Skocz do zawartości

Jaka będzie znajomośc moja z panem

Gość Marina33

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marina33
Napisano

jakie są uczucia i zamiary pana X wobec mnie?

1. Co on o mnie myśli Księzyc

Mężczyznie brak informacji o mnie -Mieliśmy kontakt miesiąc temu. Księżyc z 7 kielichów to ]sfera marzeń .

Co on do mnie czuje 7 kielichów

Dużą rolę odgrywa jego iluzja jaką sobie stworzył tzn: moją osobę wyobraża sobie na swój sposób. To również karta uczuć wyobrażeń .

Więc jeśli na to pytanie wypadła karta 7 kielichów to oznaka iż w mężczyznie jest uczucie do mnie .

3. Jak ma zamiar postępować:8 mieczy

To karta niewiedzy a raczej blaku planu na działanie .Facet żyje marzeniami .

4.Jaki jest jego cel odnośnie mnie: As kielichów

Uczucia grają w sercu smile tylko , że pan nie wie jak powinien wykorzystać swoją sytuację jakie działanie podjąc .As kielichów to karta płotka nic wiele nie znacząca ale już mówiąca o pojawiającym sie uczuciu .

5.Co dobrego mogą przynieść te relacje dla mnie Królowa mieczy

6. Co złego mogą przynieść te relacje dla mnie Śmierć

Królowa po przejściach boi się otworzyć serducho bo boi sie zranienia dlatego jest dla męczyzny wyzwaniem . Ale w tej pozycji jest na dobrym bo przyniesie mi przywódctwo , dominację nad panem , tylko że pan może się wystraszyć Królowej z mieczem i zakończyć znajomośca tym samym ja odczuję tą śmierć drastycznie ,czyli będzie ubolewanie nad rozlanym mlekiem .

7. Co zrobić, żeby uniknąć przykrości:ryc. kijów traktować znajomośc z panem na luzie , nie robić planów dłupoplanowych bo rycerz kijów to dobry pan ale na flirt .

8co przyniesie mi ta znajomość SĄD - odrodzenie , zmiane , inny punkt patrzenia na znajomości damsko męskie .

9 co jest możliwe miedzy nami.paz kielichów - nieśmiałe uczucie .

10.do czego dojdzie Zakochani (2kije,as mieczy,mag, 10 kielichów )

Decyzja dotycząca znajomości między dwiema osobami 2 kije , konkrety się pojawią rozmowy

Napisano

Faktycznie nie wie co myśleć, nie ma o Tobie informacji, rozmyśla

2. Co on do mnie czuje 7 kielichów

Wspomina Cię, marzy, a może nawet często o Tobie śni?

On na dany moment nie uczyni wiele, to karta takiego poddania się...ale może myśleć o kontakcie z Tobą

Ma nadal uczucia ciepłe do Ciebie, iskierka jest w nim nadal mimo braku kontaktu...i właśnie Ona sprawia, że Pan marzy i rozmyśla (7 kielichów)

Chyba niewiele dobrego...jesteś emocjonalnie zamknięta na tą relacje jakby...nic mu nie mówisz, jesteś wycofana, patrzysz rozsądkiem i logiką na Pana, a poza tym troszkę hardo potrafisz wyrażać swoje zdanie Panu, co z kolei Pana może hamować, blokować w poczynieniu kroków w Twą stronę.

Stanowcze zachowanie może przynieść definitywne zamknięcie się na relacje Waszą i jej rozwój

7. Co zrobić, żeby uniknąć przykrości: ryc. kijów

Pozwolić się Panu wykazać jeśli poczyni krok, pozwolić mu na rozmowę z Tobą i nie być wówczas zbyt ostrą w zachowaniu dla Pana (unikać Królowej mieczy) bo Pan się zamknie w sobie (8 mieczy) podda całkowicie i relacje umrze śmiercią naturalną (śmierć)

8. co przyniesie mi ta znajomość SĄD

Z pewnością kontakt z Panem, wzajemna rozmowa bez wytykania sobie czy złośliwości przyniesie wyjaśnienie sytuacji, stanowisk, dzięki czemu oboje będziecie wiedzieć na czym stoicie. Z pewnością przyniesie to poprawę relacji, ocieplenie stosunków, ale i zrozumienie.

9 co jest możliwe miedzy nami.paz kielichów

Możliwe są ciepłe uczucia, wzajemne oparcie, przyjaźń.

10.do czego dojdzie Zakochani (2kije,as mieczy,mag, 10 kielichów )

Jeśli żadne z Was nie będzie przywdziewało Masek Pozorów i otworzycie się szczerze na siebie to jest szansa, że po wspólnych rozmowach, wyjaśnieniach dojdzie do nowego początku, który da Wam szczęście :)

Gość Marina33
Napisano

Pan jest z inną panną związany . Tak wnioskuję po 10 kielichów i magu , że raczej do starego gniazdka będzie go ciągło 10 kielichów to jednak konkretna karta po co szukać jak już się ma.

Napisano

jakie są uczucia i zamiary pana X wobec mnie?

malo o Tobie wie, moze uwaza, ze nie mowisz mu wielu rzeczy

Co on do mnie czuje 7 kielichów

ze takie troche nierealne to uczucie, np. ze wzgledu na okolicznosci zewnetrzne albo bo "za wysoko mierzy"

ma w jakis sposob zwiazane rece i chyba inicjatywe zostawi Tobie

widzialby Was razem, uwaza, ze pasujecie do siebie, ze cos mogloby z tego kiedys byc

ta relacja moze Cie zranic, czyli "co dobrego" to chyba bardziej w stylu "co nas nie zabije to nas wzmocni"

tu szkoda, ze nic nie dociagnelas - Smierc to przemiana z zakonczeniem czegos zarazem - dlatego sie pytalam, czy ty nie jestes w zwiazku z kims

7. Co zrobić, żeby uniknąć przykrości:Ryc. kijów

miec dystans do tej znajomosci, wracac do niej i odchodzic

czy ten pan jezdzi? ma prace zwiazana z podrozami/jezdzeniem?

8.co przyniesie mi ta znajomość SĄD

moze odrodza sie w Tobie uczucia, o ktorych juz zapomnialas...

ale tez moze przypomnisz sobie o kims

9 co jest możliwe miedzy nami.paz kielichów

taki sympatyczny flirt, niezbyt silna relacja

10.do czego dojdzie Zakochani (2kije, as mieczy,mag, 10 kielichów )

moze stwierdzisz, ze ten nowy pan to jednak nie ten... a "objawi" Ci sie inny (ten z Sadu, ktorego znasz) i go docenisz :)

Napisano

Marina dla mnie facet albo ćpa albo chla księzyc zaraz za nim 7 pucharów albo ma myśli obsesyjne. Sex owszem miedzy wami moze być niezły ale okupisz ta znajomością bardzo wiele. Utracisz boleśnie coś w swoim zyciu bezpowrotnie (smierć) a co ciebie to nauczy krolowa mieczy - no coż bedziesz owszem doswiadczona i madrzejsza ale nie bedziesz już ufac facetom.

Bardzo destrukcyjna znajomość.

• 2 miesiące temu...