Skocz do zawartości

Tydzien... zerknie ktos

Gość alles-in1

Rekomendowane odpowiedzi

Gość alles-in1
Napisano

Katy na tydzien...

7 kielichow - fantazja, snucie planów, oddawanie się marzeniom...

Sad - nieoczekiwana zmiana... moze w koncu cos sie ruszy z praca... (pracuje, ale szukam innej...)

As bulaw - dzialanie, szansa, nowy poczatke

3 bulawy - moze podroz sluzbowa, jakies szkolenie...

Rycerz kielichow - ktos sie pojawi...

Wieza - ...i wywroci zycie do gory nogami...

6 denarow - moze wzrosna moje dochody... (dobrze by bylo :ok: )

Cesarz - moze to nowy szef...

Chyba zyczeniowka mi wyszla w tym tygodniu...

Napisano

Ja jestem ciemnawy czasami - te karty mniej wiecej o co chodzi? Bo to trochę trudno tak w ciemno strzelać. Jakies konkretne pytanie zadąłas na temat tych poszczególnych kart>?

Gość alles-in1
Napisano

No wlasnie nie :( Moglam zrobic rozklad praca, uczucia, finanse, zdrowie itp... ehh :wstydnis:

Napisano

A nie wybierasz się w tym tygoniu na jakąś randkę? Jakby spojrzec ogólnie n ate karty to można pomyśleć że dostaniesz jakąs wiadomość, od kogos kogo znasz - może w celu spotkania własnie. Od kogoś kto dawno nie odzywał się do Ciebie - sam nie wiem - dla mnie troche za trudne :)

Gość alles-in1
Napisano
A nie wybierasz się w tym tygoniu na jakąś randkę? Jakby spojrzec ogólnie n ate karty to można pomyśleć że dostaniesz jakąs wiadomość, od kogos kogo znasz - może w celu spotkania własnie. Od kogoś kto dawno nie odzywał się do Ciebie - sam nie wiem - dla mnie troche za trudne :)

Dla mnie rowniez trudne :) Na randke? Nie... Jestem mezatka...

Napisano

7 kielichow - Sad - As bulaw -3 bulawy - Rycerz kielichow -Wieza -6 denarow - Cesarz -troche duzo tych kart.............ale wlasnie naszla mnie mysl, że tym marzycielem jestes ty i ktos zburzy twoje stereotypy, pomoze ci podjac wlasciwa decyzje.... ciezko interpretowac nie wiedzac o co chodzi :) jak chcesz tygodniówke- to popatrz w rozkłady a jak nie to poszukam u sibie i wysle ci po prostu- czytelne i wiadomo co do czego

• 2 miesiące temu...