Skocz do zawartości

Znajomosc z Y

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jaka jest ta osoba: Głupiec, Król Denarów, As mieczy: Wesoły, marzyciel, otwarty na nowości, dbający o dobro rodziny, dający poczucie bezpieczeństwa kobiecie, odpowiedzialny,

broni swojego zdania, mysli logicznie.

Jak się potoczy nasza znajomość

bliższa przyszlość: 3 mieczy,Diabeł, Pustlenik- Cierpienia miłosne, romans, wszystko za szybko i intensywnie, chwila na zastanowienie sie.

Dalsza przyszlość: Rycerz buław, 9 mieczy, As kielichów - Przeprowadze się do niego, zdominuje mnie i bedzie mi z tym zle przez jakis czas. Mozliwe ze przeszlosc się o mnie upomni. Koniec końców wszystko się dobrze potoczy.

Jak Wy to widzicie? :wstydnis:

Napisano

Jaka jest ta osoba:

Głupiec, Król Denarów, As mieczy->Sąd

Spontaniczna, ale i młoda duchem, czasem lekkomyślna, jednakże potrafi być zaradny finansowo i potrafi sie starać jeśli chce, żywa inteligencja, z pewnością wygadany, Pan myślę nabiera oszlifowania, jednakże mimo to widać, że lubi jak jest po jego myśli i wg jego planu :)

Jak się potoczy nasza znajomość:

Bliższa przyszlość:

3 mieczy,Diabeł, Pustlenik->Kapłan

może ucierpieć ktoś trzeci w wyniku romansu albo jeśli jesteście sami Pan może najpierw sprawić przykrość, a potem próbować intensywną randką wynagrodzić, po tych wydarzeniach może najść Was na głębsze refleksje nad relacją.

Dalsza przyszlość:

Rycerz buław, 9 mieczy, As kielichów->Mag

Dalsza przyszłość pokazuje, że spotkania będą nadal...ale bardziej raczej luźniejsza relacja...w której jedno z Was zapragnie pogłębiania jej...może to zrodzić nostalgię i zastanawianie się nad poczynieniem zmian, które możliwe, że nastąpią albo po okresie przygnębienia brakiem postępów...rozejście się... i ktoś nowy na horyzoncie?

Napisano

Jaka jest ta osoba:

Głupiec, Król Denarów, As mieczy->Sąd

Spontaniczny i nie pokazujący swojego doświadczenia życiowego oraz mądrości. Nie przemądrza się i zawsze umie się zachować w stosunku do zaistniałej sytuacji. Inteligentny. Umie czerpać nauki z tego co przezył.

Jak się potoczy nasza znajomość:

Bliższa przyszlość:

3 mieczy,Diabeł, Pustlenik->Kapłan

Trochę przykrości, ale wszystko powinno się przerodzić w namietnosć a następnie w dosć powazną relację opartą na pewnosci, ze to jest to.

Napisano

Wy długo jesteście razem? Pytam bo te karty takie przeplatane strasznie...zupełnie jakby troska goniła chęć stabilizacji i tak niestabilnie to wygląda troszkę.

Napisano

Nie jestesmy razem. Ledwo sie znamy tak szczerze:) Zapominam czasem jego imie nawet, ale cos mnie do niego wlasnie ciagnie i postanowilam to sprawdzic kartami.

Napisano
Nie jestesmy razem. Ledwo sie znamy tak szczerze:) Zapominam czasem jego imie nawet, ale cos mnie do niego wlasnie ciagnie i postanowilam to sprawdzic kartami.

a to ja interpretowałam jakbyście byli parą.... zdaje się, że w interpretacji własnej wspomniałaś o wspólnym zamieszkaniu...więc sądziłam, że kogoś musisz dość dobrze znać i z nim być skoro rozmyślasz o poważnych sprawach. Zmyliło mnie to, sugerowałabym na przyszłość pisanie na wstępie jaka jest sytuacja by interpretacje mogły być właściwe :).

Z panem raz na wozie, raz pod wozem, troszkę może Ci być smutno z powodu tej zmienności zachowań...nieco pożądania z Pana strony równiez może się zaznaczać, ale wart przeczekać też czas, zwłaszcza jeśli początkowa to faza i dać sobie szanse bo a nuż się coś wyklaruje? :)

Gość Marina33
Napisano

Jak się potoczy nasza znajomość

bliższa przyszlość: 3 mieczy,Diabeł, Pustlenik- Cierpienia miłosne, romans, Ktoś może z was mieć złamane serce ,a druga osoba może chcieć czegoś więcej diabeł namiętności uczucia w powietrzu ale pustelnik odsuwa się potrzebuje czasu i spokoju na zastanowienie się czy wejść w znajomośc .

Dalsza przyszlość: Rycerz buław, 9 mieczy, As kielichów -

No i coś rusza , tylko dużo tutaj nerwów będzie nieprzespanych nocy ale uczucie nie przeminie.

Ja jakoś tego nie widzę , tuaj ktos jest zablokowany chce samotności nie wchodzenia z związki ten pustelnik to jak 7 rok osobisty ,

Napisano

Dla mnie wlasnie on wyglada na zablokowanego. Karta glupca mi to nasunela. Albo chodzi o mnie bo po ostatnich zdarzeniach jakie byly w moim zyciu, nie mam ochoty na zadne zwiazki:)(mimo ze tworzenie takiego tematu przeczy temu)

• 2 miesiące temu...
Napisano

Kontakt skonczyl sie zaskakujaco szybko. Wrocil do bylej ktora go zostawila.