Skocz do zawartości

Jak ocenia mój śpiew?

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, :)

Miałam niedawno lekcję śpiewu z nowym nauczycielem :) Z ciekaowści zadałam kartom pytanie, jak ocenił moje wypociny :D

Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Koło Fortuny, Księżyc, Diabeł, 2 Kielichów

Uf...nie ma tragicznych kart ;) Ocenił dobrze, uważa, że mam talent... Potrafię przelać emocje... Z drugiej strony, moje wystąpienia nie są do końca...stabilne, w sensie niektóre części wykonuję lepiej, niektóre gorzej, poniewaz nie jestem jeszcze wystarczająco pewna tego, co robię... Ale przebija się pasja i nie jest źle :)

Jak myślicie? :) Powiedział, że mam dobry głos, ale...tak to se można każdemu mówić, żeby go nie załamać ;)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Napisano

Jak ocenia mój śpiew?

widzi Twój talent, pasję i artystyczną duszę, troszkę może jeszcze czasem niepewnie się czujesz, zwłaszcza przy opanowaniu trudnych modulacji czy tam ćwiczeń, ale ogólnie wie, że sobie poradzisz boś zdolniacha :D

Napisano
Jak ocenia mój śpiew?

widzi Twój talent, pasję i artystyczną duszę, troszkę może jeszcze czasem niepewnie się czujesz, zwłaszcza przy opanowaniu trudnych modulacji czy tam ćwiczeń, ale ogólnie wie, że sobie poradzisz boś zdolniacha :D

Zgadza się Daff: ah, te modulacje :D Brakuje mi jeszce takiej swobody w niektórych momentach, żeby jakoś ładnie "zakoloryzować" jakąś frazę, po prostu się spinam ;) Dziękuję. :buziak::))) Miłego dnia. :slonko::)

Napisano

ależ trafiłam, tak mi karty gadały, ale pewności nie miałam :D

Dziękuje za małą weryfikacje i punkciki :okok:

Wzajemnie udanego dnia :uscisk: