Veroniczka Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jakie zdanie ma o mnie pan K po dzisiejszym spotkaniu? [pierwsze spotkanie to było] Gwiazda, Król Denarów, 7 Denarów Bardzo, bardzo pozytywne.. podobałam mu się.. Dla niego wydaje się taka inna.. Jakby z odległej planety, inspiruje go czymś.. Mógłby na mnie patrzeć i patrzeć.. Hahaha.. i tak też robił.. Czeka co dalej się z tego rozwinie.. Dlaczego tak głęboko patrzył mi w oczy prawie ciągle? As Mieczy, Rycerz Pucharów, Koło Fortuny ---> Kapłanka No coś go pociągało w tym moim spojrzeniu, As Mieczy - znaczy przenikliwość, czyli chyba miałam takie przenikliwe spojrzenie.. I aż odpłynął przy tym, mu w głowie wirowało hahah, nie no nie wiem.. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jakie zdanie ma o mnie pan K po dzisiejszym spotkaniu? [pierwsze spotkanie to było] Gwiazda, Król Denarów, 7 Denarów Pan K czuje, że trafił na swoją Kobietę i czeka na wiadomość jak Ci się podobało. Dlaczego tak głęboko patrzył mi w oczy prawie ciągle? As Mieczy, Rycerz Pucharów, Koło Fortuny ---> Kapłanka chciał ci w ten sposób pokazać, ze mu sie podobasz. 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jakie zdanie ma o mnie pan K po dzisiejszym spotkaniu? [pierwsze spotkanie to było] Gwiazda, Król Denarów, 7 Denarów--->Pustel Chłopak pod Twoim urokiem, jest Tobą oczarowanym, ale też będzie starał się nie być napaleńcem i zrównoważenie działanie, wykazać się cierpliwością Dlaczego tak głęboko patrzył mi w oczy prawie ciągle? As Mieczy, Rycerz Pucharów, Koło Fortuny ---> Kapłanka robił to świadomie, przyglądał Ci się bo jest oczarowany Tobą, był ciekawy Twego zachowania, reakcji Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Pan zaczal sobie powazne plany robic. I jak to Krolik Monet... jezeli czegos chce, darzy do tego. Widac tez, ze jest cierpliwy i wytrwaly w swoich darzeniach. Tu na Ciebie ma oko. A czemu sie tak wpatrywal? Probowal Ci z oczu wyczytac, jakie zrobil wrazenie. Czy jego zaloty odnosza efekty i ogolnie czul z Toba wiez silna. 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jakie zdanie ma o mnie pan K po dzisiejszym spotkaniu? [pierwsze spotkanie to było] Gwiazda, Król Denarów, 7 Denarów--->Pustel no zrobiłaś na nim ogromne wrażenie wydaje mi się , że będzie się o Ciebie starał , ale nic na siłę nie zrobi . będzie stanowczy aczkolwiek cierpliwy Dlaczego tak głęboko patrzył mi w oczy prawie ciągle? As Mieczy, Rycerz Pucharów, Koło Fortuny ---> Kapłanka bo się zauroczył Tobą, a potem chciał świadomie Ci pokazać , że mu się podobasz 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2012 Maestro Napisano 19 Listopada 2012 Jakie zdanie ma o mnie pan K po dzisiejszym spotkaniu? [pierwsze spotkanie to było] Gwiazda, Król Denarów, 7 Denarów że jesteś śliczna, bardzo mu się podobasz, on chce kontynuacji relacji Dlaczego tak głęboko patrzył mi w oczy prawie ciągle? As Mieczy, Rycerz Pucharów, Koło Fortuny ---> Kapłanka moje pierwsze wrażenie : jakby analizował co się kryje za Twoim spojrzeniem, jakby chciał tam zobaczyć Twoją duszę, Twoje myśli i uczucia 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 1 Lutego 2013 Autor Napisano 1 Lutego 2013 WERYFIKACJA: Jakie zdanie ma o mnie pan K po dzisiejszym spotkaniu? [pierwsze spotkanie to było] Gwiazda, Król Denarów, 7 Denarów że jesteś śliczna, bardzo mu się podobasz, on chce kontynuacji relacji Dlaczego tak głęboko patrzył mi w oczy prawie ciągle? As Mieczy, Rycerz Pucharów, Koło Fortuny ---> Kapłanka moje pierwsze wrażenie : jakby analizował co się kryje za Twoim spojrzeniem, jakby chciał tam zobaczyć Twoją duszę, Twoje myśli i uczucia Tu było tak jak Inezka napisała )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi