nirva2991 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 znajomości na jakich zasadach oczekuje ode mnie Y ? dodam , że to jest mój były, który nie potrafi się określić o co mu chodzi i zachowuje się jak pies ogrodnika. nie pozwala mi się od siebie odciąć (mimo , że był w związku z drugą kobietą , która go po czasie też odpuściła sobie , ale dalej o nią zabiega a jednocześnie powraca do mnie gdy rezygnuje z tamtej ) dalej jest zazdrosny i jakiś taki no po prostu dziwny (chociaż powiedziałam mu tysiące nie miłych rzeczy ) 2 kielichy , 7 buław , 7 denarów , rycerz pucharów oczekuje ode mnie jakiś miłych spotkań, ale tak żeby to ja się zrobiła niedostępna i musiał mnie na nowo uwodzić ? albo takiej znajomości od czasu do czasu , jak mu pasuje . może ma poczucie , że ja dalej jestem jego ? Cytuj
Gość Marina33 Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 2 kielichy , 7 buław , 7 denarów , rycerz pucharów On kocha wszystkie kobiety -można nawet powiedzieć ze to kobieciarz . Od ciebie chce współczucia , cierpliwośći , wysłuchania go 7 monet , poświęcenia dla niego czasu -Ale czy on nie myśli tylko o sobie. 7 kijów sprawdza cię czy w razie zburzenia mostów mogłby wrócić 2 kielichy. Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 na jakich zasadach oczekuje ode mnie znajomości Y ? 2 kielichy , 7 buław , 7 denarów , rycerz pucharów Podobnie jak wyżej to widzę..Pan uwielbia stan zakochania, zauroczenia i z uwagi na przeszłość jaka Was łączyła (2 kielichy poz. 1) liczy na to, że w razie gdyby okazało sie, że będzie sam to może jednak...tu jeszcze coś się uda uzyskać...Rycerz kielichów jednak skacze z kwiatka na kwiatek...więc można uznać, że Pan jest kobieciarzem, flirciarzem przynajmniej w najbliższym czasie...nieco egoizmem to pachnie i zachciankami Pana..albo Piotrusia Pana. Cytuj
nirva2991 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Napisano 18 Listopada 2012 no egoista straszny ... ale Daffne masz w 100 % racje , on uwielbia stan zauroczenia . ale czy skacze z kwiatka na kwiatek to raczej nie ... on by może chciałby być takim rycerzem kielichów , ale niestety nie wychodzi mu to . Cytuj
Gość Daffne Napisano 18 Listopada 2012 Napisano 18 Listopada 2012 no egoista straszny ... ale Daffne masz w 100 % racje , on uwielbia stan zauroczenia . ale czy skacze z kwiatka na kwiatek to raczej nie ... on by może chciałby być takim rycerzem kielichów , ale niestety nie wychodzi mu to . pewnie i nie wychodzi, ale wiesz ćwiczenie czyni mistrzem, więc jak dojdzie do wprawy to wszystkie Jego... (zart) no ja czuje po kartach, że On stan zakochania, zauroczenia lubi, ale jeśli tak jest to istnieje ryzyko, że jak jedna Pani Pana odusnie od siebie to poleci do innej...Pan zdaje się lubi mieć ciągłość stanu zakochania i zaspokajania...a przynajmniej taka mysl i intencja nim kieruje w działaniu... To nie jest dobra motywacja...i świadczy o przedmiotowym podejściu do kobiet i egoizmie. No Pan trudny, trza przyznać Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2012 Maestro Napisano 19 Listopada 2012 2 kielichy , 7 buław , 7 denarów , rycerz pucharów Oczekuje miłych, bliskich spotkań, mam wrażenie, że to facet, któremu brakuje bliskości, ciepła, wsparcia, on będzie tak trwał przy Tobie, wracał, aby się choćby przytulić...Zresztą jak dziewczyny pisały, on uwielbia stan zakochania i lubi być wielbiony.. Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 No wiec tak... 2 Kielichy to jest ogolnie taka otwartosc na otoczenie. Nie tylko skierowana na te druga osobe, chociaz w tym przypadku moze chodzic o to, ze uczucie krazy miedzy Wami. Jestescie otwarci na dawanie i branie. 7 Bulaw to ingerencja osob trzecich, jakby pan chcial w Tobie wzbudzic zazdrosc lub sam ja odczuwal wobec Ciebie. 7 Monet to tu cierpliwosc i wytrwalosc. Rycerz Kielichow z kolei wychodzi z gestami, uwodzi itd. Nie wiem... on chyba jest o Ciebie zazdrosny i nie czuje sie zbyt pewnie siebie tak do konca. W tych 7 Monetach obok 7 Bulaw moze uwidaczniac sie nie tylko cierpliwosc i wytrwalosc, ale takze rezygnacja. Stad ten ciagly stan zakochania, jak mowisz. Tak jakby bal sie, ze gdy to minie to go zostawisz. Co ciekawe, w podsumie (HB) mamy tu Wieze i Rydwan. Wieza to bardzo czesto ramy, ktore nas ograniczaja, ale nie ramy takie fizyczne a bardzo czesto sa to stereotypy myslowe, sposoby dzialania, myslenia, ktorych sie na sile czepiamy. Tu takim czyms moze byc np. zazdrosc lub brak poczucia pewnosci i on moze ograniczac pana. Dalej mamy Rydwan. Jest to ogolnie zacheta, zeby pozbyc sie tych wlasnie ograniczen i wtedy na calego dzialac. Bo na te chwile to takie troche na pol gwizdka jest. Pan sie sam ogranicza. Cytuj
nirva2991 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 Powiedział mi któregoś razu to bardzo jasno, że on chce tylko seksu niczego więcej Cytuj
Gość Daffne Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 Powiedział mi któregoś razu to bardzo jasno, że on chce tylko seksu niczego więcej Pffff niech se lalkę kupi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi