Skocz do zawartości

wyjazd sylwestrowy- dylemat..

Lenka10

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

na ostatnim spotkaniu X powiedział mi ze wyjeżdża na 1,5 tyg. za granicę i tam spędzi również noc sylwestrową ,zapytał mnie czy nie pojechałbym z nim. Mam to przemyśleć i dać mu odp. tylko teraz zastanawiam się w jakim celu mi on to zaproponował ?

Dlaczego złożył propozycje wspólnego wyjazdu?

Koło Fortuny Gwiazda Śmierć

Była to raczej spontaniczna propozycja , wybrał mnie ponieważ lubi ze mną przebywać że i dobrze się czuje w moim towarzystwie a ogólnie ten wyjazd mógłby być jakimś przełomem w naszej relacji. nie jesteśmy parą ale byłaby szansa że raczej ta zmiana byłaby pozytywna. Chociaż z karty Śmierć można byłoby odczytać że złożył mi tą propozycję iż z góry założył że się nie zdecyduje albo np. co gorsza zakończenie tej relacji.

proszę o pomoc bo nie wiem czy się zgadzać na ten wyjazd czy nie, może w tych kartach jest jakaś jeszcze wskazówka której ja nie wyłapałam. Ogólnie przeraziła mnie ta ostatnia karta

Napisano

Propozycję złożył spontanicznie pod wpływem chwili, podobasz mu się, lubi Cię więc naszło go, jednak z góry uznał, że się nie zdecydujesz...(śmierć) z jakichś względów.

Napisano

A ja bym spróbowała i się zgodziła.

Śmierć można uznać tu za chęć przejścia do innego etapu Waszej znajomości. (Coś się musi skończyć- Wasze dotychczasowe relacje, aby zaczął się nowy etap- tworzenie relacji bardziej związkowych)

Możesz sobie jeszcze dociągnąć karty na to, jak On Cię postrzega ( w znaczeniu, czy coś do Ciebie czuje)

Trzymam kciuki :)

• Lubię to! 1
Napisano

Popieram Ewuniaaa, jeśli masz możliwość to jedź, przynajmniej przekonasz się co będzie dalej:)

Powodzenia :usmiech:

Napisano

A potem się ładnie zamelduj i zdaj relację, czy warto było jechać ;)

buziaki

Napisano

też wychodzę z tego założenia :) ...ale jedyną obawą jest to że być może on złożył mi ta propozycję bo wiedział że i tak nie dam rady się z nim wybrać . Więc teraz jak potwierdzę mu tą decyzje to boję się że zacznie się wykręcać i może wyjść z tego dość niezręczna sytuacja..

Napisano

Lenka, skarbie...

Moje karty mówią, że on chce, żebyś z nim pojechała... Ale teraz naszła mnie delikatna wątpliwośc, czy nie chodzi mu wyłącznie o romansik...

9 denarów, 6 mieczy, Rycerz denarów

9 denarów- jest pewien swojej decyzji, aby z Toba wyjechać- 6 mieczy, Rycerz denarów-chodzi mu po głowie romans o charakterze fizycznym...ale też i wierny kochanek...

Hmmm... Przepraszam, że wyciągnęłam karty bez Twojej zgody- wybacz proszę...

Napisano (edytowane)

nic się nie stało , bardzo dziekuję za tą pomoc jeśli chodzi o romansik to jest szansa że nie bo spotykamy się już 2 lata ale on ciagle się nie okresla co do swoich uczuć względem mnie ..., myślę że gdyby to miałby być tylko romans to skończyłby się już dawno temu :)

Ewuniaaa... dam mu pozytywna odp. a potem oczywiście zdam relacje :) dziekuję jeszcze raz za pomoc . buziaczki :)

Edytowane przez Lenka10
Napisano

czyli rozwiązała się kwestia z poprzednich twoich pytań... odnośnie tego,że chciał z tobą coś wyjaśnić ;)

• 2 miesiące temu...
Napisano

plany co do miejsca się zmieniły,ostatecznie miały to być polskie góry ,ale tu tez mnie zaprosił ...z tym ze ja niestety z powodu osób trzecich które "zwaliły mi się na głowę" nie mogłam z nim wyjechać.