london63 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jak potoczy się relacja? rydwan 6denarow kochankowie cesarzowa on podrywał podrywał aż wkońcu olał, nie odzywa się. Ochłodził relacje raczej bez powodu dosc ladne te karty wyszly, chyba cos ruszy do przodu odezwie sie... milosne te karty, a moze ta cesarzowa wskazuja na inna kobiete? moze to jego byla, z ktora niedawno sie rozstal po ciezkim zwiazku. nie wiem jak to do konca ugryzc Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 VII Rydwan, 6 Monet, VI Kochankowie, III Cesarzowa ---> suma XXII Glupiec i IV Cesarz Masz tu dzialania konkretne w Rydwanie. Wyjscie sobie na przeciw w 6 Monetach. Kierowanie sie sercem w Kochankach i wreszcie wymiana milosci w Cesarzowej. Ogolnie sprawy powinny sie mocno ocieplic. W podsumie (HB) jest Glupiec i Cesarz. Ogolnie to znaczy tyle, co ze na poczatku miedzy Wami bedzie nieco chaosu, zanim (na nowo lub w ogole) wyloni sie z tego stabilna i pewna struktura. 1 Cytuj
london63 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Jakos wlasnie mi tak nie pasuja te karty, bo teraz calkowita olewka nie odpisuje, nic sie nie odzywa a potem takie cieple uczucia hmm cos mi sie odmieni nagle.. znowu Cytuj
london63 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 mzoe ktos jeszcze sie wypowie? Cytuj
maddie88 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jak potoczy się relacja? rydwan 6denarow kochankowie cesarzowa Jest ruch, są pozytywne zmiany Dla mnie to spotkania, oparte na "wzajemności" - np.: pomocy... Będzie miło, ciepło, czule... 1 Cytuj
london63 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 no jak narazie to cisza z jego strony :/ mam nadzieje, ze karciochy sie sprawdza:) Cytuj
london63 Napisano 25 Listopada 2012 Autor Napisano 25 Listopada 2012 Ostatnio widzialam go ze swoja byla... ale na pewno nie wroci do niej. Dalej cisza Cytuj
bridaa Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 jak dla mnie to tu jest inna kobieta - Rydwan to tez zatrzymanie a potem decyzja odejścia do cesarzowej takie moje pierwsze wrazenie jak popatrzylam na karty obym sie myliła Cytuj
werona Napisano 25 Listopada 2012 Napisano 25 Listopada 2012 W moich rozkładach Rydwan pokazuje oddalenie, rozjazd relacji... 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Listopada 2012 Maestro Napisano 26 Listopada 2012 rydwan 6denarow kochankowie cesarzowa będzie się działo, spotkania, kontakty, seks, być moze staniesz się ważna dla niego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Listopada 2012 Maestro Napisano 26 Listopada 2012 Ja Wam powiem, że dla mnie Rydwan nie pokazuje oddalenia, raczej zbliżenie się do siebie, no ale każdy z nas inaczej czyta;) Cytuj
bridaa Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Ja Wam powiem, że dla mnie Rydwan nie pokazuje oddalenia, raczej zbliżenie się do siebie, no ale każdy z nas inaczej czyta;) dlatego własnie cięzko jest czytac karty kładzione przez kogoś ... powtarzam się, ale ja tak właśnie mam czytając cudze karty , że nigdy do konca nie jestem pewna, czy to samo karty maja do powiedzenia osobie kładącej dany rozkład, co mi gdyby to były moje karty mi Rydwan na początku układu (zwłaszcza jeśli chodzi o spr. osobiste) pokazuje raczej rozjazd, każdy "koń" ciągnie w inną stronę... choc w ogólnie przyjętej interpretacji tej karty przeczytamy że "sprawy rusza do przodu" 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 Rydwan tak jak każda karta tarota ma stronę negatywną, jak i pozytywną... Interpretując karty nie można zakładać wyłącznie pozytywnej strony znaczenia karty (pozycję prostą) bo mamy również i negatywną (karty odwrócone). W opisach znaczeń kart jasno opisane sa obie strony każdej karty. Myślę, że dobry tarocista powinien mieć na uwadze obie strony karty...znając sytuację powinien wiedzieć w jaką stronę te zmiany idą i jakie przesłanie niesie dla pytającej Rydwan w rozkładzie (pozytywne czy negatywne), a gdy nachodzą wątpliwości to warto dociągnąć do niej. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Listopada 2012 Maestro Napisano 26 Listopada 2012 dlatego własnie cięzko jest czytac karty kładzione przez kogoś ... powtarzam się, ale ja tak właśnie mam czytając cudze karty , że nigdy do konca nie jestem pewna, czy to samo karty maja do powiedzenia osobie kładącej dany rozkład, co mi gdyby to były moje karty mi Rydwan na początku układu (zwłaszcza jeśli chodzi o spr. osobiste) pokazuje raczej rozjazd, każdy "koń" ciągnie w inną stronę... choc w ogólnie przyjętej interpretacji tej karty przeczytamy że "sprawy rusza do przodu" Masz rację, najlepiej się czyta swoje karty:) Wiem, ze wszystko zależy od kart sąsiadujących, zawsze na nie patrzę 1 Cytuj
Gość Daffne Napisano 26 Listopada 2012 Napisano 26 Listopada 2012 trąba jestem... nie napisałam interpretacji. Ten Rydwan mówi o ruchu zdecydowanym, szybkim i odważnym w stronę polepszenia wzajemnych stosunków, osiągnięcia porozumienia, który miałby zapoczątkować zakochiwanie się w sobie i miłość, związek. Pan może chcieć byś była Panią jego serca. Ale jeśli relacja rozpadła się to najprędzej to co wyżej napisałam dotyczy Pana i innej Pani niestety...Tu już musisz ocenić obiektywnie sytaucji w oparciu o to co wiesz. Cytuj
iridos Napisano 27 Listopada 2012 Napisano 27 Listopada 2012 Jak potoczy się relacja? rydwan 6denarow kochankowie cesarzowa on podrywał podrywał aż wkońcu olał, nie odzywa się. Ochłodził relacje raczej bez powodu dosc ladne te karty wyszly, chyba cos ruszy do przodu odezwie sie... milosne te karty, a moze ta cesarzowa wskazuja na inna kobiete? moze to jego byla, z ktora niedawno sie rozstal po ciezkim zwiazku. nie wiem jak to do konca ugryzc facet w drodze do stałej partnerski tu jest was 3 co najmniej rydwan to relacja szarpana ale jako pierwszy śmiem twierdzic ze on na dobre wybył już 1 Cytuj
london63 Napisano 31 Stycznia 2013 Autor Napisano 31 Stycznia 2013 On się nie odzywa, ja tez nie chociaż dawno temu jeszcze podjełam jedna próbe bez odzewu. Karty chyba tutaj pokazały własnie wybór w kochankach i odejście do byłej w cesarzowej. Widziałam ich pare razy razem, więc zapewne wrócili do siebie Cytuj
iridos Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 ooo wielkie dzięki za weryfikacje chodziło mi to o ten rydwanik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi