Skocz do zawartości

Jakie mam szanse na spotkanie kogoś..

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Nie chcę się wgłebiać za bardzo w temat, ale nie jestem szczęśliwa w miłości, mimo, że tego nie widać.. Faceci patrzą na mnie przez pryzmat mojej seksualności, a ja nie tego szukam... Wczoraj wyciągnełam karty na pytanie:

Jakie są szanse na spotkanie w tym roku kogoś, kto mnie naprawdę pokocha?

as buław 5 buław królowa kielichów as kielichów umiarkowanie

w tym asie i 5 buław to ja raczej widzę pobudzenie seksualne, chyba, że karty mówią, ze ktoś może zawalczyć o moje uczucia, co będzie dla mnie szansą na emocjonalne ukojenie....

Napisano

jak jest "przez zoladek do serca", to moze tym razem bedzie "przez seks do serca" - ktos Cie do siebie w ten sposob przekona i poczujesz sie

w miare usatysfakcjonowana ...

jak to mowia - o tym, ze bylismy szczesliwi najczesciej dowiadujemy sie dopiero pozniej

Napisano (edytowane)

Jakie są szanse na spotkanie w tym roku kogoś, kto mnie naprawdę pokocha?

W tym roku widać duże szanse na nową relację... Widać, że jesteś otwarta, że wychodzisz do ludzi, działasz... W efekcie pojawi się uczucie, bardziej przyjaźń - jak to pokazuje As Kielichów, ale która będzie stabilna i wniesie poczucie harmonii do Twojego życia... Ja to widzę tak, że ta znajomość będzie miała podstawy właśnie w dobrym porozumieniu, wsparciu (As Kielichów + Umiarkowanie)... Więc kto wie, czy to właśnie nie będzie to, czego szukasz? :) Bo na pewno w nowym roku będzie się ta relacja rozwijać... :)

Edytowane przez maddie88
Napisano

też widzę tutaj jakąś relację bardziej na przyjaźń niż na miłość , ale z której będzie usatysfakcjonowana . możliwe , że zacznie sie od wzajemnej fascynacji .. no właśnie tej seksualnej ... ale dojdzie do przyjaźni

Napisano

Już w znaku Strzelca jest szansa na spotkanie mężczyzny.Może to być relacja inna niz wszystkie ale rokująca na przyszłość.W tej relacji Ty bedziesz kierowała się wnioskami wyciągniętymi z przeszłości.Chociaż patrząc na karty czTy go poznasz?Bardzo możliwe że to będzie powrót tylko na innych zasadach.

• Maestro
Napisano
Już w znaku Strzelca jest szansa na spotkanie mężczyzny.Może to być relacja inna niz wszystkie ale rokująca na przyszłość.W tej relacji Ty bedziesz kierowała się wnioskami wyciągniętymi z przeszłości.Chociaż patrząc na karty czTy go poznasz?Bardzo możliwe że to będzie powrót tylko na innych zasadach.

Anez, po czym poznajesz, ze to Strzelec? Po buławach? Tak z ciekawości pytam..:)

Napisano

Wedlug mnie, poznasz i to zdecydowanie, ale raczej nie w tym roku. Pamietam, ze Stawinska kiedys powiedziala, ze jak umiarkowanie wychodzi na koncu to znaczy, ze jest na tak, ale nie teraz.

Napisano
Anez, po czym poznajesz, ze to Strzelec? Po buławach? Tak z ciekawości pytam..:)

Ostatnia karta to Umiarkowanie,mówi na tak i to jest Strzelec a z podsumowania Świat tez jest Strzelec lub początek Koziorożca.

Napisano

as buław czyli jezeli sie otworzysz to ktoś z twojego otoczenia jest gotów na uczucia. Tylko możliwe, ze do roku czasu

Napisano

Ja bym tak jakoś spojrzała na te karty chronologicznie i przez pryzmat tego, co mówisz o swej seksualności.

Pierwsze dwie - as buław i 5 buław wskazują, iż rzeczywiście od seksu aż kipi... W środku zaś jesteś wrażliwa i gotowa na uczucie. Umiarkowanie podpowiada, że dasz radę znaleźć złoty środek.

Inez - faceci będą patrzeć na Ciebie tak, jak chcesz aby patrzyli... Naprawdę... To jest kwestia Twojego podejścia...

Czy to ma być intelekt, czy wrażliwość - Ty wybierasz. I wcale nie musisz ubierać się jak zakonnica.

Jedynie zmienić wewnętrzne nastawienie...

Znałam kiedyś dość prostą dziewczynę, była kelnerką. Była piękna... Ubierała się specyficznie, wyzywająco, ale z taką jakąś klasą.

Przezroczysta bluzka, pod spodem przezroczysty stanik, niemal wszystko było widać. Ale zachowywała się tak, jakby miała habit...

Dumna, wyprostowana... Ale nie nieprzystępna, nie wiem jak to opisać...

W każdym razie nikt nie patrzył na nią przez pryzmat seksualności. Nie wiem jak to robiła, ale tak było:) Chyba kwestia własnie tego nastawienia:)))

• Maestro
Napisano

Ja bym tak jakoś spojrzała na te karty chronologicznie i przez pryzmat tego, co mówisz o swej seksualności.

Pierwsze dwie - as buław i 5 buław wskazują, iż rzeczywiście od seksu aż kipi... W środku zaś jesteś wrażliwa i gotowa na uczucie. Umiarkowanie podpowiada, że dasz radę znaleźć złoty środek.

Inez - faceci będą patrzeć na Ciebie tak, jak chcesz aby patrzyli... Naprawdę... To jest kwestia Twojego podejścia...

Czy to ma być intelekt, czy wrażliwość - Ty wybierasz. I wcale nie musisz ubierać się jak zakonnica.

Jedynie zmienić wewnętrzne nastawienie...

Znałam kiedyś dość prostą dziewczynę, była kelnerką. Była piękna... Ubierała się specyficznie, wyzywająco, ale z taką jakąś klasą.

Przezroczysta bluzka, pod spodem przezroczysty stanik, niemal wszystko było widać. Ale zachowywała się tak, jakby miała habit...

Dumna, wyprostowana... Ale nie nieprzystępna, nie wiem jak to opisać...

W każdym razie nikt nie patrzył na nią przez pryzmat seksualności. Nie wiem jak to robiła, ale tak było:) Chyba kwestia własnie tego nastawienia:)))

KatiJo : ostatnio kolega mi mówił, że nigdy by mi seksu nie zaproponował, bo wygladam niewinnie... Ponadto ubieram się kobieco, ale z klasą,nie przeginam i mam wenwnętrzną dume. Zastanawia mnie własnie to,dlaczego mimo wszystko wielu facetów patrzy na mnie w ten sposób?I podejście też mam takie , o jakim mówisz.......

Napisano

Może tylko Ci się wydaje, że tak patrzą?

A może po prostu olej takich popaprańców, bądź ponad to:)

• Maestro
Napisano
Może tylko Ci się wydaje, że tak patrzą?

A może po prostu olej takich popaprańców, bądź ponad to:)

KatiJo : staram się, i tak jest duuuużo lepiej:)

Napisano

Inez, wiesz pierwsza mysl - bedzie ktos, kto podniesie cisnienie- w pozytywnym sensie, kto rozbudzi Twoje uczucia ale po chwili znów bedzie.ee.......to nie to ............. (własnie 5 buław z Asem buław jakos tak odebralam,ze pan bedzie bardzo zabiegał, uczuciowo niby tez ale bardziej w sferze seksualnej ...) no oby tak nie było....

Napisano

Tu jest potencjał na jakąś nagłą fascynację i rozpalenie serca, co może powodować w Tobie mieszane uczucia. Ale, As kiel i Umiarkowanie hm..Potencjał na uczucie jest a i przy tym równowaga, spokój albo powściągliwość(?) To mi wygląda na równowagę emocjonalną, uspokojenie, wyciszenie serca...

A tak a'propos gdy byłam jeszcze mężatką to relacje o podłożu erotyczny, zdawało mi się, że ustawiają się przede mną w kolejce. Jak się uwolniłam i jestem do wzięcia o każdej porze (teoretycznie :jezyk2:) to posucha wielka. Coś w tym jest Inez, że mężatki mają większe powodzenie!! :ojejku:

• Maestro
Napisano

Tu jest potencjał na jakąś nagłą fascynację i rozpalenie serca, co może powodować w Tobie mieszane uczucia. Ale, As kiel i Umiarkowanie hm..Potencjał na uczucie jest a i przy tym równowaga, spokój albo powściągliwość(?) To mi wygląda na równowagę emocjonalną, uspokojenie, wyciszenie serca...

A tak a'propos gdy byłam jeszcze mężatką to relacje o podłożu erotyczny, zdawało mi się, że ustawiają się przede mną w kolejce. Jak się uwolniłam i jestem do wzięcia o każdej porze (teoretycznie :jezyk2:) to posucha wielka. Coś w tym jest Inez, że mężatki mają większe powodzenie!! :ojejku:

Wiesz, coś w tym jest...Męzatki chyba mają w postawie coś takiego, jakby większą pewność siebie, dumę, są bardziej powściągliwe w kontaktach z innymi mężczyznami..

Napisano
Wiesz, coś w tym jest...Męzatki chyba mają w postawie coś takiego, jakby większą pewność siebie, dumę, są bardziej powściągliwe w kontaktach z innymi mężczyznami..

Ja bym chyba bardziej zatrzymała się na "powściągliwe". Jeżeli już ulegną potrzebie wejścia w relację drugą, równoległą to są dyskretne i mniej wymagające bo chcą tyle ile same mogą dać co dla mężczyzn (wielu) jest to wygodniejsze...

Oczywiście nieco uogólniam...

• Maestro
Napisano
Ja bym chyba bardziej zatrzymała się na "powściągliwe". Jeżeli już ulegną potrzebie wejścia w relację drugą, równoległą to są dyskretne i mniej wymagające bo chcą tyle ile same mogą dać co dla mężczyzn (wielu) jest to wygodniejsze...

Oczywiście nieco uogólniam...

Zgadza sie, zależy czego szukają....Ja szukam uczucia, a nie romansu dla samej zabawy..

Napisano (edytowane)
Zgadza sie, zależy czego szukają....Ja szukam uczucia, a nie romansu dla samej zabawy..

Tymbardziej trudno wyłuskać tego odpowiedniego. Ale, nie jest niemożliwe...Bądź czujna, bo to przychodzi w najmniej spodziewanym miejscu i czasie :D

Edytowane przez Vivere