Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Celcik na mojego chłopaka, jak wszystko będzie wyglądać do końca roku, karty są kładzione od jego strony Bardzo dziękuję nirvie za karciochy 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - on ma nadzieje, że będzie wszystko dobrze jest, pozytywnie nastawiony do zwiazku 2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz no ja go postrzegam jako osobę apodyktyczną i surową 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy on ma pozytywne nastawienie, widzi w nas potencjał 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław nie potrafimy sie dogadac, rosna miedzy nami konflikty 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa no bylo ok, pelen luz 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław przeciwnoscki, ktore nas oddala 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc nie wiem, liczy sie dla niego seks przede wszystkim 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy podrzucaja obawy 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy ze bedzie powazna rozmowa, ktora zakonczy zwiazek 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław bedzie wyczekiwanie na to co sie zadzieje i dałam jeszcze 3 karty na wynik 4 denary , wieża , as kielonów zamkniecie sie i skupienie sie na sobie, ktore prowadzi do rozpadu, ale tego asa nie wiem jak rozgryzc, czy kazde uczucie znajdzie gdzie indziej, czy nastapi powrot do relacji Cytuj
niiwa Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Ty w Cesarzu, on w Gwieździe, widać kto tu nosi spodnie i trzyma w garści tę całą relację, jesteś konkretna i tego samego oczekujesz, ale jemu jest dobrze tak jak jest i będzie bronił swojej niezależności/5buław, 7 buław/, będzie kontrolował jej rozwój/Moc/ bo z jakichś powodów albo ci do końca nie ufa/paź mieczy/ lub też czuje się trochę "naciskany" przez ciebie/Cesarz, Cesarzowa/ - stąd u niego Moc/panowanie nad sytuacją. Moc u niego, to też zebranie się w sobie aby w końcu stawić czoło temu co nie odpowiada i uporanie się z tym. Sądzę, że zacznie stopniowo ujawniać swoje "ale", które wcześniej mógł skrywać w tej Gwieździe, czując pewnego rodzaju zdominowanie przez ciebie. Wkradnie się monotonia/4 den/, która w końcu wywoła zgrzyt w Wieży, potem to już nowe uczucie, nowa znajomość. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuję niiwa ja bym powiedziała, że to on nosi portki, ja go nie naciskam raczej...siedzę aktualnie w 4 Denarach,chociaż przemyślę co napisałaś Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - Moim zdaniem również pan ma nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży...że obecna sytuacja jest przejściowa... 2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz - Widzisz go jako Twojego partnera docelowego? Mnie się Cesarz tak zawsze kojarzył... 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy - Ten związek jest dla pana źródłem radości, ale też i zabawy, wspólnych wyjść, imprez...lubi z Tobą spędzać swój wolny czas, jesteś i do tańca i do różańca 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław Nie zgadza się ze wszystkim z Tobą, ale jest otwarty na rozmowy... 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa - Bardzo ładnie, byłaś u pana oczkiem w glowie 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław - Konstruktywne wymiany zmian, przedstawianie swoich racji itp., które będą również sprawdzianem dla tego związku... 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc - Chemia może i tak, ale jeśli chodzi o intencje, to ja był powiedziała, że pan nie będzie chciał tak łatwo zrezygnować... On ma w sobie dużo zaparcia, energii i woli, by przebrnąć przez trudności... 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy- Właśnie, podrzucają obawy...próbują przekonać do swoich racji... 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy - Że powiecie o jedno słowo za dużo podczas kłótni...też tak to widzę... 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław + 4 denary , wieża , as kielonów - Będziecie pracować nad tym związkiem, może nawet te problemy umocnią Waszą relację na jakiś czas, ale mam wrażenie, że u Ciebie pojawi się nowe uczucie...i uznasz, że obecny związek nie jest tym, czego oczekiwałaś... 4 Denarów to oziębienie emocjonalne, Wieża pokazuje upadek stuktur, które nie są dla nas dobre...może i będziesz chciałą zostać, ale Wieża to też taka interwencja sił wyższych, kiedy zmierzamy w złą stronę, w coś, co jest dla nas złe... Może nowy pan będzie takim "darem" od losu, wskazówką, że tak naprawdę pragniesz czegoś innego... Edytowane 20 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuję maddie myślisz, że w tej Mocy to może być takie zatrzymanie mnie na siłę? Jeśli ktoś jeszcze to zapraszam Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuję maddie myślisz, że w tej Mocy to może być takie zatrzymanie mnie na siłę?Jeśli ktoś jeszcze to zapraszam Dla mnie siła to przełamywanie wewnetrznych oporów, lęków, słabości, by osiągnąć to, co jest dla nas ważne... Może pan też chce pracować nad sobą dla dobra Waszego związku? Nie widzę tej karty jako zmuszania kogoś do czegoś...to raczej stawianie sobie samemu wyżej poprzeczki...ale to w moim odczuciu Cytuj
Gość gość5 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 hmm.. pan to taka gwiazda, ktora chce błyszczec w tym zwiazku, a dla ciebie jak napisalas- taki troche talibanek... probuje pokazac jak dobrze mozna sie z nim bawic, albo ucieka w inne towarzystwo (nawet to chyba bardziej). Pan nieswiadomie ciagle nas zwalcza, pobuje przeforsowac swoje stanowisko/zdanie, a najblizsza przyszłosc pokazuje ze wcale lepiej nie bedzie.., otoczenie tez srednie bo zamiast dzialac kojaco- to podburza i sprawia, że nie wiadomo co jest co- w co wierzyc a w co juz nie. Obawy istnieja -przed decydujaca rozmowa, moze nawet sprzeczka, która moze wszystko zakonczyc, w dalszej przyszlosci widac chec kontaktu- wypatrywanie tej drugiej osoby... do wyniku dodane 4 denary , wieża , as kielonów- wiesz, na dwoje babka wrozyła- albo jedno z was gdzies wyjedzie i to wam uswiadomi jak bardzo wam siebie brakuje, albo wszystko sie rozpadnie bo pojawi sie ktos nowy- a bynajmniej szansa na nowe uczucie Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 hmm.. pan to taka gwiazda, ktora chce błyszczec w tym zwiazku, a dla ciebie jak napisalas- taki troche talibanek... probuje pokazac jak dobrze mozna sie z nim bawic, albo ucieka w inne towarzystwo (nawet to chyba bardziej). Pan nieswiadomie ciagle nas zwalcza, pobuje przeforsowac swoje stanowisko/zdanie, a najblizsza przyszłosc pokazuje ze wcale lepiej nie bedzie.., otoczenie tez srednie bo zamiast dzialac kojaco- to podburza i sprawia, że nie wiadomo co jest co- w co wierzyc a w co juz nie. Obawy istnieja -przed decydujaca rozmowa, moze nawet sprzeczka, która moze wszystko zakonczyc, w dalszej przyszlosci widac chec kontaktu- wypatrywanie tej drugiej osoby... do wyniku dodane 4 denary , wieża , as kielonów- wiesz, na dwoje babka wrozyła- albo jedno z was gdzies wyjedzie i to wam uswiadomi jak bardzo wam siebie brakuje, albo wszystko sie rozpadnie bo pojawi sie ktos nowy- a bynajmniej szansa na nowe uczucie Dzięki rogi, wiele jet w tym słuszności, dokładnie to tak widzę jak napisałaś, nawet ta Gwiazda by tu pasowała, a nie mogłam jej nijak wpasować Cytuj
Arshi Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - idealista osoba ktora ma daleko siezne plany, zawsze widzi szklane do polowy pelna ;D 2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz - zatwardnialy egoista ktory trzyma wladze nie ulega twoim wplywa za bardzo 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy - dodajesz jemu radosci 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław - zaczynacie ze soba walczyc jedna ze stron traci wplyw nad relacja... 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa - ty wezmiesz sprawy w swoje rece zrownujesz sie z cesarzem, nie dasz sie krzywdzic.. 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław - indywidualna twoja walka o poprawe 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc- ze uda sie przezwyciezyc problemy ogarnac sprawe... 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy - mowia co to bedzie jak sie rozstaniecie... 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy - ze nie bedzie czystego przekazu wiadomosci, fochy itp. szczera rozmowa nie bedzie do konca szczera... 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław - tak czekanie jeszcze zeby zadzialc, widac pozniej duza klotnie ktora doprowadzi do pogodzenia sie... i dałam jeszcze 3 karty na wynik 4 denary , wieża , as kielonów Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuję Arshi dużo prawdy... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Maestro Napisano 20 Listopada 2012 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - optymista, zawsze szczęście mu sprzyja, co by nie zrobił 2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz silny facet,który stoi twardo ma ziemi i nie da sobie w kaszę dmuchać 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy dobrze mu z Tobą,cieszy się jak Cię widzi 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław dużo walki, dużo spięć, dużo myśli kłębiącuch się w głowie 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa czułas się ważna 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław sporo trudności,które trzeba będzie pokonać, ale jak patrżę na 3 kielichów i 5 buław - czy aby nie wkrada się konkurencja?? 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc głównie namiętność 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy otoczenie wywołuje wyrzuty sumienia, on chyba za bardzo wiązać się na poważnie nie chce 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy boi się szczerej rozmowy 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław + 4 denary , wieża , as kielonów - być moze szanse na zatrzymanie go przy sobie,ale tu coś się sypnie,jakaś awantura, i albo się pogodzicir, albo nowa miłość się pojawi Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Pan jest chyba osoba bardzo troskliwa. Kojarzy mi sie ze spokojem, wyciszeniem, potrafi niesc innym ukojenie. W zwiazku z relacja moze znaczyc, ze wnosi swoja osoba plany na przyszlosc i perspektywiczne spojrzenie na wiele spraw. Twoj stosunek do pana to realizm przede wszystkim. Patrzysz na to, co dzieje sie miedzy Wami i stapasz mocno po ziemie. Dla Ciebie licza sie konkrety przede wszystkim i tylko na to zwracasz uwage. Jego swiadoma postawa wobec Ciebie to pelna otwartosc. 3 Kielichy pokazuje sytuacje, gdy energia milosci przeplywa swobodnie miedzy mezczyzna a kobieta. Jest w pelni dawanie i branie. Piekna wymiania, zero blokad. Nieswiadomie jednak czuje sie nieco zblokowany. Mysli, ze jest tak otwarty (w tych 3 Kielichach), ale jednak nie do konca moze pokazac Tobie ten caly ogrom energii, uczuc, emocji, ktory w nim bucha. Tak traci duzo energii na bezcelowe dzialania, moze rozmyslania czy marzenia. To, co za Wami to relacja, ktora bazowala na bliskosci, wzajemnosci i ogolnie ciepelku takim. To, co nadejdzie to potrzeba zmierzenia sie z przeciwnosciami. Tu moga pokazac sie jakies trudnosci, ale takze ingerencja osob trzecich. A... i czasem 7 Bulaw pokazuje mi tez... zazdrosc. Tak czy inaczej beda przeszkody, bedzie trzeba powalczyc aktywnie o swoje, czyli o pana. Intencje pana to ze Wasza relacja nabierze rozmachu i