Skocz do zawartości

wrażenia X po spotkaniu-pomoc w interpretacji

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Sobotnie spotkanie uważam za bardzo udane, nie była to żadna randka tylko takie wspólne zabicie wolnego czasu. Trwało to ok.6 godz i według mnie było świetnie nie nudziłam się nawet przez chwilkę ale chciałbym wiedzieć jak to wyglądało z punktu widzenia X ? Jedyne "ale" mam do zakończenia owego spotkania bo X okazał mi obojętność co mnie kompletnie zdezorientowało. Ale z autopsji wiem że w ten sposób on ukrywa swoje prawdziwe uczucia wiec może i tym razem tak właśnie było.

jak to spotkanie wyglądało z punktu widzenia X ?

Głupiec 10 Mieczy 5 Buław

Głupiec Do spotkanie rzeczywiście podszedł na luzie ,miał to być po prostu miło beztrosko spędzony czas.

10 Mieczy I tu teraz nie wiem jak dalej interpretować czy on żałuje swojej końcowej postawy wobec mnie czy może na tym spotkaniu jakby diametralnie zmienił swoje zdanie i postawę co do mojej osoby.

5 buław nie chce mnie przez to stracić i ma zamiar walczyć o tą znajomość .

nie wiem czy dobrze to wszystko odczytałam , proszę spójrzcie na te karty może ktoś zobaczy w nich coś więcej bo ja w nich widzę chyba to co chcę widzieć ;)

Napisano

odebralam to tak, jakbys w czasie spotkania "zabila" jakas jego inicjatywe i caly czas z tym sie meczyl

moze chcial Ci powiedziec, co o tym mysli albo w ogole cos zakomunikowac - ale nie zrobil tego

widac, nie byl to dobry moment

Napisano

Mialo byc fajnie, beztrosko, na luzie a cos wg niego sie stalo, co ten nastroj przekreslilo i z bestroski zrobilo sie dosc duze spiecie.

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

rzeczywiście na koniec było trochę spięcia , bo ja jakby chciałam go do czegoś przekonać a on w odwecie uporczywie obstawał przy swojej racji. Ale nie było kłótni ani sprzeczki tyle tylko że okazał mi tą obojętność ...moze rzeczywiście to przez to że według niego próbowałam przejąć inicjatywę i przez to nie mógł zrealizować jakiegoś swojego planu tj. napisała to alathea

Edytowane przez Lenka10
Napisano

Tzn. on wystapil w Glupcu na poczatku. Wydaje mi sie, ze Glupiec raczej nie ma planow. On taki radosnie beztroski jest. Mag bardziej kojarzy mi sie z planami. Ale to tylko tak sobie glosno mysle, bo wszystko mozliwe.

I bardziej tu wg niego chyba chodzilo o nastroj. Jakby chcial sie cieszyc po prostu chwila spedzona z Toba, takim tu i teraz, bez glebszych spraw a tu cos ten nastroj przekreslilo.

Napisano

tylko teraz czy z karty 5 buław można odczytać jakieś jego zamiary w związku z tą sytuacją ? Czy ona moze przedstawia jego ostateczną postawą wobec mnie ?>

Napisano

Pytanie jasno mowi o tym, jak on ocenia przebieg tego spotkania. Jak ono wygladalo z jego punktu widzenia. Tu nie ma mowy o jego nastawieniu do Ciebie czy czymkolwiek innym tylko stricte o przebiegu samego spotkania, widzianego jego oczyma.

Chyba, ze pytanie zadalas tak a rozkladajac karty mialas co innego na mysli.

• 2 tygodnie później...
Napisano

tą sytuację też mogę zweryfikować :)

podczas tamtego spotkania do X zadzwonił jego brat ,pokłócili się podczas tej rozmowy co bardzo go zdenerwowało .

więc to było powodem "przekreślenia" fajnego nastroju.

że też nie pomyślałam o tym wcześniej, tylko odrazu zaczęłam doszukiwać się winy w sobie :/ przecież widziałam jaki był po tym tel. zdenerwowany.

Gość gość5
Napisano

podszedł do tego jak do nowego zadania, hmm.. w pewnym sensie zakonczyl tamta znajomosc i chce wprowadzic zmiany w tej .... jak polozysz kolejne karty- dowiemy sie w jaka strone pojdzie ta znajomosc ... :)