Lenka10 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Sobotnie spotkanie uważam za bardzo udane, nie była to żadna randka tylko takie wspólne zabicie wolnego czasu. Trwało to ok.6 godz i według mnie było świetnie nie nudziłam się nawet przez chwilkę ale chciałbym wiedzieć jak to wyglądało z punktu widzenia X ? Jedyne "ale" mam do zakończenia owego spotkania bo X okazał mi obojętność co mnie kompletnie zdezorientowało. Ale z autopsji wiem że w ten sposób on ukrywa swoje prawdziwe uczucia wiec może i tym razem tak właśnie było. jak to spotkanie wyglądało z punktu widzenia X ? Głupiec 10 Mieczy 5 Buław Głupiec Do spotkanie rzeczywiście podszedł na luzie ,miał to być po prostu miło beztrosko spędzony czas. 10 Mieczy I tu teraz nie wiem jak dalej interpretować czy on żałuje swojej końcowej postawy wobec mnie czy może na tym spotkaniu jakby diametralnie zmienił swoje zdanie i postawę co do mojej osoby. 5 buław nie chce mnie przez to stracić i ma zamiar walczyć o tą znajomość . nie wiem czy dobrze to wszystko odczytałam , proszę spójrzcie na te karty może ktoś zobaczy w nich coś więcej bo ja w nich widzę chyba to co chcę widzieć Cytuj
alathea Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 odebralam to tak, jakbys w czasie spotkania "zabila" jakas jego inicjatywe i caly czas z tym sie meczyl moze chcial Ci powiedziec, co o tym mysli albo w ogole cos zakomunikowac - ale nie zrobil tego widac, nie byl to dobry moment Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Mialo byc fajnie, beztrosko, na luzie a cos wg niego sie stalo, co ten nastroj przekreslilo i z bestroski zrobilo sie dosc duze spiecie. 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 (edytowane) rzeczywiście na koniec było trochę spięcia , bo ja jakby chciałam go do czegoś przekonać a on w odwecie uporczywie obstawał przy swojej racji. Ale nie było kłótni ani sprzeczki tyle tylko że okazał mi tą obojętność ...moze rzeczywiście to przez to że według niego próbowałam przejąć inicjatywę i przez to nie mógł zrealizować jakiegoś swojego planu tj. napisała to alathea Edytowane 19 Listopada 2012 przez Lenka10 Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Tzn. on wystapil w Glupcu na poczatku. Wydaje mi sie, ze Glupiec raczej nie ma planow. On taki radosnie beztroski jest. Mag bardziej kojarzy mi sie z planami. Ale to tylko tak sobie glosno mysle, bo wszystko mozliwe. I bardziej tu wg niego chyba chodzilo o nastroj. Jakby chcial sie cieszyc po prostu chwila spedzona z Toba, takim tu i teraz, bez glebszych spraw a tu cos ten nastroj przekreslilo. Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 tylko teraz czy z karty 5 buław można odczytać jakieś jego zamiary w związku z tą sytuacją ? Czy ona moze przedstawia jego ostateczną postawą wobec mnie ?> Cytuj
SacralNirvana Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Pytanie jasno mowi o tym, jak on ocenia przebieg tego spotkania. Jak ono wygladalo z jego punktu widzenia. Tu nie ma mowy o jego nastawieniu do Ciebie czy czymkolwiek innym tylko stricte o przebiegu samego spotkania, widzianego jego oczyma. Chyba, ze pytanie zadalas tak a rozkladajac karty mialas co innego na mysli. Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 ok. dziękuję za pomoc , czyli muszę zmienić pytanie Cytuj
Lenka10 Napisano 1 Grudnia 2012 Autor Napisano 1 Grudnia 2012 tą sytuację też mogę zweryfikować podczas tamtego spotkania do X zadzwonił jego brat ,pokłócili się podczas tej rozmowy co bardzo go zdenerwowało . więc to było powodem "przekreślenia" fajnego nastroju. że też nie pomyślałam o tym wcześniej, tylko odrazu zaczęłam doszukiwać się winy w sobie :/ przecież widziałam jaki był po tym tel. zdenerwowany. Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Grudnia 2012 Napisano 1 Grudnia 2012 podszedł do tego jak do nowego zadania, hmm.. w pewnym sensie zakonczyl tamta znajomosc i chce wprowadzic zmiany w tej .... jak polozysz kolejne karty- dowiemy sie w jaka strone pojdzie ta znajomosc ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi