Skocz do zawartości

Praca/finanse w X

Arshi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Praca w firmie X?

Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow

Moze byc ciezko, ale chyba niechetni na zatrudnienie...

co za ta parca :6 monet- wpierw mala kasa ale warto

co przeciw: 6 kijow - nie wiem...

rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda

Jak beda chcieli mnie zatrudnic to zgodzic sie bo szansa na lepsza kase w przyszlosci

Zarobki w firmie X do polowy roku 2013:

6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan

Poczatek roku pod wzgledem finansowym slaby dlatego ze firma budowlana dziala pelna para zawsze w sezonie czyli od marca gdzies...ale pozniej coraz lepiej

Napisano

Praca w firmie X?

Oj, oj.. coś drastycznie to widzę, no więc oczywiście dostaniesz zaproszenie na rozmowę w cztery oczy z tym podwładnym, szefem.. czy nie wiem kto tam się tym wszystkim zajmuje :P Porozmawia z Tobą, obada Cię dokładnie.. Twierdząc że dużo już było tu takich jak Ty, i że to nie przelewki..

co za ta parca : 6 monet - za wiele nie zyskasz jeśli chodzi o kasę, za to możesz wiele się tam nauczyć, praktycznie

co przeciw: 6 kijow - to nie jest szczyt Twoich możliwości.. Ciebie stać na więcej ;) i zawsze będziesz do tego dążył

rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda - ocenić jasno bilans zrobić, co możesz zyskać a o czym jedynie "pomarzyć"

ja tak to widzę, ale powodzenia Arshi życzę:D

Napisano

Praca w firmie X?

nie bardzo umiem odczytac ten rozkład, bo nie wiem co oznacza _----> 10 kielichów as kielichów:( no ale do rzeczy- powiedziałabym, że po dokładnej analizie, znalazłby siem iejsce dla ciebie -ale nie teraz - bo maja komplet ( 10 kielichów) ale szansa na dostanie sie tam jest....

co za ta parca :6 monet- ile z siebie dasz tyle wyciagniesz

co przeciw: 6 kijow - wszystko zalezy od twoich dzialan

jak beda chcieli zatrudnic- to sie zgodzic, bo to szansa na stabilizację w przyszłości i spora kaskę

jakos trzeba by przetrwac początek, za to potem sie rozkręci ...

Napisano

takie cos ---> oznacza dociagniete jeszcze karty do standardowych 3 :)

Napisano

Praca w firmie X?

wydaje mi się , że oni bardzo dokładnie selekcjonują pracowników... chcą maksymalnie na nich polegać dlatego mają opory przed zatrudnieniem nowych

co za ta parca :6 monet- no zarobisz coś ,ale kokosów nie będzie

co przeciw: 6 kijow - jest to praca poniżej Twoich ambbicji

rada: przyjąć pracę , ale być uczciwym i przyłożyć się.

no na początku jakiś zastój , nie będzie tutaj za fajnie , będą Cię obserwować (może będziesz musiał się czegoś douczyć / lub będą kazać Ci się czegoś douczyć ) i wtedy będziesz zadowolony i z finansów i z posady :)

Napisano

:piwo::piwo: a ile ja sie nagłówkowałam :P co to moze byc

takie cos ---> oznacza dociagniete jeszcze karty do standardowych 3 :)
Napisano
:piwo::piwo: a ile ja sie nagłówkowałam :P co to moze byc

ja też się zastanawiałam :D

Gość Pasqualina
Napisano

Praca w firmie X?

ten facet już coś tam sobie kombinował, ale myślę, że jest szansa na zatrudnienie jest co prawda komplet, ale jedna osoba dodatkowa ich nie zrujnuje :)

co za ta parca :6 monet- nabierzesz doświadczenia, ale faktycznie, że to praca za psi grosz...

co przeciw: 6 kijow - będziesz musiał się bardzo starać, bo będą duże wymagania

też bym to brała, bo może być później lepiej z kasą

na początku masakra, ale później coraz lepiej :) jak już zdobędziesz maks tego co możesz zdobyć, to chyba będziesz szukał czegoś innego (to praca na miejscu, czy gdzieś wyjazdowa/za granicę?)

Napisano

Na miejscu 25km ode mnie, a pozniej gdzie inwestycja sie pojawi gdzies w zasiegu 100km max

Napisano

Praca w firmie X?

Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow - bardzo duża szansa na zatrudnienie...

co za ta parca :6 monet- tak, faktycznie warto, chociaż na początku marnie z kasą będzie...

co przeciw: 6 kijow - widzę to jako plus - jako poszerzenie perspektyw, pracę zespołową

rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda - jak Cię chcą, to brać, będzie kasa i będzie też jakaś szansa na "coś" lepszego...

6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan Jezusz Maria ile kart:-))) powiedziałabym, że początki marniawe, ale później... hm... coraz lepiej i lepiej... kapłanka, słońce i rydwan... no jakaś chyba większa zmiana w ciągu roku... taka pozytywna:-)

Napisano
Praca w firmie X?

Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow - bardzo duża szansa na zatrudnienie...

co za ta parca :6 monet- tak, faktycznie warto, chociaż na początku marnie z kasą będzie...

co przeciw: 6 kijow - widzę to jako plus - jako poszerzenie perspektyw, pracę zespołową

rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda - jak Cię chcą, to brać, będzie kasa i będzie też jakaś szansa na "coś" lepszego...

6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan Jezusz Maria ile kart:-))) powiedziałabym, że początki marniawe, ale później... hm... coraz lepiej i lepiej... kapłanka, słońce i rydwan... no jakaś chyba większa zmiana w ciągu roku... taka pozytywna:-)

Poki co bede musial czekac na odzew przetarg rozpissny jest na grudzien a jesli uda im sie wygracbeda potrzebowac pracownika...

Gość Pasqualina
Napisano
Na miejscu 25km ode mnie, a pozniej gdzie inwestycja sie pojawi gdzies w zasiegu 100km max

no to nadal utrzymuje to co napisałam wcześniej :)

Napisano

no to nadal utrzymuje to co napisałam wcześniej :)

Czyli dosc pozytywnie kresli sie przyszlosc...

• 1 miesiąc temu...
Gość Pasqualina
Napisano

Wiadomo już coś Arshi czy cisza w eterze?

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Czesciowa weryfikacja:

niby kierownik pytal sie o mnie, czy gdzies pracuje. Ale to chyba tylko zainteresowanie bylym praktykantem nie jako potencjalnym pracownikiem bo sami maja malo roboty...