Maestro Inez2503 Napisano 19 Listopada 2012 Maestro Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) Tak sobie sprawdzałam..wczoraj wieczorem... Czy o mnie rozmyśla? 6 kielichów - ewidentnie myślał treść rozmyślań Kochankowie 10 denarów 5 kielichów (na 5 kielichów położyłam 2 kielichów) wspominał nasze spotkania, chyba myśli o kolejnym, zaczyna tęsknić, możliwe, że budzą się w nim uczucia Dodatkowo: jak obudzić w nim czyste, głębokie uczucia do mnie? z przełożenia Giermek Mieczy Koło Wisielec - tu pokazana jest obecna sytuacja, widać zmiany losowe, zmiany nagłe Królowa Mieczy 2 pucharów 5 pucharów mam być sobą (bo ja z żywiołu powietrza), powinnam być ciepła i otwarta i wspierać go jak zajdzie taka potrzeba Edytowane 19 Listopada 2012 przez Inez2503 Cytuj
maddie88 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Czy o mnie rozmyśla? 6 kielichów - jak najbardziej Wspominał sobie miłe chwile... treść rozmyślań Kochankowie 10 denarów 5 kielichów (na 5 kielichów położyłam 2 kielichów) - tęsknota za Twoją bliskością, wspólnymi rozmowami...regularnymi spotkaniami... Dodatkowo: jak obudzić w nim czyste, głębokie uczucia do mnie? Królowa Mieczy 2 pucharów 5 pucharów - okazywać mu wsparcie, przyjaźń...bardzo ceni sobie Wasze rozmowy, ale także powinnaś być szczera, rozwiewać jego złudzenia... Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 oo Meddi powiedziała praktycznie to samo co ja dzisiaj Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 i co? Wiesz juz cos mneij wiecej co myslal? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi