Gość sheina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) W związku z zasileniem kręgu bezrobotnych pytałam kart czy Do końca tego roku mogę spodziewać się jakiejś propozycji pracy od PUP? 10 kielichów, 5 pucharów, 5 enarów Coś będzię,ale mnei to nie zadowoli, albo mnie nie przyjmą bo tu jednak brak..chyba,ze za jakies grosze śmieszne... a w przyszłym? as buław, 4 denary, królowa buław no tu jakby jakas szansa się pojawia moze u faceta jakiegos bo to buław : PP no i ja która w tej kwestii działac musi. Edytowane 20 Listopada 2012 przez sheina Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 możesz , ale nie spodoba Ci się ta propozycja więc wydaje mi się , że to Ty ją odrzucisz. jest szansa na pracę , ale raczej na coś innego , i sama sobie coś innego znajdziesz Cytuj
Gość sheina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 dzięki ; / ehh a czego ja się spodziewac migłam heh :/ no a Ty jak tam o prov pamietasz XD Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 właśnie wysłałam wiad ;d pamiętam pamiętam ;d Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Do końca tego roku mogę spodziewać się jakiejś propozycji pracy od PUP? 10 kielichów, 5 pucharów, 5 enarów Propozycji tak, bardzo Cię ona ucieszy, tylko po dokładnym zapoznaniu się z ofertą uznasz, że to zdecydowanie nie miejsce dla Ciebie... ...a w przyszłym? as buław, 4 denary, królowa buław W przyszłym roku też I ja bym powiedziała jednak, że w tej 4 Denarów jest praca i wynagrodzenie, stabilne...może bez szału, ale stabilne Będziesz aktywna zawodowo - tak mi się ta Buławowa skojarzyła Cytuj
alathea Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 mysle podobnie jak Maddie... pierwsze - cos bedzie, nawet fajne - ale chyba stwierdzisz, ze nie dla Ciebie (?nie dasz temu rady?) dugie - tez oferta sie pojawi, ale finansowo slaba lub na krotki okres czasu - wg mnie wezmiesz to Cytuj
Gość sheina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 haha taa jak nei wezme to mnei wywala ;] Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 haha taa jak nei wezme to mnei wywala ;] To może zrezygnujesz w trakcie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Ja w tych 10 Kielichach nie widze tu zmiany sytuacji. Bedzie nadal rozczarowanie i bieda. W przyszlym roku Twoje konkretne dzialania beda i cos sie pojawi na choryzoncie. Masz 4 Monety, to ogolnie finansowo bezpieczenstwo i stabilizacja. Czyli cos bedzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi