Skocz do zawartości

no to ja za wami :)jakie są szanse spotkać kogoś do wiosny 2013 roku

nirva2991

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jakie są szanse spotkać kogoś z kim wejdę w związek do wiosny 2013 roku

(kładę więcej kart jak na dłuższy okres czasu )

kapłan , 6 buław , 6 pucharów , 4 miecze , kapłanka , 9 monet , cesarzowa

no tak ... nie wiem ja to naciągam , ale w tych 6 buław i 6 pucharów widzę powrót mojego byłego z którym kontakt jest słaby (4 miecze ) , ale w kapłance i denarów - to ja będę musiała poukładać sobie wszystkie sprawy , żeby wejść w związek - cesarzowa . kapłan to może on będzie próbował odbudować swój wizerunek w moich oczach

Napisano

Szanse są bardzo duże: masz Papieża, a to relacja o silnych fundamentach, 6 Buław - osiagnięcie celu...no i 6 pucharów - ktoś, kogo już znasz i z kim nie masz aktualnie kontaku... Widać, że odżyjesz, poczujesz się bardzo kobieca i dowartościowana :)

Napisano

Tez uwazam ze tutaj twoj byly... ale ty jakos tak jak piszesz z dystansem podejdziesz bo uznasz a niech sie postara o ciebie bardziej ;)

• Lubię to! 1
Napisano

Moim zdaniem szanse na spotkanie kogos do wiosny 2013 sa spore i rzeczywiscie bedzie to ktos z przeszlosci z kim rozstalas sie w niejasnych okolicznosciach.Czulas sie opuszcona i pominieta,ba wykluczona z wielkiej gry milosci (4 miecze).Mysle,ze podswiadomie wiesz kto to jest (kaplanka).Jednakze teraz jestes bardziej swiadoma siebie,swojej kobiecosci i uroku i pragniesz stworzyc harmonijny zwiazek z mezczyzna,ktory bedzie nie tylko Twoim kochankiem,ale i przyjacielem (9 monet),z ktorym brdziesz spedzac czas nie tylko w domu,ale tez na lonie natury,podrozach.9 monet w polaczeniu z cesarzowa mowi o dbaniu o siebie,o swoje cialo,wszelkich zabiegach kosmetycznych i zmianie diety na zdrowsza (wiecej warzyw).

Napisano
Moim zdaniem szanse na spotkanie kogos do wiosny 2013 sa spore i rzeczywiscie bedzie to ktos z przeszlosci z kim rozstalas sie w niejasnych okolicznosciach.Czulas sie opuszcona i pominieta,ba wykluczona z wielkiej gry milosci (4 miecze).Mysle,ze podswiadomie wiesz kto to jest (kaplanka).Jednakze teraz jestes bardziej swiadoma siebie,swojej kobiecosci i uroku i pragniesz stworzyc harmonijny zwiazek z mezczyzna,ktory bedzie nie tylko Twoim kochankiem,ale i przyjacielem (9 monet),z ktorym brdziesz spedzac czas nie tylko w domu,ale tez na lonie natury,podrozach.9 monet w polaczeniu z cesarzowa mowi o dbaniu o siebie,o swoje cialo,wszelkich zabiegach kosmetycznych i zmianie diety na zdrowsza (wiecej warzyw).

świetna interpretacja :) dziękuję :bukiet: no ja myślę , że to będzie mój były , ale wątpię w jego cudowną przemianę , i na takim etapie jak jest teraz , to ja nie chce do niego wracać ...

Napisano

ło jezu ile tu się będzie działo.. zacznie się oczywiście osowiale rok, nic ciekawego nie będzie widać na horyzoncie z początku, żadnej konkretnej opcji - później natomiast bardziej kolorowo się zrobi, widzę spotkania, z osobą z przeszłości z którą nie masz w tej chwili kontaktu - Ty wiesz o kogo chodzi - no ale fakt czy nie.. single lady będziesz do tego kwietnia nadal ;p ale w późniejszym czasie nie będzie Cię to tak przerażać jak teraz :)

• Lubię to! 1
Napisano

No tez wydaje mi sie, ze to Twoj byly. Tu on bedzie musial wyjsc z inicjatywa i zadzialac, sie o Ciebie postarac. Czy aby Ci sie tez nie oswiadczy. I z Kaplanki nie uczyni Cesarzowej?

Napisano
jakie są szanse spotkać kogoś z kim wejdę w związek do wiosny 2013 roku

(kładę więcej kart jak na dłuższy okres czasu )

nie chce CIe podłamywac ale ja tu związku nie widzę.......... :(

• Maestro
Napisano

ja uważam, że jest facet, gdzies w pobliżu Ciebie, ktoś z przeszłosci, ale w tej 4 mieczy widzę przymusowe oddalenie, jakbyś nagle doszła do wniosku, że musisz sobie coś przemyśleć, cokolwiek by było będziesz zadowolona, bo masz cesarzową:)

Napisano

Hmm ja tu widzę kogos innego...kogos kogo nie bierzesz pod uwage. Relacja z Twoim bylym partnerem nauczyła Cię wiele,i z tego skorzystasz w nowym zwiazku..

Napisano

Po mojemu, nie zaistnieje żaden związek dopóki "nie oczyścisz się" ze związku/ów z przeszłości, nie nabierzesz pewności siebie i nie będziesz gotowa wejść w nowe.