Arshi Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Praca w firmie X? Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow Moze byc ciezko, ale chyba niechetni na zatrudnienie... co za ta parca :6 monet- wpierw mala kasa ale warto co przeciw: 6 kijow - nie wiem... rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda Jak beda chcieli mnie zatrudnic to zgodzic sie bo szansa na lepsza kase w przyszlosci Zarobki w firmie X do polowy roku 2013: 6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan Poczatek roku pod wzgledem finansowym slaby dlatego ze firma budowlana dziala pelna para zawsze w sezonie czyli od marca gdzies...ale pozniej coraz lepiej Cytuj
Arshi Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 spada coraz nizej bez zainteresowania... Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 ja się zainteresuje chwila moment. Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Praca w firmie X? Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow Oj, oj.. coś drastycznie to widzę, no więc oczywiście dostaniesz zaproszenie na rozmowę w cztery oczy z tym podwładnym, szefem.. czy nie wiem kto tam się tym wszystkim zajmuje Porozmawia z Tobą, obada Cię dokładnie.. Twierdząc że dużo już było tu takich jak Ty, i że to nie przelewki.. co za ta parca : 6 monet - za wiele nie zyskasz jeśli chodzi o kasę, za to możesz wiele się tam nauczyć, praktycznie co przeciw: 6 kijow - to nie jest szczyt Twoich możliwości.. Ciebie stać na więcej i zawsze będziesz do tego dążył rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda - ocenić jasno bilans zrobić, co możesz zyskać a o czym jedynie "pomarzyć" ja tak to widzę, ale powodzenia Arshi życzę Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Praca w firmie X? Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow nie bardzo umiem odczytac ten rozkład, bo nie wiem co oznacza _----> 10 kielichów as kielichów:( no ale do rzeczy- powiedziałabym, że po dokładnej analizie, znalazłby siem iejsce dla ciebie -ale nie teraz - bo maja komplet ( 10 kielichów) ale szansa na dostanie sie tam jest.... co za ta parca :6 monet- ile z siebie dasz tyle wyciagniesz co przeciw: 6 kijow - wszystko zalezy od twoich dzialan rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda jak beda chcieli zatrudnic- to sie zgodzic, bo to szansa na stabilizację w przyszłości i spora kaskę Zarobki w firmie X do polowy roku 2013: 6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan jakos trzeba by przetrwac początek, za to potem sie rozkręci ... Cytuj
Arshi Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 takie cos ---> oznacza dociagniete jeszcze karty do standardowych 3 Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Praca w firmie X? Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow wydaje mi się , że oni bardzo dokładnie selekcjonują pracowników... chcą maksymalnie na nich polegać dlatego mają opory przed zatrudnieniem nowych co za ta parca :6 monet- no zarobisz coś ,ale kokosów nie będzie co przeciw: 6 kijow - jest to praca poniżej Twoich ambbicji rada: przyjąć pracę , ale być uczciwym i przyłożyć się. Zarobki w firmie X do polowy roku 2013: 6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan no na początku jakiś zastój , nie będzie tutaj za fajnie , będą Cię obserwować (może będziesz musiał się czegoś douczyć / lub będą kazać Ci się czegoś douczyć ) i wtedy będziesz zadowolony i z finansów i z posady Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 :piwo: a ile ja sie nagłówkowałam co to moze byc takie cos ---> oznacza dociagniete jeszcze karty do standardowych 3 Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 :piwo: a ile ja sie nagłówkowałam co to moze byc ja też się zastanawiałam Cytuj
Arshi Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Ale nirva juz miala instrukcej obslugi Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Praca w firmie X? Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow ten facet już coś tam sobie kombinował, ale myślę, że jest szansa na zatrudnienie jest co prawda komplet, ale jedna osoba dodatkowa ich nie zrujnuje co za ta parca :6 monet- nabierzesz doświadczenia, ale faktycznie, że to praca za psi grosz... co przeciw: 6 kijow - będziesz musiał się bardzo starać, bo będą duże wymagania rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda też bym to brała, bo może być później lepiej z kasą Zarobki w firmie X do polowy roku 2013: 6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan na początku masakra, ale później coraz lepiej jak już zdobędziesz maks tego co możesz zdobyć, to chyba będziesz szukał czegoś innego (to praca na miejscu, czy gdzieś wyjazdowa/za granicę?) Cytuj
Arshi Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Na miejscu 25km ode mnie, a pozniej gdzie inwestycja sie pojawi gdzies w zasiegu 100km max Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Praca w firmie X? Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow - bardzo duża szansa na zatrudnienie... co za ta parca :6 monet- tak, faktycznie warto, chociaż na początku marnie z kasą będzie... co przeciw: 6 kijow - widzę to jako plus - jako poszerzenie perspektyw, pracę zespołową rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda - jak Cię chcą, to brać, będzie kasa i będzie też jakaś szansa na "coś" lepszego... Zarobki w firmie X do polowy roku 2013: 6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan Jezusz Maria ile kart:-))) powiedziałabym, że początki marniawe, ale później... hm... coraz lepiej i lepiej... kapłanka, słońce i rydwan... no jakaś chyba większa zmiana w ciągu roku... taka pozytywna:-) Cytuj
Arshi Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Praca w firmie X?Krol mieczy-2miecze-2kielichy-->10kielichow as kielichow - bardzo duża szansa na zatrudnienie... co za ta parca :6 monet- tak, faktycznie warto, chociaż na początku marnie z kasą będzie... co przeciw: 6 kijow - widzę to jako plus - jako poszerzenie perspektyw, pracę zespołową rada: Sprawiedliwosc, 10 monet, Gwiazda - jak Cię chcą, to brać, będzie kasa i będzie też jakaś szansa na "coś" lepszego... Zarobki w firmie X do polowy roku 2013: 6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan Jezusz Maria ile kart:-))) powiedziałabym, że początki marniawe, ale później... hm... coraz lepiej i lepiej... kapłanka, słońce i rydwan... no jakaś chyba większa zmiana w ciągu roku... taka pozytywna:-) Poki co bede musial czekac na odzew przetarg rozpissny jest na grudzien a jesli uda im sie wygracbeda potrzebowac pracownika... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Na miejscu 25km ode mnie, a pozniej gdzie inwestycja sie pojawi gdzies w zasiegu 100km max Zarobki w firmie X do polowy roku 2013: 6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan no to nadal utrzymuje to co napisałam wcześniej Cytuj
Arshi Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Zarobki w firmie X do polowy roku 2013:6mieczy/kaplanka-paz denarow-9denarow/slonce-rydwan no to nadal utrzymuje to co napisałam wcześniej Czyli dosc pozytywnie kresli sie przyszlosc... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 Wiadomo już coś Arshi czy cisza w eterze? Cytuj
Arshi Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 Cisza...inwestycja w moim terenie przesunieta w czasie Cytuj
Arshi Napisano 8 Lutego 2013 Autor Napisano 8 Lutego 2013 Czesciowa weryfikacja: niby kierownik pytal sie o mnie, czy gdzies pracuje. Ale to chyba tylko zainteresowanie bylym praktykantem nie jako potencjalnym pracownikiem bo sami maja malo roboty... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi