Gość alles-in1 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Katy na tydzien... 7 kielichow - fantazja, snucie planów, oddawanie się marzeniom... Sad - nieoczekiwana zmiana... moze w koncu cos sie ruszy z praca... (pracuje, ale szukam innej...) As bulaw - dzialanie, szansa, nowy poczatke 3 bulawy - moze podroz sluzbowa, jakies szkolenie... Rycerz kielichow - ktos sie pojawi... Wieza - ...i wywroci zycie do gory nogami... 6 denarow - moze wzrosna moje dochody... (dobrze by bylo ) Cesarz - moze to nowy szef... Chyba zyczeniowka mi wyszla w tym tygodniu... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Ja jestem ciemnawy czasami - te karty mniej wiecej o co chodzi? Bo to trochę trudno tak w ciemno strzelać. Jakies konkretne pytanie zadąłas na temat tych poszczególnych kart>? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 No wlasnie nie Moglam zrobic rozklad praca, uczucia, finanse, zdrowie itp... ehh Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 A nie wybierasz się w tym tygoniu na jakąś randkę? Jakby spojrzec ogólnie n ate karty to można pomyśleć że dostaniesz jakąs wiadomość, od kogos kogo znasz - może w celu spotkania własnie. Od kogoś kto dawno nie odzywał się do Ciebie - sam nie wiem - dla mnie troche za trudne Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 A nie wybierasz się w tym tygoniu na jakąś randkę? Jakby spojrzec ogólnie n ate karty to można pomyśleć że dostaniesz jakąs wiadomość, od kogos kogo znasz - może w celu spotkania własnie. Od kogoś kto dawno nie odzywał się do Ciebie - sam nie wiem - dla mnie troche za trudne Dla mnie rowniez trudne Na randke? Nie... Jestem mezatka... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 Ja nie wiem tu się poddaję Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 19 Listopada 2012 Napisano 19 Listopada 2012 wieża nie zawsze pokazuje tragedie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 7 kielichow - Sad - As bulaw -3 bulawy - Rycerz kielichow -Wieza -6 denarow - Cesarz -troche duzo tych kart.............ale wlasnie naszla mnie mysl, że tym marzycielem jestes ty i ktos zburzy twoje stereotypy, pomoze ci podjac wlasciwa decyzje.... ciezko interpretowac nie wiedzac o co chodzi jak chcesz tygodniówke- to popatrz w rozkłady a jak nie to poszukam u sibie i wysle ci po prostu- czytelne i wiadomo co do czego Cytuj
Caliel Napisano 31 Stycznia 2013 Napisano 31 Stycznia 2013 i jak Tobie minal ten tydzien? Bo jakos weryfikacji nie widac:P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi