nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 jak zakończy się moja relacja z Y : 3 denary , 8 buław, królowa denarów , król denarów , kapłan nie zakończy się ... a raczej możliwe , że sprawa nabierze zupełnie innego tempa i zostaniemy albo bardzo dobrymi przyjaciółmi , albo małżeństwem ?? O.o jaki będzie wynik dzisiejszego egzaminu (weryfikacja max za tydzień ) as pucharów , 6 mieczy , królowa denarów zaliczony Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Masz racje. Relacja nie tylko, ze sie nie zakonczy, co wejdzie na wyzszy poziom. W 3 Monetach wchodzenie na wyzszy poziom relacji/znajomosci. 8 Bulaw to konkretne dzialania juz. Pan w Krolu Monet praktyczny, darzy wytrwale do tego, czego pragnie. W Krolowej Monet Ty... do pary dla Monetowego, ale to tez wszelkie kroki poczynione w kierunku stabilizacji relacji, malzenstwa, zalozenia rodziny. Papiez? W kierunku nawet sformalizowania zwiazku, malzenstwa czyli. W podsumie masz XVI Wieze i VII Rydwan. Ramy dotychczasowe relacji zostana zburzone, aby moc swobodnie dzialac. Takze mozliwe, ze w kierunku malzenstwa pojdzie. To tez Wieza w podsumie moze pokazywac (do pary z Papiezem w rozkladzie ladnie). Co do egzaminu... mysle, ze zaliczony. Tak jakby w tym Asie Kielichow byla nadzieja, ze zdasz. W 6 Mieczach temat odhaczony. W Krolowej Monet mozesz sie skoncentrowac juz na czyms innym, praktycznym. Podsum (HB) VII Rydwan... juz konkretne dzialania. Dalej... Takze mysle, ze temat egzaminu z glowy, bowiem zaliczony. 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 jak zakończy się moja relacja z Y : 3 denary , 8 buław, królowa denarów , król denarów , kapłan uuu kochana tu się jakiś ładny związek kroi będziecie razem jaki będzie wynik dzisiejszego egzaminu (weryfikacja max za tydzień ) as pucharów , 6 mieczy , królowa denarów zaliczony, powinno byc z gorki i do przodu Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Jak zakończy się moja relacja z Y : 3 denary , 8 buław, królowa denarów , król denarów , kapłan Ja to widzę tak, jak SacralNirvana - to, że wypadła para Denarowych to nie przypadek Na pewno jest to rozwój, ciąg wydarzeń przyczynowo-skutkowych, które będą prowadzić do rozowju tej relacji, jej pogłębiania i stabilizacji... Bardzo ładne karty aki będzie wynik dzisiejszego egzaminu as pucharów , 6 mieczy , królowa denarów Wynik: zdane W asiku wyszło Twoje zadowolenie 6 Mieczy...może będziesz musiała wykazać się kreatywnością...zadania nie będą standardowe, będą wymagały ruszenia głową, ale poradzisz sobie - układ kończy Królowa Monet, a to ugruntowana wiedza 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 nirvo i co z tym egzaminem i znajomością?^^ Cytuj
nirva2991 Napisano 2 Stycznia 2013 Autor Napisano 2 Stycznia 2013 szukałam kilka razy tego tematu i nie mogłam znaleźć dzięki to tak , znajomość się ni zakończyła . co do egzaminu to brakło mi dosłownie jednego punktu , ale musze go dokładnie sprawdzić bo nie wiem czy to nie była złośliwość nauczycielki Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 a ja właśnie zaczęłam robić porządki i tak po kolei dręczę wszystkich poszukaj tego punkciku, bo może tak być, że ona specjalnie odcięła Ci drogę, że niby jako dla Twojego dobra... Dzięki za weryfikację :* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 jak zakończy się moja relacja z Y : 3 denary , 8 buław, królowa denarów , król denarów , kapłan skad wiesz, że się zakończy? Bo, albo pojawi się w Twoim zyciu inny, z którym stworzysz solidną relację,abo razem popracujecie nad relacją, i będzie jeśli nie zwiazek to przyjaźń o bardzo solidnych, godnych pozazdroszczenia podstawach jaki będzie wynik dzisiejszego egzaminu (weryfikacja max za tydzień ) as pucharów , 6 mieczy , królowa denarów zaliczysz ten egzamin i będziesz zadowolona Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 2 Stycznia 2013 Napisano 2 Stycznia 2013 jak zakończy się moja relacja z Y : 3 denary , 8 buław, królowa denarów , król denarów , kapłan skad wiesz, że się zakończy? Bo, albo pojawi się w Twoim zyciu inny, z którym stworzysz solidną relację,abo razem popracujecie nad relacją, i będzie jeśli nie zwiazek to przyjaźń o bardzo solidnych, godnych pozazdroszczenia podstawach jaki będzie wynik dzisiejszego egzaminu (weryfikacja max za tydzień ) as pucharów , 6 mieczy , królowa denarów zaliczysz ten egzamin i będziesz zadowolona Inko śpiochu była weryfikacja przed chwilką :* Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Stycznia 2013 Maestro Napisano 2 Stycznia 2013 Inko śpiochu była weryfikacja przed chwilką :* Bo ja wchodze w wątek i nie czytam tego co inni piszą... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi