Skocz do zawartości

Za Inez... Jakie sa szanse na to, ze do konca roku uda mi sie spotkac...

SacralNirvana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kogos kto mnie pokocha oczywiscie z moja wzajemnoscia?

I mam takie karty.

6 Bulaw, 3 Bulaw, 8 Monet, XXI Swiat, IV Cesarz ---> suma V Papiez

Hu, hu, hu... Powinnam chyba dac sobie na luz w tej chwili, skupic na tym, co mam, na zyciu codziennym, pracy itd. Nie wiem, szczerze nie za bardzo czuje to w kontekscie siebie tutaj. Pytanie jak pytanie... nie potrafie tego wyczuc w kontekscie siebie i swojej sytuacji.

Moze ktos rzuci na to okiem? :serduszka:

Napisano

Ty masz kogos z przeszłości nikogo nowego. Możliwe, ze ktoś z kim kiedys chciałas coś stworzyć i jakos nie wyszło a teraz pokazuje się szansa. możliwe, ze on teraz jest gdzieś za granica za pieniądzem......

Napisano

Selenit666... z przeszlosci. Z czego to wnioskujesz?

Napisano

6 buław, 3 buław (to karta i przeszłosci i przyszłości) a w podsumie papierz

Napisano

chyba, że jakaś znajomość internetowa budowana na odległość , zktórej coś poważniejszego może się wykluć ( ten Cesaż, później Papież)

Napisano

Karty śliczne :), a szanse są ogromne :) Na pewno jest nowa relacja, tylko mam wrażenie, że to będzie pan mieszkający za granicą - mamy 3 Bułw i Świat; ale można to też zinterpretować tak, że z tym panem stworzycie silną bazę na przyszłość, będzie to pan, w którym będziesz mieć 100% oparcie... Jak najbardziej relacja silna, stabilna i ładna, rozpoczynająca nowy etap w Twoim życu (Świat), chociaż będzie wymagała pracy... Nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że to partner docelowy dla Ciebie :)

Napisano

a ja caly czas mysle o tym Twoim planowanym wyjezdzie do Polski...

to bedzie sie dzialo "okolo" tego tematu

Napisano

po okresie flirtów bedzie fajna znajomosc sie budowac,al wymagała będzi od was pracy............i moze byc z tego zwiazek

Napisano

mi się wydaje , że może nie do końca roku , i to jest ktoś kogo znasz . i tak jak dziewczyny mówią u góry ,że znajomość trzeba dopracować . bardzo możliwe , że masz z tą osobą kontakt na odległość tylko.

Napisano

Wyglada ze ta osobe juz znasz ale kontakt sie kiedys raczej urwal bo za praca wyjechal facet... Ale pytalas o szanse szanse sa duze :)

Spotkanie sie a czy cos wiecej stworzycie to drugie...

Napisano

Ale ja nie mam nikogo, kto by wyjechal za praca. To ja wyjechalam za praca 13 lat temu. :) I tak sobie bimbam za ta granica do tej pory, ale z tamtych czasow (sprzed wyjazdu) nie mam nikogo... :)

Hmm... czyli jednak ktos, kogo juz znam...

Dzieki kochani za pomoc i interpretacje...

• Maestro
Napisano

Już pierwsza karta mówi o sukcesie, za granicą zresztą (3 buław) pamiętam Twoje karty na wyjazd do Polski w grudniu (z tych wątków co nam je wykasowali),tam się facet pojawił.Pasują mi zatem te karty 6 buław i 3 buław, potem masz 8 monet i Świat - powolne, ale progresywne kontakty na odległość- ten facet wyszedł w Cesarzu - stanie się on dla Ciebie baaaaaaaardzo wązny:)

Napisano

Dzieki Inez kochana. Tja...

podsumowuje:

- facet, ktorego znam

- facet za granica

oj... :ojejku:

Moze ktos jeszcze zerknie... :poklon::hahahaha:

• 2 miesiące temu...
Napisano

Weryfikuje

Do konca roku nic nie znalazlam. Jedynie maz przeniosl sie z innego miasta do tego, w ktorym i ja mieszkam, "zeby byc blizej dzieci"... jak to ujal. Takze na razie nikogo w moim zyciu, znaczy zadnego faceta, oprocz przewijajacego sie co jakis czas meza, nie ma.

Napisano
Ja mam pomysl na Asa kijow ;)

Oo... ciekawa jestem jaki? :)