Veroniczka Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Jak uda się moje jutrzejsze spotkanie z nowym "kolegą"? Królowa Buław, 3 Puchary, 8 Buław ---> Mag Wydaje mi się że się uda, chyba go czymś bardzo rozbawię albo będę wyjątkowo wygadana Widać flircik poleci dobry, raczej mu się powinnam spodobać Cytuj
Madlen_88 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Ojj uda się uda oczarujesz kolegę Czy to tylko kolega? Bo ja mam takie wrażenie, że on się Tobą zauroczy i zamarzy o Tobie i wcale nie jak o koleżance. Moim zdaniem spotkanie coś zapoczątkuje między wami Daj znać koniecznie pozdrawiam i trzymam kciuki 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Ojj uda się uda oczarujesz kolegę Czy to tylko kolega? Bo ja mam takie wrażenie, że on się Tobą zauroczy i zamarzy o Tobie i wcale nie jak o koleżance. Moim zdaniem spotkanie coś zapoczątkuje między wami Daj znać koniecznie pozdrawiam i trzymam kciuki Hah, no ja w to wierzę że się uda ) Nie ma innej opcji. Tak, kolega - jeszcze - ahahah Nie ma się co martwić, zobaczymy jak to będzie! Co ma być to i tak będzie Dzięki kochana ;** Cytuj
Arshi Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 A uda sie i to bardzo, bo bedziesz sie swietnie bawic napewno sie nie bedziesz nudzic... Facet moze byc lekko zdominowany przez ciebie bo to ty bedziesz wymyslac gdzie sie wybierzecie 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Będzie Toba oczarowany, będzie dobrze sie bawic, wynika na to ze wasza znajomosc sie rozwinie dosc szybko, ale mnie 8 bulaw jakby ostrzega zeby nie za szybko. Masz duze szanse na powodzenie, i pan jest zainteresowany Toba. Bardzo fajne karty, ale intuicja mi mowi, zeby nie za szybko okazywac mu uczucia. Zycze powodzenia i z radoscia czytam takie karty:))! Napisz jutro jak poszlo! 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Będzie Toba oczarowany, będzie dobrze sie bawic, wynika na to ze wasza znajomosc sie rozwinie dosc szybko, ale mnie 8 bulaw jakby ostrzega zeby nie za szybko. Masz duze szanse na powodzenie, i pan jest zainteresowany Toba. Bardzo fajne karty, ale intuicja mi mowi, zeby nie za szybko okazywac mu uczucia. Zycze powodzenia i z radoscia czytam takie karty:))! Napisz jutro jak poszlo! Masz rację Co nagle to po diable.. więc zrobię tak jak mówisz :* Dzięki ;* Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Vercia a to spotkanie ma być wogole?? Bo jakos tu się pokazuje, że sie bedziesz szykować ale ze to wszystko jakos mega mega szybko i jakby tego spotkania miało nie być...ale moge sie mylic ))) Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Vercia a to spotkanie ma być wogole?? Bo jakos tu się pokazuje, że sie bedziesz szykować ale ze to wszystko jakos mega mega szybko i jakby tego spotkania miało nie być...ale moge sie mylic ))) Selku będzie, bo ja już o tym mysle i mysle nie bede zwlekać on mówił mi po prostu ze mało czasu ma jutro ale ze bardzo chetny i ze chce sie spotkac chociaz na troche Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 aaa to może stad ten pośpiech w kartach Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 hm... bedzie niezla "randka" - miło sympatycznie, kolega bedzie toba oczarowany Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Veroniczko- jak dla mnie to spotkanko hohoho będziesz się czuła adorowana, bardzo mu się spodobasz będą flirty, fajna wspólna zabawa, miło i wesoło to jakaś znajomość netowa? tak by te 8 buław sugerowało Cytuj
Veroniczka Napisano 19 Listopada 2012 Autor Napisano 19 Listopada 2012 Veroniczko- jak dla mnie to spotkanko hohoho będziesz się czuła adorowana, bardzo mu się spodobasz będą flirty, fajna wspólna zabawa, miło i wesoło to jakaś znajomość netowa? tak by te 8 buław sugerowało Tak, ale mieszkamy w tym samym mieście dzieki ;*** Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 To nic innego mi nie pozostaje jak również potwierdzić, ze spotkanie będzie mega.. Oczarujesz go - a co najdziwniejsze ten zapał powstanie dzięki Naszym odpowiedziom (MAG) 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 nie było mnie wczoraj na ezo będziesz bardzo zadowolona , adorowana ... i myślę , że już pojawią się plany na kolejne spotkanie 1 Cytuj
Veroniczka Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 jeszcze 3 godziny do spotkania a ja cała w nerwach :D te karty mnie nie uspokoiły wręcz przeciwnie bardziej pobudziły no ale jak wrócę wrzucam interpretację od razu )) Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 nie masz się czym przejmować wszystko gładko pójdzie Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 uuuu coś długo tej weryfikacji nie ma chyba udana randka ^^ Cytuj
Veroniczka Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 WERYFIKACJA: No więc jak obiecałam weryfikuje.. hahahah.. zagadałam go na amen, po prostu gadałam i gadałam jak nigdy Ale dobrze nam się rozmawiało, wesoła byłam - za to trochę on przymulony - ale widać, było że coś go tam do mnie ciągnie.. no i skończyło się na buziaaaaakuuuu Chyba się mnie nawet trochę bał z początku.. no ale jakoś to było :D No cóż.. nie wiem tylko co dalej? Z tą znajomością... Więc pora się dowiedzieć.. Co on sądzi o mnie po tym spotkaniu? Rycerz Pucharów, Umiarkowanie, As Mieczy -> Kochankowie No cóż, jakieś tam uczucia i emocje na nim wywarłam.. Lecz wyważenie to traktuje.. Nie wie co wybrać, czego głosem się kierować - serca czy rozumu? Czy on w stosunku mnie, podejmie jakieś dalsze kroki co do tej znajomości/jak to będzie dalej wyglądać? As Mieczy, Królowa Denarów, Mag -> Sąd Ostateczny Nie wiem kurcze.. co to dalej będzie.. Nie mam już pomysłów HEEELP !!! Cytuj
Arshi Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Ze jestes fajna osoba, mozliwe ze wzial Ciebie za lekka marzycielke, bardzo duzo gadasz ale nawet od rzeczy bo uznal ze jestes ambitna, inteligentna widac ze nie tylko urode docenil ale tez osobowsc Lecz widzi ze musi lepiej Ciebie poznac jeszcze potrzeba troche czasu zeby ocenic prawidlowo Widac ze porozmawia z Toba i gdzies zaprosi, to bedzie jakies miejsce dosc wytworne poczujesz sie jak dama a tam wtedy on bedzie bajerowal a nie ty ;p 1 Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 no są są w nim uczucia , będzie Cię uwodził ale w bardzo stonowany i spokojny sposób . tylko wydaje mi się , że on wszystko bardzo kalkuluje w głowie... no znajomość zapoczątkuje coś nowego u Ciebie , podejmie kroki w tym magu . Q denarów to Ty , tak jakby skupił na tobie swoją całą uwagę zajrzysz do mnie ? http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/63371-no-ja-za-wami-jakie-sa-szanse-spotkac-kogos-do-wiosny-2013-roku.html Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 WERYFIKACJA: Chyba się mnie nawet trochę bał z początku.. no ale jakoś to było :D No cóż.. nie wiem tylko co dalej? Z tą znajomością... Więc pora się dowiedzieć.. Co on sądzi o mnie po tym spotkaniu? Rycerz Pucharów, Umiarkowanie, As Mieczy -> Kochankowie chyba go bardzo zaskoczylas- ogolnie atmosfera, generalnie jestes mila, jak trzeba to stonowana ale i gadatliwa bynajmniej tak mu pasujesz Czy on w stosunku mnie, podejmie jakieś dalsze kroki co do tej znajomości/jak to będzie dalej wyglądać? As Mieczy, Królowa Denarów, Mag -> Sąd Ostateczny mysle, że ostatecznie moze z tego byc całkiem fajna relacja- poczekaj jeszcze troche, bo te miecze to twoje mysli... Veroniczka na spokojnie karty połóz albo kogoś poproś HEEELP !!! Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Maestro Napisano 21 Listopada 2012 Czy on w stosunku mnie, podejmie jakieś dalsze kroki co do tej znajomości/jak to będzie dalej wyglądać? As Mieczy, Królowa Denarów, Mag -> Sąd Ostateczny on na razie analizuje kolejny krok, bo stanowisz dla niego spore wyzwanie, jako kobieta atrakcyjna i niezależna, ale on się tego podejmie, masz Maga, więc na pewno coś się między Wami jeszcze wydarzy miłego;))) 1 Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Co on sądzi o mnie po tym spotkaniu? Rycerz Pucharów, Umiarkowanie, As Mieczy -> Kochankowie Jesteś dla niego jak "szampon z odżywką":-) czyli przysłowiowe "2in1":-) szalona, gadatliwa i pełna energii jak rycerz pucharów, ale jednocześnie też wykazujesz się dużą inteligencją:-))) Czy on w stosunku mnie, podejmie jakieś dalsze kroki co do tej znajomości/jak to będzie dalej wyglądać? As Mieczy, Królowa Denarów, Mag -> Sąd Ostateczny Moim zdaniem podejmie kroki tylko potrzebuje trochę pokombinować, bo wie, że samym uśmiechem to cię nie zdobędzie, bo Ty kobieta inteligentna i zaradna jesteś! Mag i Sąd ostateczny to dla mnie potwierdzenie dalszego ciągu znajomości.... oj coś z tego będzie:-))) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi