Skocz do zawartości

kroki... za dziewczynami

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie działania w moją stronę podejmie przed końcem listopada?

2 puchary Umiarkowanie Światale podsuma koło fortuny

jakieś działania na odległość, takie mocno stonowane, takie zdawanie się na los

jakie działania podejmie w moją stronę przed końcem grudnia

Królowa pucharów 6 buław 7 buław podsuma śmierć

tu cieplej i w końcu jakieś działania, pójście na kompromis,dogadanie się, ale to powiązane z jakąś zmianą

Napisano

jakie działania w moją stronę podejmie przed końcem listopada?

2 puchary Umiarkowanie Światale podsuma koło fortuny

moim zdaniem zaprosi Cię gdzieś :) ale będzie działał spokojnie

tutaj chyba bardziej Ty wyjdziesz z inicjatywą

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

tutaj chyba bardziej Ty wyjdziesz z inicjatywą

heh prędzej piekło zamarznie, niż ja wyjdę w stosunku do niego z jakąś inicjatywą ;))) skręci mnie, a nic sama z siebie nie zrobie Edytowane przez agaMAJ
Napisano

Na sam poczatek widze tu ogolnie budowanie wzajemnej relacji, przyjazn bardziej, bardzo sympatyczne, dla obu stron zadowalajace kontakty, no wlasnie, na razie na odleglosci. Niemniej nie powinno sie tego traktowac lekko. Sam podsum mowi o tym, ze znajomosc i jej ksztaltowanie nalezy potraktowac z powaga, rozmyslem i sprytem a takze zdecydowanie (Kolo i Mag) traktujac to jako czesc zyciowego zadania, karmy.

Krolowa Pucharow nieruchawa. Ona raczej taka delikatna lilija... Oczkiem mrugnie, cosik tam moze da znac, ale tu sa konkretne dzialania. Mysle, ze jednak ze strony pana. Skuteczne dzialnia, wrecz zawalczenie o relacje. W podsumie jest Smierc i Cesarz. Dotychczasowa forma relacji bedzie musiala umrzec, aby mogla narodzic sie nowa forma. W ktora strone to pojdzie? Albo wyzej albo dalej...

• Lubię to! 1
Napisano

w 2giej posumie mi wychodzi cesarzowa co moze swiadczyć, ze jezeli on kogos ma/mial to ta osoba do niego wróci, możliwe, ze z zazdrosci.

• Lubię to! 1
Napisano
Na sam poczatek widze tu ogolnie budowanie wzajemnej relacji, przyjazn bardziej, bardzo sympatyczne, dla obu stron zadowalajace kontakty, no wlasnie, na razie na odleglosci. Niemniej nie powinno sie tego traktowac lekko. Sam podsum mowi o tym, ze znajomosc i jej ksztaltowanie nalezy potraktowac z powaga, rozmyslem i sprytem a takze zdecydowanie (Kolo i Mag) traktujac to jako czesc zyciowego zadania, karmy.
no miłoby było

Pucharow nieruchawa. Ona raczej taka delikatna lilija... Oczkiem mrugnie, cosik tam moze da znac, ale tu sa konkretne dzialania. Mysle, ze jednak ze strony pana. Skuteczne dzialnia, wrecz zawalczenie o relacje. W podsumie jest Smierc i Cesarz. Dotychczasowa forma relacji bedzie musiala umrzec, aby mogla narodzic sie nowa forma. W ktora strone to pojdzie? Albo wyzej albo dalej...
to ten moentowy by mi się rozszalał niemiłosiernie;)
Napisano
w 2giej posumie mi wychodzi cesarzowa co moze swiadczyć, ze jezeli on kogos ma/mial to ta osoba do niego wróci, możliwe, ze z zazdrosci.
miał,żone, ale ona już kogoś ma
Napisano

Tu jest jedyna szansa na to, ze Ty wyjdziesz z inicjatywą. W poprzednim rozkładzie karty też to sugerowały. Nic nowego już się od nich nie dowiesz moja Droga. Wydaje mi się, że Ty oczekujesz że Pan będzie naprawiał relację, ale potrzebny jest mu impuls w tej chwili jest zablokowany.

• Lubię to! 1
Napisano

mamy ty historie na forum, nie jedną. Miał zone ona kogoś ma.......ale jednak :)))) Tak czy inaczej ja uwazam, ze masz podpowiedz w 2 rozkładzie, ze jezeli sie nie wykażesz inicjatywy to stracisz go na rzecz innej.

Napisano
Tu jest jedyna szansa na to, ze Ty wyjdziesz z inicjatywą. W poprzednim rozkładzie karty też to sugerowały. Nic nowego już się od nich nie dowiesz moja Droga. Wydaje mi się, że Ty oczekujesz że Pan będzie naprawiał relację, ale potrzebny jest mu impuls w tej chwili jest zablokowany.
heh jasne, zrobie mus triptiz pod oknem ;)))
Napisano
mamy ty historie na forum, nie jedną. Miał zone ona kogoś ma.......ale jednak :)))) Tak czy inaczej ja uwazam, ze masz podpowiedz w 2 rozkładzie, ze jezeli sie nie wykażesz inicjatywy to stracisz go na rzecz innej.
trudno,impuls jakiś czas temu dałam... jeżeli inna może go sobie tak po prostu wziąć, to walczyć niewarto
Napisano
heh jasne, zrobie mus triptiz pod oknem ;)))

haha jak to na niego zadziała i to lubisz to czemu nie :)

Napisano
trudno,impuls jakiś czas temu dałam... jeżeli inna może go sobie tak po prostu wziąć, to walczyć niewarto

Jedyna przegrana walka to ta, której się nie podjęło :)))

Napisano
Jedyna przegrana walka to ta, której się nie podjęło :)))
ale to żadna wygrana, jeśli wie się, że facet jest z tobą tylko dlatego, że zadziałałaś wcześniej niż rywalka, za jakiś czas może się pojawić trzeci i do niej pójdzie, bo w chwili kryzysu to ona zadziała szybciej.Mnie facet typu puchar przechodni nie interesuje
Napisano

kochana masz sugestie od kart a tarot to drogowskaz jezeli nie ufasz nie pytaj bo zapytałaś a ignorujesz znaki :)))

Napisano
kochana masz sugestie od kart a tarot to drogowskaz jezeli nie ufasz nie pytaj bo zapytałaś a ignorujesz znaki :)))
;) nie ignoruje, przemyślę, wiele zalezy jednak od tego z pierwszej podsumy, żeby walczyć, najpierw trzeba wiedzieć o co się walczy. Czy w ogóle jest o co walczyć.
Napisano

Zeby to wiedziec trzeba czuć a nie karty pytać czy je sumować :))))

Napisano
Zeby to wiedziec trzeba czuć a nie karty pytać czy je sumować :))))
kurczę... eh rozsądek karze uciekać, przeczucia mówią,że znalazłam w nim bezpieczną przystań, co jest irracjonalne biorąc pod uwagę obecną sytuacje. uczucia to zupełnie inne morze...
Napisano

ryzyk,fizyk,wrzuciłam na luz, i odezwałam się pierwsza, przynajmniej w powietrzu już nie wisi siekiera ;) nie wygląda na to, jakby z wypiekami na twarzy czekał na mój gest.Ale przynajmniej pluć później w brodę sobie nie bedę...

Gość Linkinia
Napisano

tu cieplej i w końcu jakieś działania, pójście na kompromis,dogadanie się, ale to powiązane z jakąś zmianą

Wydaje mi się, że podejmie inicjatywę, dostaniesz jakąś dobrą wiadomośc, coś Cię ucieszy. Będzie uparty, powalczy o Ciebie, może stwierdzisz, że nawet jest zazdrosny. Dogadacie się. I na koniec będzie jakaś zmiana - chyba na korzyść.

Napisano

Mogę zweryfikować kroki listopadowe - szału nie ma, ale jakieś tam relacje przyjacielskie, takie jak wspominała SacralNirvana. Takie przypadkowe w zasadzie. No ale to w zasadzie są bardziej moje kroki. :ojejku:

Napisano

ha, ha,to kroki grudniowe też mogę zweryfikować.Bo mi to forum wodę z mózgu robi i faktycznie zaczynam robić kroki w jego strone. Więc te jego kroki, to odpowiedź na moje poczynania w jego kierunku... księżniczka wylazła z wieży i przejawia zainteresowanie, zamiast swojej dotychczasowej, anemicznej postawy, czekającej na ruch księcia..:hahahaha:

• 3 tygodnie później...
Napisano

hehe i Miałaś rację, Wróciła do niego była... albo tylko tak mówi...

Napisano

Krolowa Pucharow nieruchawa. Ona raczej taka delikatna lilija... Oczkiem mrugnie, cosik tam moze da znac, ale tu sa konkretne dzialania. Mysle, ze jednak ze strony pana. Skuteczne dzialnia, wrecz zawalczenie o relacje. W podsumie jest Smierc i Cesarz. Dotychczasowa forma relacji bedzie musiala umrzec, aby mogla narodzic sie nowa forma. W ktora strone to pojdzie? Albo wyzej albo dalej...

heh wróciła do niego była( tak twierdzi Pan), ale Pan zaczął działać, zburzył toco było, wyburzył, aż zostały zgliszcza ale zawzięcie teraz stara się coś zbudować

Więc weryfikacja prawie 100% pokrywa się z tym co napisałaś