maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Zapytałam karty o pewną znajomość sprzed wielu lat... Z panem poznaliśmy się w ramach pewnego projektu i co jakiś czasu widywaliśmy się w jego ramach... Jestem ciekawa, czy przy najbliższej okazji (tj. za dwa miesiące) ponownie uda się nam spotkać, bo już długo nie mieliśmy ku temu okazji: 1. Czy spotkam się z panem w ramach wydarzenia X? Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, As Denarów, 6 Kielichów - Raczej tak. Będzie to okazja, żeby odnowić znajomość... Chociaż w tej Królwej mogę się dystansować... 2. Jak to wydarzenie wpłynie na naszą znajomość? As Buław (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Królowa Kielichów, 3 Mieczy - Zachęci do kolejnych spotkań? Coś mi się tutaj jednak nie podoba... Mamy 3 Mieczy, więc tutaj jest i tak rozczarowanie... Coś nie wyjdzie. 3. Jakie zrobię wrażenie na panu? Wieża (odpowiedź), tło: 7 Denarów, Mag - Hm. Chyba nie małe...tak jakby pan miał zmienić zdanie na mój temat...albo runą jego oczekiwania co do tego spotkania... Będzie chciał zagadać, będzie miły (Mag to taki czaruś ), a ja nie będę mu ułatwiać sprawy (7 Denarów). 4. Jakie będzie jego zachowanie wobec mnie? Paź Mieczy (odpowiedź), tło: As Kielichów, Głupiec, Sąd - Będzie bardzo rozmowny Ale też i uprzejmy Może będzie wracał w rozmowach do popzrednich spotkań... 5. Jakie będzie moje zachowanie wobec pana? Gwiazda (odpowiedź), tło: 8 Denarów, Księżyc, Paź Mieczy - Będę również miła, nastawiona przyjcielsko, ale bardziej będę interesowała się pracą do wykonania niż pogawędkami z panem...no i w sumie mogę też czuć się niepewnie...bo to jedna z tych sytuacji, kiedy wiemy, o co kaman, ale nikt tego głośno nie przyzna... Minęły już wieki, ale zawsze jest tam jakieś prawdopodobieństwo, że kiedyś znów się spotkamy... Jak to widzicie? Pozdrawiam, Maddie Edytowane 20 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 1. Czy spotkam się z panem w ramach wydarzenia X? Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, As Denarów, 6 Kielichów -według mnie tak , jak najbardziej i możliwe , że nie przypadkowo . 2. Jak to wydarzenie wpłynie na naszą znajomość? As Buław (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Królowa Kielichów, 3 Mieczy - Ty będziesz chciała tylko przyjaźni a On czegoś więcej ? może stąd 3 mieczy 3. Jakie zrobię wrażenie na panu? Wieża (odpowiedź), tło: 7 Denarów, Mag - no oczarujesz go ... 7 denarów - może będzie miał jakieś plany w stosunku co do Ciebie . a ta wieża to tak jak piszesz 4. Jakie będzie jego zachowanie wobec mnie? Paź Mieczy (odpowiedź), tło: As Kielichów, Głupiec, Sąd - no będzie bajerował może będzie próbował odnowić znajomość na zupełnie innych warunkach 5. Jakie będzie moje zachowanie wobec pana? Gwiazda (odpowiedź), tło: 8 Denarów, Księżyc, Paź Mieczy - będzie wam się bardzo dobrze rozmawiało , ucieszysz się na spotkanie z Nim, ale będziesz podchodziła ostrożnie co do tej relacji Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 1. Czy spotkam się z panem w ramach wydarzenia X?Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, As Denarów, 6 Kielichów -według mnie tak , jak najbardziej i możliwe , że nie przypadkowo . 2. Jak to wydarzenie wpłynie na naszą znajomość? As Buław (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Królowa Kielichów, 3 Mieczy - Ty będziesz chciała tylko przyjaźni a On czegoś więcej ? może stąd 3 mieczy 3. Jakie zrobię wrażenie na panu? Wieża (odpowiedź), tło: 7 Denarów, Mag - no oczarujesz go ... 7 denarów - może będzie miał jakieś plany w stosunku co do Ciebie . a ta wieża to tak jak piszesz 4. Jakie będzie jego zachowanie wobec mnie? Paź Mieczy (odpowiedź), tło: As Kielichów, Głupiec, Sąd - no będzie bajerował może będzie próbował odnowić znajomość na zupełnie innych warunkach 5. Jakie będzie moje zachowanie wobec pana? Gwiazda (odpowiedź), tło: 8 Denarów, Księżyc, Paź Mieczy - będzie wam się bardzo dobrze rozmawiało , ucieszysz się na spotkanie z Nim, ale będziesz podchodziła ostrożnie co do tej relacji W sumie, to chciałabym z nim coś wyjasnić też...takie niedokończone sprawy...eh...ci faceci Dlatego mam nadzieję, że się zobaczymy... Dziękuję, nirva Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Maestro Napisano 21 Listopada 2012 1. Czy spotkam się z panem w ramach wydarzenia X? Królowa Kielichów (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, As Denarów, 6 Kielichów - wyczekujesz niecierpliwie tego spotkania, karty mówią, ze dojdzie do tego, co Cię wyciszy i da szansę na powrót relacji 2. Jak to wydarzenie wpłynie na naszą znajomość? As Buław (odpowiedź), tło: Umiarkowanie, Królowa Kielichów, 3 Mieczy -może być chwilowy impuls, inicjatywa, ale ktoś tu będzie rozczarowany,sądzę, ze problem tkwi w jego bierności 3. Jakie zrobię wrażenie na panu? Wieża (odpowiedź), tło: 7 Denarów, Mag - powalisz go dosłownie:)Będzie w totalnym szoku:) Zacznie Ci prawić komplementy.. 4. Jakie będzie jego zachowanie wobec mnie? Paź Mieczy (odpowiedź), tło: As Kielichów, Głupiec, Sąd - Będzie skakał koło Ciebie jak dziecko:)Będzie dużo mówił, śmiał się)) Znam te karty:))))))))))))) 5. Jakie będzie moje zachowanie wobec pana? Gwiazda (odpowiedź), tło: 8 Denarów, Księżyc, Paź Mieczy - Będziesz lśniła, dumna i zadowolona, nie powiesz mu wszystkiego, coś tam skryjesz (jak to my kobiety umiemy....), inteligentnie poflirtujesz... Cytuj
maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Inez, zależy mi na tym spotkaniu, bo pewne sprawy zostały niewyjaśnione...i trochę mi ciążą, więc to prawda, że się niecierpliwię. Przypuszczam, że to ja mogę się jakoś rozczarować...wyszłam chyba w tej Kielichowej , hmm...może nie do końca zachowa się tak, jak tego oczekuję... A wszystkiego to mu na pewno mówić nie będę, chociaż pewnie ciekawy Dziękuję, Inez. Cytuj
Arshi Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 1. tak bo przypomnisz tej osobie o tym wydarzeniu 2. odswiezy znajomosc, ale nic poza tym rozczarujesz sie... 3. efektownie bedzie, spore zrobisz wrazenia ale czy pozytywne to nie wiem bedzie musial troche przemyslec to co sie dzialo... 4. beda rozmowy z podtekstem, troche uszczypliwe, ale milobedzie i spontanicznie powspominacie stare czasy 5. znow wybujale oczekiwania, tylko sie nie upij i nie zal sie o problemach... Cytuj
maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 1. tak bo przypomnisz tej osobie o tym wydarzeniu2. odswiezy znajomosc, ale nic poza tym rozczarujesz sie... 3. efektownie bedzie, spore zrobisz wrazenia ale czy pozytywne to nie wiem bedzie musial troche przemyslec to co sie dzialo... 4. beda rozmowy z podtekstem, troche uszczypliwe, ale milobedzie i spontanicznie powspominacie stare czasy 5. znow wybujale oczekiwania, tylko sie nie upij i nie zal sie o problemach... Na pewno jej nie przypomnę - to czy tam będzie, jest już poza mną... Też mam takie obawy, że się rozczaruję...bo w sumie troche się w między czasie wydarzyło... Hehe, co do picia, to nie ma obaw )) Dzięki, Arshi Cytuj
maddie88 Napisano 24 Stycznia 2013 Autor Napisano 24 Stycznia 2013 Weryfikacja: Nie było spotkania... Być może jest ono przesunięte w czasie... Jeszcze raz dziękuję Wam za interpretacje Pozdrawiam, Maddie Cytuj
Davisa Napisano 24 Stycznia 2013 Napisano 24 Stycznia 2013 Weryfikacja:Nie było spotkania... Być może jest ono przesunięte w czasie... Jeszcze raz dziękuję Wam za interpretacje Pozdrawiam, Maddie Nie spojrzałam na datę, czytając posty i już miałam zabierać się do napisania, że raczej spotkania nie będzie, kiedy przed oczami pojawiła mi się weryfikacja :-) Te asy, ta Wieża...i Twoje życzenia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi