maddie88 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Witam, Miałam niedawno lekcję śpiewu z nowym nauczycielem Z ciekaowści zadałam kartom pytanie, jak ocenił moje wypociny Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Koło Fortuny, Księżyc, Diabeł, 2 Kielichów Uf...nie ma tragicznych kart Ocenił dobrze, uważa, że mam talent... Potrafię przelać emocje... Z drugiej strony, moje wystąpienia nie są do końca...stabilne, w sensie niektóre części wykonuję lepiej, niektóre gorzej, poniewaz nie jestem jeszcze wystarczająco pewna tego, co robię... Ale przebija się pasja i nie jest źle Jak myślicie? Powiedział, że mam dobry głos, ale...tak to se można każdemu mówić, żeby go nie załamać Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jak ocenia mój śpiew? Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Koło Fortuny, Księżyc, Diabeł, 2 Kielichów widzi Twój talent, pasję i artystyczną duszę, troszkę może jeszcze czasem niepewnie się czujesz, zwłaszcza przy opanowaniu trudnych modulacji czy tam ćwiczeń, ale ogólnie wie, że sobie poradzisz boś zdolniacha Cytuj
maddie88 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Jak ocenia mój śpiew? Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Koło Fortuny, Księżyc, Diabeł, 2 Kielichów widzi Twój talent, pasję i artystyczną duszę, troszkę może jeszcze czasem niepewnie się czujesz, zwłaszcza przy opanowaniu trudnych modulacji czy tam ćwiczeń, ale ogólnie wie, że sobie poradzisz boś zdolniacha Zgadza się Daff: ah, te modulacje Brakuje mi jeszce takiej swobody w niektórych momentach, żeby jakoś ładnie "zakoloryzować" jakąś frazę, po prostu się spinam Dziękuję. )) Miłego dnia. Cytuj
Gość Daffne Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 ależ trafiłam, tak mi karty gadały, ale pewności nie miałam Dziękuje za małą weryfikacje i punkciki Wzajemnie udanego dnia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi