Jump to content

Walka, Blok, Czarny Kot.

Siemaszko

Recommended Posts

Witam mialem fascynujacy sen ktory jak podejrzewam ma znaczenie na sytuacje w ktorej sie znajduje. Kilka dni temu dowiedzialem sie ze po klotni z moja nazeczona o tym ze ona pisala o swoich żalach z moim znajomym, on zalil sie jej ze rozstal sie z dziewczyna po czym proponowal spotkanie. Gdy dowiedzialem sie o tym pobilem go, on przyznal mi sie ze pisal z nia lecz to nie on rozpoczal ta konwersacje nie wiem czy sie spotkali. Po walce z nim wrocilem do domu poklocilem sie z nazeczona i ona pojechala do przyjaciolki na noc. W ten dzien nie snilo mi sie nic, lecz gdy na drugi dzien wrocila, pogodzilismy sie i razem zasnelismy i wlasnie wtedy to mi sie przysnilo. Ogolnie akcja byla w wiezowcu z zaciekloscia walczylem z jakims morderca umazanym we krwi pamietam ze walka byla dluga i zacieta z gory na dol winda i schodami uciekalem przed nim i gdy tylko sie z nim spotykalem na ktoryms z pieter dochodzilo do walki ktora w koncu wygralem nie pamietam dokladnie jak wygralem ale pamietam ze gdy juz bylo po wszystkim wsiadlem do windy i pojechalem na najwyzsze pietro. Tam w ukryciu byl czarny kot ktorego podnioslem mialem wrazenie ze ten kot z niechecia akceptuje to ze go zabieram lecz gdy juz mialem go na rekach przytulil sie do mnie, zjechalem wraz z nim winda na dol po czym sen sie urwal. Prosze o interpretacje poniewaz sny to tak naprawde jedyne znaki jakie dostajemy od nieznanej sily swiadomosci. Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich.

Wedlug mnie chodzi wlasnie o Twoja sytuacje. Czujesz sie zazdrosny i zagrozony, walczysz o wlasna dziewczyne i wygrywasz jednak masz wrazenie, ze ona wcale nie jest z tego faktu zadowolona. Przytula sie do Cb, wszystko jest ok i wracacie do zycia..

Polecam przemyslec ten zwiazek, zastanowic sie nad tym dlaczego ja kochasz, co jest nie tak w tym zwiazku i wprowadzic jakies zmiany. Wydaje mi sie rowniez, ze nie dajesz jej wlasnej przestrzeni i ja tlamsisz, jednakze sam wiesz jak jest naprawde.

Powodzenia.