bedzie goraco, namietnie. Liczy na ogien w Waszej relacji, ze pojdziecie na calosc. Inne osoby powoduja, ze pojawia sie duzo nieciekawych mysli. Ludzie chca dobrze, ale powoduja tylko, ze wcale latwiej z tym tematem nie jest. Do 9 Mieczy mozna wykorzystac IX Eremite a ten to zawsze bycie w zgodzie ze soba i nie ogladanie sie na innych. Takze zamiast sie zamartwiac, zajrzec w glab siebie i postepowac w zgodzie ze soba i glosem swojego serca (intuicji). Na co masz nadzieje i zarazem czego sie obawiasz? W Paziu Mieczy zawsze jest szansa, ze to, co niejasne, ulegnie wyjasnieniu. Ryzyko jest, ze ktos sie zapedzi i za bardzo skupi na swoim ego, co doprowadzi do bezcelowej klotni. Dalsza przyszlosc to juz wyczekiwanie na to, co zostalo zasiane. Zostana polozone podstawy a reszta to juz kwestia czasu, cierpliwosci i umiejetnosci obserwacji, co na dany moment powinno byc zrobione a co sobie odposcic. To ogolnie gra rozlozona w czasie. Nic na gwaltu rety. Czas sprzyja tej relacji, nie wolno szarzowac. 3 buław + 4 denary , wieża , as kielonów ---> suma VI Kochankowie Tak patrzac na ten tu rozkladzik jeszcze mysle, ze na poczatku bedziecie tak wlasnie dosyc bierni, wyczekiwac, trzymac sie tego, co juz jest i bedzie bezruch. Potem jednak nastapi wyskoczenie z tych ram i ruszy sie do przodu. Pojawi sie szansa ma fajna relacje. W podsumie jest VI Kochankowie... kierowac sie glosem swojego serca. Edytowane 20 Listopada 2012 przez SacralNirvana Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - optymista, zawsze szczęście mu sprzyja, co by nie zrobił2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz silny facet,który stoi twardo ma ziemi i nie da sobie w kaszę dmuchać 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy dobrze mu z Tobą,cieszy się jak Cię widzi 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław dużo walki, dużo spięć, dużo myśli kłębiącuch się w głowie 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa czułas się ważna 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław sporo trudności,które trzeba będzie pokonać, ale jak patrżę na 3 kielichów i 5 buław - czy aby nie wkrada się konkurencja?? 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc głównie namiętność 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy otoczenie wywołuje wyrzuty sumienia, on chyba za bardzo wiązać się na poważnie nie chce 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy boi się szczerej rozmowy 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław + 4 denary , wieża , as kielonów - być moze szanse na zatrzymanie go przy sobie,ale tu coś się sypnie,jakaś awantura, i albo się pogodzicir, albo nowa miłość się pojawi Inez Droga o konkurencji nic mi niewiadomo, ani z mojej strony nikt się nie kręci, ani koło niego nie widzę (chociaż może się mylę) właśnie się zastanawiam, w którą stronę to wszystko pójdzie...no,ale do końca roku już niedaleko Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Maestro Napisano 20 Listopada 2012 Inez Droga o konkurencji nic mi niewiadomo, ani z mojej strony nikt się nie kręci, ani koło niego nie widzę (chociaż może się mylę) właśnie się zastanawiam, w którą stronę to wszystko pójdzie...no,ale do końca roku już niedaleko To ok, nie chciałam Ciebie straszyć Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Pan jest chyba osoba bardzo troskliwa. Kojarzy mi sie ze spokojem, wyciszeniem, potrafi niesc innym ukojenie. W zwiazku z relacja moze znaczyc, ze wnosi swoja osoba plany na przyszlosc i perspektywiczne spojrzenie na wiele spraw. Twoj stosunek do pana to realizm przede wszystkim. Patrzysz na to, co dzieje sie miedzy Wami i stapasz mocno po ziemie. Dla Ciebie licza sie konkrety przede wszystkim i tylko na to zwracasz uwage. Jego swiadoma postawa wobec Ciebie to pelna otwartosc. 3 Kielichy pokazuje sytuacje, gdy energia milosci przeplywa swobodnie miedzy mezczyzna a kobieta. Jest w pelni dawanie i branie. Piekna wymiania, zero blokad. Nieswiadomie jednak czuje sie nieco zblokowany. Mysli, ze jest tak otwarty (w tych 3 Kielichach), ale jednak nie do konca moze pokazac Tobie ten caly ogrom energii, uczuc, emocji, ktory w nim bucha. Tak traci duzo energii na bezcelowe dzialania, moze rozmyslania czy marzenia. To, co za Wami to relacja, ktora bazowala na bliskosci, wzajemnosci i ogolnie ciepelku takim. To, co nadejdzie to potrzeba zmierzenia sie z przeciwnosciami. Tu moga pokazac sie jakies trudnosci, ale takze ingerencja osob trzecich. A... i czasem 7 Bulaw pokazuje mi tez... zazdrosc. Tak czy inaczej beda przeszkody, bedzie trzeba powalczyc aktywnie o swoje, czyli o pana. Intencje pana to ze Wasza relacja nabierze rozmachu i bedzie goraco, namietnie. Liczy na ogien w Waszej relacji, ze pojdziecie na calosc. Inne osoby powoduja, ze pojawia sie duzo nieciekawych mysli. Ludzie chca dobrze, ale powoduja tylko, ze wcale latwiej z tym tematem nie jest. Do 9 Mieczy mozna wykorzystac IX Eremite a ten to zawsze bycie w zgodzie ze soba i nie ogladanie sie na innych. Takze zamiast sie zamartwiac, zajrzec w glab siebie i postepowac w zgodzie ze soba i glosem swojego serca (intuicji). Na co masz nadzieje i zarazem czego sie obawiasz? W Paziu Mieczy zawsze jest szansa, ze to, co niejasne, ulegnie wyjasnieniu. Ryzyko jest, ze ktos sie zapedzi i za bardzo skupi na swoim ego, co doprowadzi do bezcelowej klotni. Dalsza przyszlosc to juz wyczekiwanie na to, co zostalo zasiane. Zostana polozone podstawy a reszta to juz kwestia czasu, cierpliwosci i umiejetnosci obserwacji, co na dany moment powinno byc zrobione a co sobie odposcic. To ogolnie gra rozlozona w czasie. Nic na gwaltu rety. Czas sprzyja tej relacji, nie wolno szarzowac. 3 buław + 4 denary , wieża , as kielonów ---> suma VI Kochankowie Tak patrzac na ten tu rozkladzik jeszcze mysle, ze na poczatku bedziecie tak wlasnie dosyc bierni, wyczekiwac, trzymac sie tego, co juz jest i bedzie bezruch. Potem jednak nastapi wyskoczenie z tych ram i ruszy sie do przodu. Pojawi sie szansa ma fajna relacje. W podsumie jest VI Kochankowie... kierowac sie glosem swojego serca. jest...zapobiegliwy na pewno i często hamuje moją porywczość, ale właśnie nie widzę, żadnych konkretów ani słów, a tego oczekuję. pierwsza widzisz to jakoś bardziej optymistycznie Dziękuję Sacral Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 To ok, nie chciałam Ciebie straszyć nie przestraszyłaś dobrze jest dzięki Cytuj
alathea Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - on uwaza, ze nie ma takiej rzeczy, ktorej nie daloby sie obrocic w pozytyw lekko podchodzi do przeciwnosci, moze nawet ciut lekcewazaco... 2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz pan rzadzi w tej relacji, Ty mu sie podporzadkowujesz, moze tez uwazasz, ze jest madrzejrzy (a takze moze byc nieco starszy, ale niekoniecznie) 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy tu mi sie srednio podoba, bo trzy kielichy oznacza takze - nie Ty, to inna - a w kazym razie nie ta jedyna 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław nie moze sie zdecydowac jak sie do Ciebie ustawic, jak Cie ugryzc, ma metlik w glowie 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa byl czas, ze bylas ta jedyna - byl w Ciebie zapatrzony ("moj skarb") 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław jedno z was bedzie sie przeciwstawiac rozwojowi sytuacji, tu widze raczej samotna walke 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc dominacja nad partnerem 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy byc moze uwazaja, ze zwiazek sie nie uda, nie przetrwa - takie wbijanie noza w plecy, i to niejednego 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy po tym to akurat nie widze konca zwiazku -PAzie nie sa grozne (chyab, ze boi sie ciazy u Ciebie) raczej widzialabym w tym jakies niejasne male lęki, opory, on sie boi moze ze zwiazek to beda jedynie klotnie o duperele (byc moze sa duperelami tylko dla niego, kto wie) 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław wyczekiwanie z nadzieja na ratunek ale od kogo..? i dałam jeszcze 3 karty na wynik 4 denary , wieża , as kielonów tu widac zamkniecie sie w sobie, pogoszenie wzajemnych relacji i jakas mala katastrofe na koncu As pucharow... to moze byc oczyszczajaca, wielka klotnia - nie musi byc koniec choc moze czasami Wieza wychodzi na sytuacje, gdzie partnerzy stoja na krawedzi rozpadu zwiazku ten As pucharow jest jak tecza po burzy nieciekawe karty sa tu dwie, zasadniczo - 9 mieczy (czyli ktos z zewnatrz psuje Wam zwiazek - czy to negatywnym nastawieniem i gadaniem, czy to swoim dzialaniem) oraz to Wieza, rownie grozna - aczkolwiek jest po niej As pucharow - oraz, wczesniej jest na dalsza przyszlosc 3 kije, jesli bedziecie szukac tego wyzwania w zwiazku to moze sie uda, jesli poza - raczej nie Edytowane 20 Listopada 2012 przez alathea lit. Cytuj
werona Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) - XVII Gwiazda - wiąże nadzieje z tą relacją, to osoba ciepła, pomocna, wyciągająca rękę z pomocą kiedy jej potrzebujesz 2. Nasz stosunek do Y - IV Cesarz - widzisz w nim stałego partnera, kogoś z kim wiążesz swoją przyszłość, męża i ojca swoim dzieci 3. Świadoma postawa Y wobec nas - 3 Kielichy - lubi z Tobą spędzać czas (kino, imprezka) miło, łatwo i przyjemnie, lubi bawić się, imprezować, nie wiem przypadkiem czy nie pokazuje Ci, że ma wokół siebie kilka "koleżanek" 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas - 5 Buław - zmienił się, pokazuje, że dla niego to tylko przygoda, że ważny dla niego aspekt seksualny a także spory i kłótnie z jego strony, jakaś forma rywalizacji między wami 5. Przeszłość relacji, znajomości - III Cesarzowa - Ty jako jego kobieta życia, przyszła żona i matka jego dzieci 6. Najbliższa przyszłość - 7 Buław - trudna walka o zachowanie tego, co zdobyliście razem, tego co macie 7. Intencje Y wobec partnerstwa - VIII Moc - chce nad Tobą dominować, wykorzystać swoją siłę i dominację do "okiełznania" Ciebie... dla mnie tutaj też potwierdzenie 5 Buław, bo aspekt seksualności i pożądania tutaj dominuje 8. Wpływ innych osób - 9 Mieczy - wprowadzają niepewność i strach o tę relację... bardzo możliwe, że ostrzega przed zdradą i manipulacją 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji - Paź Mieczy - że padnie jakaś propozycja nie do odrzucenia, że będą jakieś pyskówki i dziecinne rozgrywki słowne, a także jakiś plotek... 10. Dalsza przyszłość - 3 Buław - nowy etap i dałam jeszcze 3 karty na wynik - 4 Denary , XVI Wieża , As Kielichów - runie stabilizacja i kurczowe trzymanie się tego co macie i u kogoś pojawi się ktoś nowy, nowe uczucie... Edytowane 24 Listopada 2012 przez werona Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - on uwaza, ze nie ma takiej rzeczy, ktorej nie daloby sie obrocic w pozytyw lekko podchodzi do przeciwnosci, moze nawet ciut lekcewazaco... 2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz pan rzadzi w tej relacji, Ty mu sie podporzadkowujesz, moze tez uwazasz, ze jest madrzejrzy (a takze moze byc nieco starszy, ale niekoniecznie) 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy tu mi sie srednio podoba, bo trzy kielichy oznacza takze - nie Ty, to inna - a w kazym razie nie ta jedyna 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław nie moze sie zdecydowac jak sie do Ciebie ustawic, jak Cie ugryzc, ma metlik w glowie 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa byl czas, ze bylas ta jedyna - byl w Ciebie zapatrzony ("moj skarb") 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław jedno z was bedzie sie przeciwstawiac rozwojowi sytuacji, tu widze raczej samotna walke 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc dominacja nad partnerem 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy byc moze uwazaja, ze zwiazek sie nie uda, nie przetrwa - takie wbijanie noza w plecy, i to niejednego 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy po tym to akurat nie widze konca zwiazku -PAzie nie sa grozne (chyab, ze boi sie ciazy u Ciebie) raczej widzialabym w tym jakies niejasne male lęki, opory, on sie boi moze ze zwiazek to beda jedynie klotnie o duperele (byc moze sa duperelami tylko dla niego, kto wie) 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław wyczekiwanie z nadzieja na ratunek ale od kogo..? i dałam jeszcze 3 karty na wynik 4 denary , wieża , as kielonów tu widac zamkniecie sie w sobie, pogoszenie wzajemnych relacji i jakas mala katastrofe na koncu As pucharow... to moze byc oczyszczajaca, wielka klotnia - nie musi byc koniec choc moze czasami Wieza wychodzi na sytuacje, gdzie partnerzy stoja na krawedzi rozpadu zwiazku ten As pucharow jest jak tecza po burzy nieciekawe karty sa tu dwie, zasadniczo - 9 mieczy (czyli ktos z zewnatrz psuje Wam zwiazek - czy to negatywnym nastawieniem i gadaniem, czy to swoim dzialaniem) oraz to Wieza, rownie grozna - aczkolwiek jest po niej As pucharow - oraz, wczesniej jest na dalsza przyszlosc 3 kije, jesli bedziecie szukac tego wyzwania w zwiazku to moze sie uda, jesli poza - raczej nie alatheo mnóstwo racji, wiesz tą 9Mieczy może być mój tata, który mi truje na temat tego mojego i uważa, że Y nie jest wystarczająco dobry dla mnie...chociaż ta 3 Kieli też mnie zaczyna martwić.... Dziękuję Ci gorąco Cytuj
Vivere Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław bedzie wyczekiwanie na to co sie zadzieje i dałam jeszcze 3 karty na wynik 4 denary , wieża , as kielonów zamkniecie sie i skupienie sie na sobie, ktore prowadzi do rozpadu, ale tego asa nie wiem jak rozgryzc, czy kazde uczucie znajdzie gdzie indziej, czy nastapi powrot do relacji Rozpadu raczej nie widzę, najwyżej przemeblowanie, które wyjdzie Wam na dobre. Pan się nieco bardziej "wypozycjonował" w tej relacji i wydaje się, że ma nad Tobą przewagę - w pojęciu- wiedzie prym. On błyszczy, bryluje a Ty Mu na to pozwalasz choć nie bardzo Ci to leży. Wygląda, jakby waszą relację traktował nieco z lekka ( 3 kielichy) lecz ( Moc) bardzo Mu na tym partnerstwie zależy. On nie wie, że swoją postawą powoduje Twoje poczucie niepewności. Mam wrażenie, że wkrótce zaczniesz walczyć o swoją dawną pozycję i powagę tego związku- Cesarzowa- stąd te 7 buław. Powodzenia. Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Rozpadu raczej nie widzę, najwyżej przemeblowanie, które wyjdzie Wam na dobre. Pan się nieco bardziej "wypozycjonował" w tej relacji i wydaje się, że ma nad Tobą przewagę - w pojęciu- wiedzie prym. On błyszczy, bryluje a Ty Mu na to pozwalasz choć nie bardzo Ci to leży. Wygląda, jakby waszą relację traktował nieco z lekka ( 3 kielichy) lecz ( Moc) bardzo Mu na tym partnerstwie zależy. On nie wie, że swoją postawą powoduje Twoje poczucie niepewności. Mam wrażenie, że wkrótce zaczniesz walczyć o swoją dawną pozycję i powagę tego związku- Cesarzowa- stąd te 7 buław. Powodzenia. u nas to ostatnio w ogole obok siebie jestesmy, wlazł mi na łeb- to prawda, ale w końcu pogawędkę z nim utnę tylko ostatnio nie mam do tego głowy. Dzięki Viverqu Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 u nas to ostatnio w ogole obok siebie jestesmy, wlazł mi na łeb- to prawda, ale w końcu pogawędkę z nim utnę tylko ostatnio nie mam do tego głowy. Dzięki Viverqu 5 buław mówi o takim wzajemnym mijaniu się w punkcie lub rozminięciu celów. Co do pogawędki, trzeba chyba uważać bo może grozić wybuchem ( 5 buław + 7 buław.... no i ta Wieża...) Myślę, że intencje ma Pan dobre a wychodzi jak wychodzi.... ja jeszcze zastanawiam się nad 9 mieczy (w punkcie otoczenie) - zwykle przyjmowałam, że otoczenie jest bierne. 9 mieczy to (in- wewnątrz) karta samotnych zmagań z wy'projektowanymi przez samych siebie/przez nasz umysł smutkami. Zamknięcie się w swoim świecie ze swoimi myślami. No jeśli jednak z zewnątrz coś, to najwyżej, może(?) Pan zbyt wiele czasu poświęca pogaduszkom/znajomościom internetowym? Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 5 buław mówi o takim wzajemnym mijaniu się w punkcie lub rozminięciu celów.Co do pogawędki, trzeba chyba uważać bo może grozić wybuchem ( 5 buław + 7 buław.... no i ta Wieża...) Myślę, że intencje ma Pan dobre a wychodzi jak wychodzi.... ja jeszcze zastanawiam się nad 9 mieczy (w punkcie otoczenie) - zwykle przyjmowałam, że otoczenie jest bierne. 9 mieczy to (in- wewnątrz) karta samotnych zmagań z wy'projektowanymi przez samych siebie/przez nasz umysł smutkami. Zamknięcie się w swoim świecie ze swoimi myślami. No jeśli jednak z zewnątrz coś, to najwyżej, może(?) Pan zbyt wiele czasu poświęca pogaduszkom/znajomościom internetowym? nie mieszkamy razem, więc co do rozmówek internetowych, to nie wiem ile czasu spędza na tego typu rzeczach, natomiast mi ta 9 Mieczy kojarzy się z truciem mojego taty, ja sobie siedzę i wysłu****ę tego co on mi gada na jego temat, a to jest właśnie takie wbijanie szpileczek... Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Pasqualina, przyjęłam, że jesli celcik kładziony od strony Pana, to i kombinowałam jak otoczenie wpływa na Pana a nie na Ciebie. Ale może niesłusznie? Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Pasqualina, przyjęłam, że jesli celcik kładziony od strony Pana, to i kombinowałam jak otoczenie wpływa na Pana a nie na Ciebie. Ale może niesłusznie? powiem Ci, że sama mam problem to rozgryźć w sumie otoczenie może być nasze wspólne... no nie wiem Vivere... Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 31 Grudnia 2012 Napisano 31 Grudnia 2012 podaję weryfikację xD 1. Rys osoby, o którą pytamy (czyli Y) ------------------gwiazda - gwiazdorzyl troche, no i ja sie na nim ciut zawiodlam 2. Nasz stosunek do Y ---------------------------------cesarz z nim źle bez niego jeszcze gorzej, ale jest dla mnie wazny 3. Świadoma postawa Y wobec nas -------------------- 3kielichy no takie luźne nastawienie, zdobył, ma i mysli,ze nie trzeba sie zbytnio wykazywac 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas -------------------5 buław drażnil mnie i byly dwa spiecia, gdzie mu powiedzialam pare niemilych rzeczy 5. Przeszłość relacji, znajomości ------------------------cesarzowa bylam najwazniejsza 6. Najbliższa przyszłość --------------------------------7 buław latal za mna, bo ostatnio humoru nie mialam, a poza tym to w sumie zaprosil laske, ktorej ja nie trawie, ale poki co obserwuje sytuacje 7. Intencje Y wobec partnerstwa---------- --------------moc ma jakies plany,ale liczy, ze mnie poskromi <niedoczekanie hyhyhy> 8. Wpływ innych osób ------------------------------------9 mieczy tą laską się zaniepokoilam troche, ale ogolnie bylam podminowana 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji--------------------------paź mieczy klotni i ochrzanu sie obawial 10. Dalsza przyszłość -------------------------------------3 buław nic sie nie zmienilo, oczekiwanie na poprawe i dałam jeszcze 3 karty na wynik 4 denary , wieża , as kielonów i u mnie Wieża jednak nie jest aż taka mocno rujnująca, po prostu byłam dosyć zamknięta w sobie, aż w końcu przelała się czara goryczy i powiedzaiłm o wszystkich żalach i uczuciach, które we mnie siedzaiły Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi