Skocz do zawartości

Jutrzejsze spotkanie, weryfikacja będzie : DDD ~HELP~

Veroniczka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak uda się moje jutrzejsze spotkanie z nowym "kolegą"? :D

Królowa Buław, 3 Puchary, 8 Buław ---> Mag

Wydaje mi się że się uda, chyba go czymś bardzo rozbawię albo będę wyjątkowo wygadana :D Widać flircik poleci dobry, raczej mu się powinnam spodobać ;)

Napisano

Ojj uda się uda ;) oczarujesz kolegę :) Czy to tylko kolega? Bo ja mam takie wrażenie, że on się Tobą zauroczy i zamarzy o Tobie i wcale nie jak o koleżance. Moim zdaniem spotkanie coś zapoczątkuje między wami :) Daj znać koniecznie ;) pozdrawiam i trzymam kciuki :)

• Lubię to! 1
Napisano
Ojj uda się uda ;) oczarujesz kolegę :) Czy to tylko kolega? Bo ja mam takie wrażenie, że on się Tobą zauroczy i zamarzy o Tobie i wcale nie jak o koleżance. Moim zdaniem spotkanie coś zapoczątkuje między wami :) Daj znać koniecznie ;) pozdrawiam i trzymam kciuki :)

Hah, no ja w to wierzę że się uda :)) Nie ma innej opcji.

Tak, kolega - jeszcze - ahahah :D:serduszka:

Nie ma się co martwić, zobaczymy jak to będzie! Co ma być to i tak będzie :)

Dzięki kochana ;**

Napisano

A uda sie i to bardzo, bo bedziesz sie swietnie bawic napewno sie nie bedziesz nudzic... Facet moze byc lekko zdominowany przez ciebie bo to ty bedziesz wymyslac gdzie sie wybierzecie :)

• Lubię to! 1
Napisano

Będzie Toba oczarowany, będzie dobrze sie bawic, wynika na to ze wasza znajomosc sie rozwinie dosc szybko, ale mnie 8 bulaw jakby ostrzega zeby nie za szybko. Masz duze szanse na powodzenie, i pan jest zainteresowany Toba. Bardzo fajne karty, ale intuicja mi mowi, zeby nie za szybko okazywac mu uczucia. Zycze powodzenia i z radoscia czytam takie karty:))!

Napisz jutro jak poszlo!

• Lubię to! 1
Napisano
Będzie Toba oczarowany, będzie dobrze sie bawic, wynika na to ze wasza znajomosc sie rozwinie dosc szybko, ale mnie 8 bulaw jakby ostrzega zeby nie za szybko. Masz duze szanse na powodzenie, i pan jest zainteresowany Toba. Bardzo fajne karty, ale intuicja mi mowi, zeby nie za szybko okazywac mu uczucia. Zycze powodzenia i z radoscia czytam takie karty:))!

Napisz jutro jak poszlo!

Masz rację :D Co nagle to po diable.. więc zrobię tak jak mówisz :P :*

Dzięki ;* :bukiet:

Napisano

Vercia a to spotkanie ma być wogole?? Bo jakos tu się pokazuje, że sie bedziesz szykować ale ze to wszystko jakos mega mega szybko i jakby tego spotkania miało nie być...ale moge sie mylic :))))

Napisano
Vercia a to spotkanie ma być wogole?? Bo jakos tu się pokazuje, że sie bedziesz szykować ale ze to wszystko jakos mega mega szybko i jakby tego spotkania miało nie być...ale moge sie mylic :))))

Selku będzie, bo ja już o tym mysle i mysle nie bede zwlekać :D on mówił mi po prostu ze mało czasu ma jutro ale ze bardzo chetny i ze chce sie spotkac chociaz na troche :D

Napisano

hm... bedzie niezla "randka" - miło sympatycznie, kolega bedzie toba oczarowany :)

Gość PannaDorotka
Napisano

Veroniczko- jak dla mnie to spotkanko hohoho :)

będziesz się czuła adorowana, bardzo mu się spodobasz :) będą flirty, fajna wspólna zabawa, miło i wesoło :) to jakaś znajomość netowa? tak by te 8 buław sugerowało

Napisano
Veroniczko- jak dla mnie to spotkanko hohoho :)

będziesz się czuła adorowana, bardzo mu się spodobasz :) będą flirty, fajna wspólna zabawa, miło i wesoło :) to jakaś znajomość netowa? tak by te 8 buław sugerowało

Tak, ale mieszkamy w tym samym mieście :D

dzieki ;***

Napisano

To nic innego mi nie pozostaje jak również potwierdzić, ze spotkanie będzie mega.. Oczarujesz go - a co najdziwniejsze ten zapał powstanie dzięki Naszym odpowiedziom (MAG) :)

• Lubię to! 1
Napisano

nie było mnie wczoraj na ezo ;)

będziesz bardzo zadowolona , adorowana ... i myślę , że już pojawią się plany na kolejne spotkanie ;)

• Lubię to! 1
Napisano

jeszcze 3 godziny do spotkania a ja cała w nerwach :D :D

te karty mnie nie uspokoiły wręcz przeciwnie bardziej pobudziły :lol:

no ale jak wrócę wrzucam interpretację od razu :D:)))

Gość PannaDorotka
Napisano

uuuu coś długo tej weryfikacji nie ma :D chyba udana randka :D ^^

Napisano

WERYFIKACJA:

No więc jak obiecałam weryfikuje.. hahahah.. zagadałam go na amen, po prostu gadałam i gadałam jak nigdy :D

Ale dobrze nam się rozmawiało, wesoła byłam - za to trochę on przymulony - ale widać, było że coś go tam do mnie ciągnie.. no i skończyło się na buziaaaaakuuuu :D

Chyba się mnie nawet trochę bał z początku.. no ale jakoś to było :D :D No cóż.. nie wiem tylko co dalej? Z tą znajomością...

Więc pora się dowiedzieć..

Co on sądzi o mnie po tym spotkaniu?

Rycerz Pucharów, Umiarkowanie, As Mieczy -> Kochankowie

No cóż, jakieś tam uczucia i emocje na nim wywarłam.. Lecz wyważenie to traktuje.. Nie wie co wybrać, czego głosem się kierować - serca czy rozumu?

Czy on w stosunku mnie, podejmie jakieś dalsze kroki co do tej znajomości/jak to będzie dalej wyglądać?

As Mieczy, Królowa Denarów, Mag -> Sąd Ostateczny

Nie wiem kurcze.. co to dalej będzie.. Nie mam już pomysłów :D

HEEELP !!! :D

Napisano

Ze jestes fajna osoba, mozliwe ze wzial Ciebie za lekka marzycielke, bardzo duzo gadasz ale nawet od rzeczy bo uznal ze jestes ambitna, inteligentna widac ze nie tylko urode docenil ale tez osobowsc ;) Lecz widzi ze musi lepiej Ciebie poznac jeszcze potrzeba troche czasu zeby ocenic prawidlowo

Widac ze porozmawia z Toba i gdzies zaprosi, to bedzie jakies miejsce dosc wytworne poczujesz sie jak dama a tam wtedy on bedzie bajerowal a nie ty ;p

• Lubię to! 1
Napisano

no są są w nim uczucia , będzie Cię uwodził ;) ale w bardzo stonowany i spokojny sposób . tylko wydaje mi się , że on wszystko bardzo kalkuluje w głowie... no znajomość zapoczątkuje coś nowego u Ciebie , podejmie kroki w tym magu . Q denarów to Ty , tak jakby skupił na tobie swoją całą uwagę ;) zajrzysz do mnie ? :)http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63371-no-ja-za-wami-jakie-sa-szanse-spotkac-kogos-do-wiosny-2013-roku.html

Napisano

WERYFIKACJA:

Chyba się mnie nawet trochę bał z początku.. no ale jakoś to było :D :D No cóż.. nie wiem tylko co dalej? Z tą znajomością...

Więc pora się dowiedzieć..

chyba go bardzo zaskoczylas- ogolnie atmosfera, generalnie jestes mila, jak trzeba to stonowana ale i gadatliwa :) bynajmniej tak mu pasujesz

Czy on w stosunku mnie, podejmie jakieś dalsze kroki co do tej znajomości/jak to będzie dalej wyglądać?

mysle, że ostatecznie moze z tego byc całkiem fajna relacja- poczekaj jeszcze troche, bo te miecze to twoje mysli... Veroniczka na spokojnie karty połóz albo kogoś poproś :)

HEEELP !!! :D

• Maestro
Napisano

on na razie analizuje kolejny krok, bo stanowisz dla niego spore wyzwanie, jako kobieta atrakcyjna i niezależna, ale on się tego podejmie, masz Maga, więc na pewno coś się między Wami jeszcze wydarzy miłego;)))

• Lubię to! 1
Napisano

Jesteś dla niego jak "szampon z odżywką":-) czyli przysłowiowe "2in1":-) szalona, gadatliwa i pełna energii jak rycerz pucharów, ale jednocześnie też wykazujesz się dużą inteligencją:-)))

Moim zdaniem podejmie kroki tylko potrzebuje trochę pokombinować, bo wie, że samym uśmiechem to cię nie zdobędzie, bo Ty kobieta inteligentna i zaradna jesteś! Mag i Sąd ostateczny to dla mnie potwierdzenie dalszego ciągu znajomości.... oj coś z tego będzie:-)))