Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet - skupienie na pracy, obowiązkach 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów zadowolenie, pogodę ducha, ale i dozę rozwagi, trzeźwego umysłu by zbytnio się nie rozpływać 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag znajomości, które dają mi zadowolenie i radość 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów otoczenie sprzyja, jest przyjacielskie 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów powinnam odciąć to 8 monet, więc skupienie na pracy, a powinnam więcej dawać z siebie, pomagać, dawać wsparcie, ciepło 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie a tu nie wiem...przyjaciel wyjdzie z inicjatywą odważniej? może jakaś podróż? 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław tą lekcję rozumiałabym jako słowa: korzystaj z okazji i baw się... mogę prosić ładnie o pomoc? Cytuj
SacralNirvana Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet Zbytnia drobiazgowosc, uparte darzenie do celu za wszelka cene. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów Jasnosc, klarownosc darzen i ewentualnie wspieranie sie na tym, co dobrego dala Ci przeszlosc. Moze beda to wlasnie doswiadczenia, moze jakies marzenia, o ktorych zapomnialas. Warto po to siegnac i wykorzystac na teraz. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag Umiejetnosc dzialania i podarzania za tym, co dla Ciebie wazne i czego pragniesz. Myslisz, jestes sprytna, moze nawet kalkulujesz i wybierasz takie sposoby dzialania, ktore gwarantuja Tobie sukces i skutecznosc. 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów Ze zaczynasz sie trzezwo rozgladac wokol siebie i chociaz zadowolona z tego, co widzisz, wiesz, ze to nie wszystko i mozesz osiagnac wiecej. Budzisz sie do konkretnego dzialania. 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów Umiesz wydobyc z ludzi ich caly potencjal, tak ze pokazuja sie przy Tobie z calym swoim bogactwem. Nie przychodzi Ci to trudno, poniewaz jako wrazlia i pelna empatii kobieta masz dobry kontakt z ludzmi i latwo do nich docierasz. 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie Tu jakby z inicjatywy Krola Kielichow, pana jakiegos, mial sie rozpoczac w Twoim zyciu jakis nowy etap. Nic wprawdzie na hurra, ale widac, ze wszystko bedzie zmierzac w dobrym kierunku. 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław Dostrzegac pojawiajace sie szanse, nie wahac sie, dzialac konkretnie, energicznie i dawac tym szansom szanse na rozwoj. Aby iskierka mogla stac sie zywym plomieniem. Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 (edytowane) 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet trzeba przestać od siebie tyle wymagać , musisz lekko sobie poluzować 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów obiektywność oraz ciepłe relacje z bliskimi 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag pewność siebie , potrafisz odnaleźć się w każdej sytuacaji . znalazłaś tą właściwą drogę 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów daje Ci radość i poczucie spełnienia 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów też tak to widzę , że musisz poświęcić więcej uwagi bliskim i odciąć się od nadmiernych obowiązków 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie może pojawi się jakiś król kielichów, który pozwoli Ci zacząć jakiś nowy etap , otworzy przed Tobą szersze perspektywy ? 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław działaj , ale w sposób taki który przynosi Ci radość Edytowane 18 Listopada 2012 przez Daffne Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 zapisuje się 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet na czynnosciach wymagajacych ciągłego skupienia 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów "podpieranie" sie przeszoscią w kreowaniu przyszłości . 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag znajomości ale otwartość na nowe znajomości 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów nastraja cie pozytywnie 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów pomoc i wsparcie w trudnych dla nich chwilach 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie moze pojawic sie pan z daleka, spokojna i stonowana relacja na poczatek 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław korzystaj z nadarzajacych się okazji... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2012 Maestro Napisano 19 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet - drobiazgowośc, pedantycznośc, nadmierne skupianie się na szczegółach, ponadto pracoholizm:lol: 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów bądź rzeczowa, ale i pobłażliwa, miła, sprawiedliwa, bądź ogólnie taka jak zawsze 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag pewność siebie, poczucie, że jesteś na właściwym miejscu we właściwym czasie 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów daje Ci spełnienie 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów przywalić ich swoją uczuciowością, to moje dosłowne skojarzenie:) A tak poza tym, to faktycznie dawać z siebie jak najwięcej ciepła i wsparcia 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie spontaniczne spotkania z bliskim Ci mężczyzną, jakieś wyjazdy, ew. wyjazd, ale taki nieplanowany 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław idź na żywioł Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Dziękuje Wam z całego serducha Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet prace na forum )))) 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów nie pozwolić zbliżyć sie przeszłości 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag wiesz jaki masz bagaż doświadczeń 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów za dużo pijesz 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów pocieszać kogoś kto potrzebuje serdecznej osoby 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie ktoś wyjedzie sobie daleko w pizzzzz i w koncu bedziesz czuć spokoj 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław nowy początek byle tak dalej Cytuj
Arshi Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 1.skupianie sie na wlasnych obowiazkach i pracy,zaniedbujesz zycie 2. asertywnosc i nauczki z przeszlosci 3. to ze jestes obrotna i mozliwe ze lubia ciebie w towarzystwie 4. czujesz sie jak w domu, rozpieszczaja ciebie 5. powinnas odwdzieczyc sie im za ich dobroc 6. twoj facet zaproponuje jakis ciekawy sposob spedzenia sylwestra? 7. baw sie Cytuj
anais_33 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet - pracoholizm, wyluzować 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów odciąć się od przeszłości i do niej nie wracać 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag umiejętoność radzenia sobie w każdej sytuacji , zdobyte doświadczenia 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów ciepło 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów wsparcie i wyrozumiałość 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie Pan zaproponuje coś fajnego wejście w nowe 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław bądż pewna siebie i do przodu Edytowane 19 Listopada 2012 przez Daffne Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Weryfikiacja: 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 8 monet - msialam odpuścić od siebie pamięć o tym co złe było w moim życiu 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – as mieczy, 6 Kielichów przy sobie miałam trzymać i koncetrować się na tym co dla mnie dobre i budujące. 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – Mag nowa droga i nowe idee, które chce wcielić w życie 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – 10 Kielichów motywująco i wspierajaco 5. Co możesz i musisz dać innym – 10 mieczy, Królowa kielichów musiałam dać siebie , swoją dobroć i ciepło, a także sympatię i wsparcie dla tych którzy tego potrzebowali 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – Król kielichów, Głupiec, 3 buław ->Umiarkowanie rozwinęła się nowa relacja co mnie zaskoczyło 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – as buław korzystać z szans jakie do mnie przychodzą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi