JagodowaTruskawka Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jaka jest ta osoba: Głupiec, Król Denarów, As mieczy: Wesoły, marzyciel, otwarty na nowości, dbający o dobro rodziny, dający poczucie bezpieczeństwa kobiecie, odpowiedzialny, broni swojego zdania, mysli logicznie. Jak się potoczy nasza znajomość bliższa przyszlość: 3 mieczy,Diabeł, Pustlenik- Cierpienia miłosne, romans, wszystko za szybko i intensywnie, chwila na zastanowienie sie. Dalsza przyszlość: Rycerz buław, 9 mieczy, As kielichów - Przeprowadze się do niego, zdominuje mnie i bedzie mi z tym zle przez jakis czas. Mozliwe ze przeszlosc się o mnie upomni. Koniec końców wszystko się dobrze potoczy. Jak Wy to widzicie? Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jaka jest ta osoba: Głupiec, Król Denarów, As mieczy->Sąd Spontaniczna, ale i młoda duchem, czasem lekkomyślna, jednakże potrafi być zaradny finansowo i potrafi sie starać jeśli chce, żywa inteligencja, z pewnością wygadany, Pan myślę nabiera oszlifowania, jednakże mimo to widać, że lubi jak jest po jego myśli i wg jego planu Jak się potoczy nasza znajomość: Bliższa przyszlość: 3 mieczy,Diabeł, Pustlenik->Kapłan może ucierpieć ktoś trzeci w wyniku romansu albo jeśli jesteście sami Pan może najpierw sprawić przykrość, a potem próbować intensywną randką wynagrodzić, po tych wydarzeniach może najść Was na głębsze refleksje nad relacją. Dalsza przyszlość: Rycerz buław, 9 mieczy, As kielichów->Mag Dalsza przyszłość pokazuje, że spotkania będą nadal...ale bardziej raczej luźniejsza relacja...w której jedno z Was zapragnie pogłębiania jej...może to zrodzić nostalgię i zastanawianie się nad poczynieniem zmian, które możliwe, że nastąpią albo po okresie przygnębienia brakiem postępów...rozejście się... i ktoś nowy na horyzoncie? Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jaka jest ta osoba: Głupiec, Król Denarów, As mieczy->Sąd Spontaniczny i nie pokazujący swojego doświadczenia życiowego oraz mądrości. Nie przemądrza się i zawsze umie się zachować w stosunku do zaistniałej sytuacji. Inteligentny. Umie czerpać nauki z tego co przezył. Jak się potoczy nasza znajomość: Bliższa przyszlość: 3 mieczy,Diabeł, Pustlenik->Kapłan Trochę przykrości, ale wszystko powinno się przerodzić w namietnosć a następnie w dosć powazną relację opartą na pewnosci, ze to jest to. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Wy długo jesteście razem? Pytam bo te karty takie przeplatane strasznie...zupełnie jakby troska goniła chęć stabilizacji i tak niestabilnie to wygląda troszkę. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 Nie jestesmy razem. Ledwo sie znamy tak szczerze:) Zapominam czasem jego imie nawet, ale cos mnie do niego wlasnie ciagnie i postanowilam to sprawdzic kartami. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Nie jestesmy razem. Ledwo sie znamy tak szczerze:) Zapominam czasem jego imie nawet, ale cos mnie do niego wlasnie ciagnie i postanowilam to sprawdzic kartami. a to ja interpretowałam jakbyście byli parą.... zdaje się, że w interpretacji własnej wspomniałaś o wspólnym zamieszkaniu...więc sądziłam, że kogoś musisz dość dobrze znać i z nim być skoro rozmyślasz o poważnych sprawach. Zmyliło mnie to, sugerowałabym na przyszłość pisanie na wstępie jaka jest sytuacja by interpretacje mogły być właściwe . Z panem raz na wozie, raz pod wozem, troszkę może Ci być smutno z powodu tej zmienności zachowań...nieco pożądania z Pana strony równiez może się zaznaczać, ale wart przeczekać też czas, zwłaszcza jeśli początkowa to faza i dać sobie szanse bo a nuż się coś wyklaruje? Cytuj
Gość Marina33 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 Jak się potoczy nasza znajomość bliższa przyszlość: 3 mieczy,Diabeł, Pustlenik- Cierpienia miłosne, romans, Ktoś może z was mieć złamane serce ,a druga osoba może chcieć czegoś więcej diabeł namiętności uczucia w powietrzu ale pustelnik odsuwa się potrzebuje czasu i spokoju na zastanowienie się czy wejść w znajomośc . Dalsza przyszlość: Rycerz buław, 9 mieczy, As kielichów - No i coś rusza , tylko dużo tutaj nerwów będzie nieprzespanych nocy ale uczucie nie przeminie. Ja jakoś tego nie widzę , tuaj ktos jest zablokowany chce samotności nie wchodzenia z związki ten pustelnik to jak 7 rok osobisty , Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Dla mnie wlasnie on wyglada na zablokowanego. Karta glupca mi to nasunela. Albo chodzi o mnie bo po ostatnich zdarzeniach jakie byly w moim zyciu, nie mam ochoty na zadne zwiazki:)(mimo ze tworzenie takiego tematu przeczy temu) Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Kontakt skonczyl sie zaskakujaco szybko. Wrocil do bylej ktora go zostawila. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi