agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 jakie działania w moją stronę podejmie przed końcem listopada? 2 puchary Umiarkowanie Światale podsuma koło fortuny jakieś działania na odległość, takie mocno stonowane, takie zdawanie się na los jakie działania podejmie w moją stronę przed końcem grudnia Królowa pucharów 6 buław 7 buław podsuma śmierć tu cieplej i w końcu jakieś działania, pójście na kompromis,dogadanie się, ale to powiązane z jakąś zmianą Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 jakie działania w moją stronę podejmie przed końcem listopada? 2 puchary Umiarkowanie Światale podsuma koło fortuny moim zdaniem zaprosi Cię gdzieś ale będzie działał spokojnie jakie działania podejmie w moją stronę przed końcem grudnia Królowa pucharów 6 buław 7 buław podsuma śmierć tutaj chyba bardziej Ty wyjdziesz z inicjatywą 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) tutaj chyba bardziej Ty wyjdziesz z inicjatywąheh prędzej piekło zamarznie, niż ja wyjdę w stosunku do niego z jakąś inicjatywą )) skręci mnie, a nic sama z siebie nie zrobie Edytowane 20 Listopada 2012 przez agaMAJ Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Na sam poczatek widze tu ogolnie budowanie wzajemnej relacji, przyjazn bardziej, bardzo sympatyczne, dla obu stron zadowalajace kontakty, no wlasnie, na razie na odleglosci. Niemniej nie powinno sie tego traktowac lekko. Sam podsum mowi o tym, ze znajomosc i jej ksztaltowanie nalezy potraktowac z powaga, rozmyslem i sprytem a takze zdecydowanie (Kolo i Mag) traktujac to jako czesc zyciowego zadania, karmy. Krolowa Pucharow nieruchawa. Ona raczej taka delikatna lilija... Oczkiem mrugnie, cosik tam moze da znac, ale tu sa konkretne dzialania. Mysle, ze jednak ze strony pana. Skuteczne dzialnia, wrecz zawalczenie o relacje. W podsumie jest Smierc i Cesarz. Dotychczasowa forma relacji bedzie musiala umrzec, aby mogla narodzic sie nowa forma. W ktora strone to pojdzie? Albo wyzej albo dalej... 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 w 2giej posumie mi wychodzi cesarzowa co moze swiadczyć, ze jezeli on kogos ma/mial to ta osoba do niego wróci, możliwe, ze z zazdrosci. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Na sam poczatek widze tu ogolnie budowanie wzajemnej relacji, przyjazn bardziej, bardzo sympatyczne, dla obu stron zadowalajace kontakty, no wlasnie, na razie na odleglosci. Niemniej nie powinno sie tego traktowac lekko. Sam podsum mowi o tym, ze znajomosc i jej ksztaltowanie nalezy potraktowac z powaga, rozmyslem i sprytem a takze zdecydowanie (Kolo i Mag) traktujac to jako czesc zyciowego zadania, karmy. no miłoby było Pucharow nieruchawa. Ona raczej taka delikatna lilija... Oczkiem mrugnie, cosik tam moze da znac, ale tu sa konkretne dzialania. Mysle, ze jednak ze strony pana. Skuteczne dzialnia, wrecz zawalczenie o relacje. W podsumie jest Smierc i Cesarz. Dotychczasowa forma relacji bedzie musiala umrzec, aby mogla narodzic sie nowa forma. W ktora strone to pojdzie? Albo wyzej albo dalej...to ten moentowy by mi się rozszalał niemiłosiernie;) Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 w 2giej posumie mi wychodzi cesarzowa co moze swiadczyć, ze jezeli on kogos ma/mial to ta osoba do niego wróci, możliwe, ze z zazdrosci. miał,żone, ale ona już kogoś ma Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Tu jest jedyna szansa na to, ze Ty wyjdziesz z inicjatywą. W poprzednim rozkładzie karty też to sugerowały. Nic nowego już się od nich nie dowiesz moja Droga. Wydaje mi się, że Ty oczekujesz że Pan będzie naprawiał relację, ale potrzebny jest mu impuls w tej chwili jest zablokowany. 1 Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 mamy ty historie na forum, nie jedną. Miał zone ona kogoś ma.......ale jednak ))) Tak czy inaczej ja uwazam, ze masz podpowiedz w 2 rozkładzie, ze jezeli sie nie wykażesz inicjatywy to stracisz go na rzecz innej. Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Tu jest jedyna szansa na to, ze Ty wyjdziesz z inicjatywą. W poprzednim rozkładzie karty też to sugerowały. Nic nowego już się od nich nie dowiesz moja Droga. Wydaje mi się, że Ty oczekujesz że Pan będzie naprawiał relację, ale potrzebny jest mu impuls w tej chwili jest zablokowany.heh jasne, zrobie mus triptiz pod oknem )) Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 mamy ty historie na forum, nie jedną. Miał zone ona kogoś ma.......ale jednak ))) Tak czy inaczej ja uwazam, ze masz podpowiedz w 2 rozkładzie, ze jezeli sie nie wykażesz inicjatywy to stracisz go na rzecz innej.trudno,impuls jakiś czas temu dałam... jeżeli inna może go sobie tak po prostu wziąć, to walczyć niewarto Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 heh jasne, zrobie mus triptiz pod oknem )) haha jak to na niego zadziała i to lubisz to czemu nie Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 trudno,impuls jakiś czas temu dałam... jeżeli inna może go sobie tak po prostu wziąć, to walczyć niewarto Jedyna przegrana walka to ta, której się nie podjęło )) Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Jedyna przegrana walka to ta, której się nie podjęło ))ale to żadna wygrana, jeśli wie się, że facet jest z tobą tylko dlatego, że zadziałałaś wcześniej niż rywalka, za jakiś czas może się pojawić trzeci i do niej pójdzie, bo w chwili kryzysu to ona zadziała szybciej.Mnie facet typu puchar przechodni nie interesuje Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 kochana masz sugestie od kart a tarot to drogowskaz jezeli nie ufasz nie pytaj bo zapytałaś a ignorujesz znaki )) Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 kochana masz sugestie od kart a tarot to drogowskaz jezeli nie ufasz nie pytaj bo zapytałaś a ignorujesz znaki )) nie ignoruje, przemyślę, wiele zalezy jednak od tego z pierwszej podsumy, żeby walczyć, najpierw trzeba wiedzieć o co się walczy. Czy w ogóle jest o co walczyć. Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Zeby to wiedziec trzeba czuć a nie karty pytać czy je sumować ))) Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Zeby to wiedziec trzeba czuć a nie karty pytać czy je sumować ))) kurczę... eh rozsądek karze uciekać, przeczucia mówią,że znalazłam w nim bezpieczną przystań, co jest irracjonalne biorąc pod uwagę obecną sytuacje. uczucia to zupełnie inne morze... Cytuj
agaMAJ Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 ryzyk,fizyk,wrzuciłam na luz, i odezwałam się pierwsza, przynajmniej w powietrzu już nie wisi siekiera nie wygląda na to, jakby z wypiekami na twarzy czekał na mój gest.Ale przynajmniej pluć później w brodę sobie nie bedę... Cytuj
Gość Linkinia Napisano 24 Listopada 2012 Napisano 24 Listopada 2012 jakie działania podejmie w moją stronę przed końcem grudnia Królowa pucharów 6 buław 7 buław podsuma śmierć tu cieplej i w końcu jakieś działania, pójście na kompromis,dogadanie się, ale to powiązane z jakąś zmianą Wydaje mi się, że podejmie inicjatywę, dostaniesz jakąś dobrą wiadomośc, coś Cię ucieszy. Będzie uparty, powalczy o Ciebie, może stwierdzisz, że nawet jest zazdrosny. Dogadacie się. I na koniec będzie jakaś zmiana - chyba na korzyść. Cytuj
agaMAJ Napisano 30 Listopada 2012 Autor Napisano 30 Listopada 2012 Mogę zweryfikować kroki listopadowe - szału nie ma, ale jakieś tam relacje przyjacielskie, takie jak wspominała SacralNirvana. Takie przypadkowe w zasadzie. No ale to w zasadzie są bardziej moje kroki. Cytuj
agaMAJ Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Napisano 4 Grudnia 2012 ha, ha,to kroki grudniowe też mogę zweryfikować.Bo mi to forum wodę z mózgu robi i faktycznie zaczynam robić kroki w jego strone. Więc te jego kroki, to odpowiedź na moje poczynania w jego kierunku... księżniczka wylazła z wieży i przejawia zainteresowanie, zamiast swojej dotychczasowej, anemicznej postawy, czekającej na ruch księcia.. Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 w 2giej posumie mi wychodzi cesarzowa co moze swiadczyć, ze jezeli on kogos ma/mial to ta osoba do niego wróci, możliwe, ze z zazdrosci. hehe i Miałaś rację, Wróciła do niego była... albo tylko tak mówi... Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Grudnia 2012 Autor Napisano 25 Grudnia 2012 Krolowa Pucharow nieruchawa. Ona raczej taka delikatna lilija... Oczkiem mrugnie, cosik tam moze da znac, ale tu sa konkretne dzialania. Mysle, ze jednak ze strony pana. Skuteczne dzialnia, wrecz zawalczenie o relacje. W podsumie jest Smierc i Cesarz. Dotychczasowa forma relacji bedzie musiala umrzec, aby mogla narodzic sie nowa forma. W ktora strone to pojdzie? Albo wyzej albo dalej... heh wróciła do niego była( tak twierdzi Pan), ale Pan zaczął działać, zburzył toco było, wyburzył, aż zostały zgliszcza ale zawzięcie teraz stara się coś zbudowaćWięc weryfikacja prawie 100% pokrywa się z tym co napisałaś Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi