Skocz do zawartości

egzamin i znajomość

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak zakończy się moja relacja z Y :

3 denary , 8 buław, królowa denarów , król denarów , kapłan

nie zakończy się ... a raczej możliwe , że sprawa nabierze zupełnie innego tempa i zostaniemy albo bardzo dobrymi przyjaciółmi , albo :mysli: małżeństwem ?? O.o

jaki będzie wynik dzisiejszego egzaminu (weryfikacja max za tydzień )

as pucharów , 6 mieczy , królowa denarów

zaliczony ;)

Napisano

Masz racje. Relacja nie tylko, ze sie nie zakonczy, co wejdzie na wyzszy poziom. W 3 Monetach wchodzenie na wyzszy poziom relacji/znajomosci. 8 Bulaw to konkretne dzialania juz. Pan w Krolu Monet praktyczny, darzy wytrwale do tego, czego pragnie. W Krolowej Monet Ty... do pary dla Monetowego, ale to tez wszelkie kroki poczynione w kierunku stabilizacji relacji, malzenstwa, zalozenia rodziny. Papiez? W kierunku nawet sformalizowania zwiazku, malzenstwa czyli.

W podsumie masz XVI Wieze i VII Rydwan. Ramy dotychczasowe relacji zostana zburzone, aby moc swobodnie dzialac. Takze mozliwe, ze w kierunku malzenstwa pojdzie. :) To tez Wieza w podsumie moze pokazywac (do pary z Papiezem w rozkladzie ladnie).

Co do egzaminu... mysle, ze zaliczony. Tak jakby w tym Asie Kielichow byla nadzieja, ze zdasz. W 6 Mieczach temat odhaczony. W Krolowej Monet mozesz sie skoncentrowac juz na czyms innym, praktycznym. Podsum (HB) VII Rydwan... juz konkretne dzialania. Dalej... Takze mysle, ze temat egzaminu z glowy, bowiem zaliczony.

• Lubię to! 1
Gość Pasqualina
Napisano

uuu kochana tu się jakiś ładny związek kroi :) będziecie razem :)

zaliczony, powinno byc z gorki i do przodu :)

Napisano

Jak zakończy się moja relacja z Y :

Ja to widzę tak, jak SacralNirvana - to, że wypadła para Denarowych to nie przypadek :) Na pewno jest to rozwój, ciąg wydarzeń przyczynowo-skutkowych, które będą prowadzić do rozowju tej relacji, jej pogłębiania i stabilizacji... Bardzo ładne karty :)

aki będzie wynik dzisiejszego egzaminu

Wynik: zdane :) W asiku wyszło Twoje zadowolenie :) 6 Mieczy...może będziesz musiała wykazać się kreatywnością...zadania nie będą standardowe, będą wymagały ruszenia głową, ale poradzisz sobie - układ kończy Królowa Monet, a to ugruntowana wiedza :)

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Gość Pasqualina
Napisano

nirvo i co z tym egzaminem i znajomością?^^

Napisano

szukałam kilka razy tego tematu i nie mogłam znaleźć :D dzięki ;)

to tak , znajomość się ni zakończyła .

co do egzaminu to brakło mi dosłownie jednego punktu , ale musze go dokładnie sprawdzić bo nie wiem czy to nie była złośliwość nauczycielki

Gość Pasqualina
Napisano

a ja właśnie zaczęłam robić porządki i tak po kolei dręczę wszystkich :)

poszukaj tego punkciku, bo może tak być, że ona specjalnie odcięła Ci drogę, że niby jako dla Twojego dobra...

Dzięki za weryfikację :*

• Maestro
Napisano

skad wiesz, że się zakończy? Bo, albo pojawi się w Twoim zyciu inny, z którym stworzysz solidną relację,abo razem popracujecie nad relacją, i będzie jeśli nie zwiazek to przyjaźń o bardzo solidnych, godnych pozazdroszczenia podstawach

zaliczysz ten egzamin i będziesz zadowolona

Gość Pasqualina
Napisano

skad wiesz, że się zakończy? Bo, albo pojawi się w Twoim zyciu inny, z którym stworzysz solidną relację,abo razem popracujecie nad relacją, i będzie jeśli nie zwiazek to przyjaźń o bardzo solidnych, godnych pozazdroszczenia podstawach

zaliczysz ten egzamin i będziesz zadowolona

Inko śpiochu była weryfikacja przed chwilką :*:_okok:

• Maestro
Napisano
Inko śpiochu była weryfikacja przed chwilką :*:_okok:

Bo ja wchodze w wątek i nie czytam tego co inni piszą...:lol: