Skocz do zawartości

Jakie ma nastawienie do mnie po spotkaniu?

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

z racji tego ze poprzednie pytanie do kart nie było zbyt trafnie zadane zadałam drugie :

Jakie X ma nastawienie do mnie po spotkaniu?

As mieczy Świat Rycerz Denarów

as mieczy - ...no nie wiem moze chciałaby się odciąć ?

Świat-kojarzy mi się ze szczęściem więc mozne znaczyć ze zrobiłam na nim pozytywne wrażenie

Rycerz denarów-tu tez nie wiem ...przyjął wobec mnie postawę neutralną na moze na jakiś czas w celu przemyślenia czegoś .

podsumowując mimo tego że spotkanie mu się podobało to będzie chciał troszkę zdystansować w znajomości ze mną . .. kompletnie nie wiem jak te karty sobie poskładać w całość .

Napisano

chyba chciałby coś z tobą wyjaśnić, jakieś zamknięcie cyklu, ale z pozytywnym rezultatem, z pozytywnym na pewno dla niego. To by nakładało się na to co ci pokazywały karty przy poprzednim pytaniu,

• Lubię to! 1
Napisano

a czy z tych kart poza zamiarem wyjaśnienia czegoś można odczytać jego nastawienie do mnie, jakie ma zdanie na mój temat ?

Napisano

Jakie X ma nastawienie do mnie po spotkaniu?

As mieczy Świat Rycerz Denarów - Lenko, też to widzę tak, że pan na razie nie będzie dążył do kontaktu... Jakby chciał przemyśleć coś, na trzeźwo podejść do sprawy, znaleźć odpowiedzi na nurtujące go pytania... Ale jak już sobie wszystko poukłada, to się odezwie - Rycerz Monet działa powoli, ale stabilnie i pewnie...po prostu musi być pewien swojego następnego kroku...

• Lubię to! 1
Napisano

w tej sytuacji zadałam kartom jeszcze jedno pytanie dotyczące jego propozycji która padła na tym spotkaniu,ale to już w nowy temacie

• 2 miesiące temu...