baaasiek Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Zadałam pytanie następujące: Czy powinnam zając się zawodowo astrologią? as buław, król monet, 9 buław ZA pomocą tarota uzyskałam następujące karty: 1) as kijów - czyli według mnie inicjatywa, iwestowanie w coś co przyniesie korzyści, 2) król monet - tu chyba chodzi o mnie, że jestem osobą zaradną, której wysiłek nie pójdzie na marne, a 3 karta) 9 kijów- czyli siła pasja wiara w to co się robi. Co Wy na to czy poszłam w dobrym kierunku? Ja jestem bezrobotna, a bardzo lubie astrologie, numerologie , ale moja wiedza na razie jest powierzchowna i chętnie bym zapisała się na kursy astrologii, chciałabym wiązać moją przyszłość z astrologią. Cytuj
alathea Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 mysle, ze masz szanse sobie poradzic (suma Rydwan), ale zeby poglebic wiedze porzeba bedzie paru kursow i to tu z kart wyglada na spory wydatek... - zanim zacznie to przynosic pieniadze Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Czy powinnam zając się zawodowo astrologią? as buław, król monet, 9 buław Jest w Tobie potencjał I właściwie "oszlifowany" może przynieść fajne pieniążki (Król Monet), ale...wymagana jest tutaj determinacja, upór...i systematyczny rozwój Twoich umiejętności... Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 To jest dobry pomysł dla Ciebie. Czeka Cię jednak dużo kosztów zanim zawodowo osiągniesz sukces w tym kierunku. Pytanie tylko czy wytrzymasz. Może być to bardzo cięzkie do osiągnięcia i będzie wymagać to od Ciebie wielu wyrzeczeń . Cytuj
baaasiek Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuje za pomoc, to naprawdę dla mnie wiele znaczy:) i jeszcze bardziej motywuje do działania. Tylko gorzej z kwestją finansową, ale postaram sobie poradzić i jak tylko uzbieram odpowiednią kwote zapisuje się na kurs, nie mogę się tego doczekać, astrologia to moja pasja. Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 może dać Ci to pewną stabilizację , jak najbardziej , ale musisz uważać , żeby jednak później się nie zniechęcić ... ta 9 buław mi tam nie ciekawie wygląda Cytuj
alathea Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) bo moze w tej chwili to wyglada jak "lekkie, latwe i przyjemne", ale patrzac wstecz z perspektywy czasu (9 kij.) bedzie poczucie sporej harowki nie mowie, ze zaraz watpliwosci -ale nie bedzie to lekki kawalek chleba Edytowane 20 Listopada 2012 przez alathea lit. Cytuj
baaasiek Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuje za postrzerzenia, ale w życiu to tak jest że to co wartościowe i dobre łatwo nie przychodzi i ja się z tym licze, ale ja jestem skorpionem i łatwo się nie poddaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi