SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 kogos kto mnie pokocha oczywiscie z moja wzajemnoscia? I mam takie karty. 6 Bulaw, 3 Bulaw, 8 Monet, XXI Swiat, IV Cesarz ---> suma V Papiez Hu, hu, hu... Powinnam chyba dac sobie na luz w tej chwili, skupic na tym, co mam, na zyciu codziennym, pracy itd. Nie wiem, szczerze nie za bardzo czuje to w kontekscie siebie tutaj. Pytanie jak pytanie... nie potrafie tego wyczuc w kontekscie siebie i swojej sytuacji. Moze ktos rzuci na to okiem? Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Ty masz kogos z przeszłości nikogo nowego. Możliwe, ze ktoś z kim kiedys chciałas coś stworzyć i jakos nie wyszło a teraz pokazuje się szansa. możliwe, ze on teraz jest gdzieś za granica za pieniądzem...... Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Selenit666... z przeszlosci. Z czego to wnioskujesz? Cytuj
Selenit666 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 6 buław, 3 buław (to karta i przeszłosci i przyszłości) a w podsumie papierz Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Ok. Rozumiem. Dziekuje. Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 chyba, że jakaś znajomość internetowa budowana na odległość Cytuj
agaMAJ Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 chyba, że jakaś znajomość internetowa budowana na odległość , zktórej coś poważniejszego może się wykluć ( ten Cesaż, później Papież) Cytuj
anais_33 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 myslę że tak i to z kimś kogo już znasz Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 6 Bulaw, 3 Bulaw, 8 Monet, XXI Swiat, IV Cesarz ---> suma V Papiez Karty śliczne , a szanse są ogromne Na pewno jest nowa relacja, tylko mam wrażenie, że to będzie pan mieszkający za granicą - mamy 3 Bułw i Świat; ale można to też zinterpretować tak, że z tym panem stworzycie silną bazę na przyszłość, będzie to pan, w którym będziesz mieć 100% oparcie... Jak najbardziej relacja silna, stabilna i ładna, rozpoczynająca nowy etap w Twoim życu (Świat), chociaż będzie wymagała pracy... Nawet pokusiłabym się o stwierdzenie, że to partner docelowy dla Ciebie Cytuj
alathea Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 a ja caly czas mysle o tym Twoim planowanym wyjezdzie do Polski... to bedzie sie dzialo "okolo" tego tematu Cytuj
Gość sheina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 po okresie flirtów bedzie fajna znajomosc sie budowac,al wymagała będzi od was pracy............i moze byc z tego zwiazek Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 6 Bulaw, 3 Bulaw, 8 Monet, XXI Swiat, IV Cesarz ---> suma V Papiez mi się wydaje , że może nie do końca roku , i to jest ktoś kogo znasz . i tak jak dziewczyny mówią u góry ,że znajomość trzeba dopracować . bardzo możliwe , że masz z tą osobą kontakt na odległość tylko. Cytuj
Arshi Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Wyglada ze ta osobe juz znasz ale kontakt sie kiedys raczej urwal bo za praca wyjechal facet... Ale pytalas o szanse szanse sa duze Spotkanie sie a czy cos wiecej stworzycie to drugie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Ale ja nie mam nikogo, kto by wyjechal za praca. To ja wyjechalam za praca 13 lat temu. I tak sobie bimbam za ta granica do tej pory, ale z tamtych czasow (sprzed wyjazdu) nie mam nikogo... Hmm... czyli jednak ktos, kogo juz znam... Dzieki kochani za pomoc i interpretacje... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Maestro Napisano 20 Listopada 2012 Już pierwsza karta mówi o sukcesie, za granicą zresztą (3 buław) pamiętam Twoje karty na wyjazd do Polski w grudniu (z tych wątków co nam je wykasowali),tam się facet pojawił.Pasują mi zatem te karty 6 buław i 3 buław, potem masz 8 monet i Świat - powolne, ale progresywne kontakty na odległość- ten facet wyszedł w Cesarzu - stanie się on dla Ciebie baaaaaaaardzo wązny:) Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Dzieki Inez kochana. Tja... podsumowuje: - facet, ktorego znam - facet za granica oj... Moze ktos jeszcze zerknie... Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Weryfikuje Do konca roku nic nie znalazlam. Jedynie maz przeniosl sie z innego miasta do tego, w ktorym i ja mieszkam, "zeby byc blizej dzieci"... jak to ujal. Takze na razie nikogo w moim zyciu, znaczy zadnego faceta, oprocz przewijajacego sie co jakis czas meza, nie ma. Cytuj
SacralNirvana Napisano 22 Stycznia 2013 Autor Napisano 22 Stycznia 2013 Ja mam pomysl na Asa kijow Oo... ciekawa jestem jaki? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi