anais_33 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 4 monety nie zamykać sie w sobie 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – głupiec, śmierć,9 mieczy beztroskę i nie przejmować sie 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 6 buław pewność siebie 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – wisielec obserwuje 5. Co możesz i musisz dać innym – giermek monet przyjaźń, wsparcie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – 4 buławy, giermek buław, cesarz, papież nie wiem Pan zacznie aktywnie działać wg zasad 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 2 monet , rycek buław mam być zdecydowana i wiedzieć czego chce, być pewna siebie proszę ładnie o pomoc ) Cytuj
Selenit666 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 4 monety Przestan myśleć schematami, rozwijaj się 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – głupiec, śmierć,9 mieczy najlepiej nic do niczego nie przyzwyczajaj bo będziesz to przeżywać 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 6 buław pewność siebie 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – wisielec miesza ci w głowie i przyprawia o deprechę niekiedy 5. Co możesz i musisz dać innym – giermek monet przyjaźń, wsparcie - dokładnie 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – 4 buławy, giermek buław, cesarz, papież stabilizacja możliwe, ze chodzi o prace 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 2 monet , rycek buław być rozważną i działać ale dosadniej jak to robi r buław Cytuj
Gość gość5 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 4 monety trzymnanie portfela głęboko schowanego , w koncu swieta niedługo- no i takie tez "sknerzenie" sobie na przyjemnosci 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – głupiec, śmierć,9 mieczy radosc z tego co jest, a jak sie zakonczy jedno to wiadomo, ze kiedys nastapi kolejne 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 6 buław umiejetnosc radzenia sobie i wychodzenia obronna reka z trudnych sytuacji 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – wisielec chyba wywraca twoj swiat do gory nogami...........każe zwolnic i zastanowić się 5. Co możesz i musisz dać innym – giermek monet wsparcie, 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – 4 buławy, giermek buław, cesarz, papież bliskie kontakty z panem ale na jego zasadach 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 2 monet , rycek buław nie wahac sie tylko działac Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Maestro Napisano 20 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 4 monety pilnowanie się, zamknięcie w sobie, zazdrość o kogoś.. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – głupiec, śmierć,9 mieczy hamować się, nie robić nieprzemyślanych ruchów 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 6 buław odniesiesz jakis sukces w zyciu, jeśli nie teraz to za chwilę na pewno tak 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – wisielec zmusza Ciebie do zmiany myslenia i postrzegania pewnych spraw 5. Co możesz i musisz dać innym – giermek monet możesz być dobrą kolezanką, przyjaciółką 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – 4 buławy, giermek buław, cesarz, papież romansik z facetem, ale na jego zasadach 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 2 monet , rycek buław działaj,ale rozważnie Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 1. Co trzeba odpuścić od siebie? – 4 monety odpuścić sobie siedzenie w domku, stać się bardziej aktywną, energiczną dla samej siebie. Troszkę też zaborczości czy zazdrości unikać jeśli się pojawiają takie emocje spowodowane Pana postępowaniem. Trzeba mimo to uwolnić się od tych emocji. 2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? – głupiec, śmierć,9 mieczy->Głupiec trzymać przy sobie umiejętność czerpania radości z życia i nie nastawiać się na wiele, dzięki temu uchronisz się przed przykrością czy rozczarowaniem 3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? – 6 buław waleczność lub chęć zawalczenia o to czego pragniesz 4. Jak świat (otoczenie) wpływa na mnie? – wisielec troszkę Cię otoczenie wyhamowuje...nie wpływa zbyt mobilizująco, raczej zniechęcająco, ale plusem jest fakt, że skłania Cię to do przemyśleń nad sytuacją, życiem, otoczeniem co ostatecznie na dobre Ci wychodzi lub wyjdzie z czasem 5. Co możesz i musisz dać innym – giermek monet możesz dać z siebie przyjaźń, koleżeństwo, wsparcie i wzajemnej kontakty z otoczeniem, takie pielęgnowanie znajomości 6. Co zacznie się w moim życiu wraz z nową faza Księżyca – 4 buławy, giermek buław, cesarz, papież sprawa, relacja nad którą się zastanawiasz troszkę będzie chwiejna, raz lepiej, raz gorzej...ale możliwe wzajemne kontakty, a nawet spotkanie, jednak później możliwe wycofanie się Pana 7. Lekcja, którą trzeba wynieść z pierwszych 6 pozycji – 2 monet , rycek buław należy wykazać się cierpliwością, wyrozumiałością, a gdy nadarzy się okazja czy propozycja to starać się ją wykorzystywać i kierować się podszeptami wnętrza, ale dokąłdając dozę przemyśleń, wniosków z wcześniejszych doświadczeń (wisielec wyżej) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi