości

biala suknia

ewelaelaela

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

snil mi sie okropny sen. stalam w bialej sukni. wokolo bylo kilka osob nie pamietam kto. obok mnie tanczyla moja kuzynka ze swoim dzieckiem jakis straszny taniec. oboje byli nago. dodam ze w rzeczywistosci to dziecko jeszcze sie tak naprawde nie urodzilo. ja bylam smutna. po chwili snilo mi sie ze 2 facetow pojechalo na biak i mieszkali w namiocie. nagle obu zachcialo sie sikac i poszli za namiot to zrobic. jeden facet zauwazyl na drzewie wiszaca biala suknie. w wodzie (bagno) znalazl i wyciagnal cialo kobiety w bialej sukni. to byl naprawde straszny koszmar. co on oznacza??

Napisano

chcialam dodac ze nie wiem czy ta suknia byla slubna. byla dluga z dlugimi rekawami. byla stara. wygladala jak suknie w 19 wieku. dodam jeszcze ze kuzynka ze swoim dzieckiem w tym tancu dobrze sie bawili i smiali sie chociaz mi sie wydawalo cos strasznego w tym tancu. kuzynka wyszla za maz w czerwcu i jest w ciazy ale od czasu wesela nie mam z nia kontaktu.

dodam jeszcze ze bardzo chce miec dziecko i nie wyszlam jeszcze za maz. nie pamietam dokladnie czy suknia ktora wisiala na drzewie byla cala czy podarta ale byla przywiazana sznurem do galezi. bardzo prosze o interpretacje. czuje ze to bardzo wazny sen.

Napisano

nie wiem tez czy ta kobieta utopiona to bylam ja czy ktos inny. ale chyba ja. faceci gdy wychodzili z namiotu rozeszli sie jeden poszedl na prawo a drugi na lewo. ten ktory poszedl na prawo znalazl ta kobiete niedaleko za namiotem. chcialam jeszcze dodac ze nie pamietam jak oni wygladali ale na pewno byli duzi i dobrze zbudowani. wlosy koloru ciemny blond. kobieta utopiona miala czarne dlugie wlosy.

Napisano

Witam :)

Twój sen przedstawia Twoją przyszłą sytuację, jak sama wspomniałaś bardzo chcesz mieć dziecko. Sen ten przedstawia konsekwencję tego - ślub z nie tym mężczyzną. Wiem,że w śnie do niego nie doszło,ale Twoja rodzina w tym kuzynka będzie chciała Cię przestrzec przed tym (żebyś nie popełniła jej błędów). Ponadto sukienka była na sznurze powieszona na drzewie - na drzewach w ten sposób zazwyczaj wieszano człowieka za drobne przestępstwa w czasach terroru i prawdziwych złoczyńców. Bagno to też nie jest dobry znak, można go odczytać jako sytuację,że "wejdziesz w niezłe bagno" - złą sytuację,bez wyjścia,która zakończy się tragicznie (zostajesz wyłoniona z tego bagna). Bagno to też nieczystości i brud. Musisz poważnie się zastanowić,bo tylko jeden krok dzieli Cię od tego...

Napisano

hmm daje do myslenia poniewaz kuzynka wpakowala sie w malzenstwo z rozsadku. ale ja kocham mojego partnera i jest on dobrym czlowiekiem. tyle tylko ze mamy teraz maly kryzys. czy ten sen odnosi sie rowniez do niego? kocham go bardzo i on kocha mnie.

Napisano

Kryzysu nie widzę, widzę trudną sytuację i niestety zły koniec jak nie przemyślisz kilku spraw.

Napisano

jak mam rozumiec symbol mezczyzny ktory wyciaga mnie z bagna? czy moze to byc symbol mojego partnera? zaznacze jeszcze ze kryzys obecny wynika z tego ze on nie potrafi sie zdecydowac na malzenstwo. czy ten sen przestrzega przed powaznym zagrozeniem?

Napisano

w obecnej sytuacji zaczelam sie zastanawiac nad tym zeby go zostawic (mimo ze go kocham) i zaczac spotykac sie z innym ktory chce byc ze mna. przed ktorym z nich przestrzega sen? jak uniknac tego niebezpieczenstwa? przeczekac?

Napisano

Nie wiem i nie umiem odpowiedzieć na Twoje pytanie patrząc tylko na sen.

Napisano

hmm a czy mozna stwierdzic co symbolizuje mezczyzna ktory mnie wyciaga?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...