Lenka10 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 z racji tego ze poprzednie pytanie do kart nie było zbyt trafnie zadane zadałam drugie : Jakie X ma nastawienie do mnie po spotkaniu? As mieczy Świat Rycerz Denarów as mieczy - ...no nie wiem moze chciałaby się odciąć ? Świat-kojarzy mi się ze szczęściem więc mozne znaczyć ze zrobiłam na nim pozytywne wrażenie Rycerz denarów-tu tez nie wiem ...przyjął wobec mnie postawę neutralną na moze na jakiś czas w celu przemyślenia czegoś . podsumowując mimo tego że spotkanie mu się podobało to będzie chciał troszkę zdystansować w znajomości ze mną . .. kompletnie nie wiem jak te karty sobie poskładać w całość . Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 chyba chciałby coś z tobą wyjaśnić, jakieś zamknięcie cyklu, ale z pozytywnym rezultatem, z pozytywnym na pewno dla niego. To by nakładało się na to co ci pokazywały karty przy poprzednim pytaniu, 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 a czy z tych kart poza zamiarem wyjaśnienia czegoś można odczytać jego nastawienie do mnie, jakie ma zdanie na mój temat ? Cytuj
maddie88 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jakie X ma nastawienie do mnie po spotkaniu? As mieczy Świat Rycerz Denarów - Lenko, też to widzę tak, że pan na razie nie będzie dążył do kontaktu... Jakby chciał przemyśleć coś, na trzeźwo podejść do sprawy, znaleźć odpowiedzi na nurtujące go pytania... Ale jak już sobie wszystko poukłada, to się odezwie - Rycerz Monet działa powoli, ale stabilnie i pewnie...po prostu musi być pewien swojego następnego kroku... 1 Cytuj
Lenka10 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 w tej sytuacji zadałam kartom jeszcze jedno pytanie dotyczące jego propozycji która padła na tym spotkaniu,ale to już w nowy temacie Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 jakie nastawienie ma Pan? Spotykacie sie jeszcze? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi