Skocz do zawartości

Jak to sie dalej potoczyy

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak potoczy się relacja?

rydwan 6denarow kochankowie cesarzowa

on podrywał podrywał aż wkońcu olał, nie odzywa się. Ochłodził relacje raczej bez powodu

dosc ladne te karty wyszly, chyba cos ruszy do przodu odezwie sie... milosne te karty, a moze ta cesarzowa wskazuja na inna kobiete? moze to jego byla, z ktora niedawno sie rozstal po ciezkim zwiazku. nie wiem jak to do konca ugryzc

Napisano

VII Rydwan, 6 Monet, VI Kochankowie, III Cesarzowa ---> suma XXII Glupiec i IV Cesarz

Masz tu dzialania konkretne w Rydwanie. Wyjscie sobie na przeciw w 6 Monetach. Kierowanie sie sercem w Kochankach i wreszcie wymiana milosci w Cesarzowej. Ogolnie sprawy powinny sie mocno ocieplic.

W podsumie (HB) jest Glupiec i Cesarz. Ogolnie to znaczy tyle, co ze na poczatku miedzy Wami bedzie nieco chaosu, zanim (na nowo lub w ogole) wyloni sie z tego stabilna i pewna struktura.

• Lubię to! 1
Napisano

Jakos wlasnie mi tak nie pasuja te karty, bo teraz calkowita olewka nie odpisuje, nic sie nie odzywa a potem takie cieple uczucia hmm cos mi sie odmieni nagle.. znowu

Napisano

Jak potoczy się relacja?

Jest ruch, są pozytywne zmiany :) Dla mnie to spotkania, oparte na "wzajemności" - np.: pomocy... Będzie miło, ciepło, czule... :)

• Lubię to! 1
Napisano

no jak narazie to cisza z jego strony :/ mam nadzieje, ze karciochy sie sprawdza:)

Napisano

Ostatnio widzialam go ze swoja byla... ale na pewno nie wroci do niej. Dalej cisza :)

Napisano

jak dla mnie to tu jest inna kobieta - Rydwan to tez zatrzymanie a potem decyzja odejścia do cesarzowej

takie moje pierwsze wrazenie jak popatrzylam na karty

obym sie myliła

Napisano

W moich rozkładach Rydwan pokazuje oddalenie, rozjazd relacji...

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

będzie się działo, spotkania, kontakty, seks, być moze staniesz się ważna dla niego

• Maestro
Napisano

Ja Wam powiem, że dla mnie Rydwan nie pokazuje oddalenia, raczej zbliżenie się do siebie, no ale każdy z nas inaczej czyta;)

Napisano
Ja Wam powiem, że dla mnie Rydwan nie pokazuje oddalenia, raczej zbliżenie się do siebie, no ale każdy z nas inaczej czyta;)

dlatego własnie cięzko jest czytac karty kładzione przez kogoś ... powtarzam się, ale ja tak właśnie mam czytając cudze karty , że nigdy do konca nie jestem pewna, czy to samo karty maja do powiedzenia osobie kładącej dany rozkład, co mi gdyby to były moje karty

mi Rydwan na początku układu (zwłaszcza jeśli chodzi o spr. osobiste) pokazuje raczej rozjazd, każdy "koń" ciągnie w inną stronę... choc w ogólnie przyjętej interpretacji tej karty przeczytamy że "sprawy rusza do przodu"

• Lubię to! 1
Napisano

Rydwan tak jak każda karta tarota ma stronę negatywną, jak i pozytywną... Interpretując karty nie można zakładać wyłącznie pozytywnej strony znaczenia karty (pozycję prostą) bo mamy również i negatywną (karty odwrócone). W opisach znaczeń kart jasno opisane sa obie strony każdej karty.

Myślę, że dobry tarocista powinien mieć na uwadze obie strony karty...znając sytuację powinien wiedzieć w jaką stronę te zmiany idą i jakie przesłanie niesie dla pytającej Rydwan w rozkładzie (pozytywne czy negatywne), a gdy nachodzą wątpliwości to warto dociągnąć do niej.

• Maestro
Napisano
dlatego własnie cięzko jest czytac karty kładzione przez kogoś ... powtarzam się, ale ja tak właśnie mam czytając cudze karty , że nigdy do konca nie jestem pewna, czy to samo karty maja do powiedzenia osobie kładącej dany rozkład, co mi gdyby to były moje karty

mi Rydwan na początku układu (zwłaszcza jeśli chodzi o spr. osobiste) pokazuje raczej rozjazd, każdy "koń" ciągnie w inną stronę... choc w ogólnie przyjętej interpretacji tej karty przeczytamy że "sprawy rusza do przodu"

Masz rację, najlepiej się czyta swoje karty:) Wiem, ze wszystko zależy od kart sąsiadujących, zawsze na nie patrzę:)

• Lubię to! 1
Napisano

trąba jestem... nie napisałam interpretacji.

Ten Rydwan mówi o ruchu zdecydowanym, szybkim i odważnym w stronę polepszenia wzajemnych stosunków, osiągnięcia porozumienia, który miałby zapoczątkować zakochiwanie się w sobie i miłość, związek. Pan może chcieć byś była Panią jego serca.

Ale jeśli relacja rozpadła się to najprędzej to co wyżej napisałam dotyczy Pana i innej Pani niestety...Tu już musisz ocenić obiektywnie sytaucji w oparciu o to co wiesz.

Napisano
Jak potoczy się relacja?

on podrywał podrywał aż wkońcu olał, nie odzywa się. Ochłodził relacje raczej bez powodu

dosc ladne te karty wyszly, chyba cos ruszy do przodu odezwie sie... milosne te karty, a moze ta cesarzowa wskazuja na inna kobiete? moze to jego byla, z ktora niedawno sie rozstal po ciezkim zwiazku. nie wiem jak to do konca ugryzc

facet w drodze do stałej partnerski tu jest was 3 co najmniej

rydwan to relacja szarpana ale jako pierwszy śmiem twierdzic ze on na dobre wybył już

• Lubię to! 1
  • 2 miesiące temu...
Napisano

On się nie odzywa, ja tez nie chociaż dawno temu jeszcze podjełam jedna próbe bez odzewu. Karty chyba tutaj pokazały własnie wybór w kochankach i odejście do byłej w cesarzowej. Widziałam ich pare razy razem, więc zapewne wrócili do siebie :)