nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 jakie są szanse spotkać kogoś z kim wejdę w związek do wiosny 2013 roku (kładę więcej kart jak na dłuższy okres czasu ) kapłan , 6 buław , 6 pucharów , 4 miecze , kapłanka , 9 monet , cesarzowa no tak ... nie wiem ja to naciągam , ale w tych 6 buław i 6 pucharów widzę powrót mojego byłego z którym kontakt jest słaby (4 miecze ) , ale w kapłance i denarów - to ja będę musiała poukładać sobie wszystkie sprawy , żeby wejść w związek - cesarzowa . kapłan to może on będzie próbował odbudować swój wizerunek w moich oczach Cytuj
maddie88 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 kapłan , 6 buław , 6 pucharów , 4 miecze , kapłanka , 9 monet , cesarzowa Szanse są bardzo duże: masz Papieża, a to relacja o silnych fundamentach, 6 Buław - osiagnięcie celu...no i 6 pucharów - ktoś, kogo już znasz i z kim nie masz aktualnie kontaku... Widać, że odżyjesz, poczujesz się bardzo kobieca i dowartościowana Cytuj
Arshi Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Tez uwazam ze tutaj twoj byly... ale ty jakos tak jak piszesz z dystansem podejdziesz bo uznasz a niech sie postara o ciebie bardziej 1 Cytuj
auris81 Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Moim zdaniem szanse na spotkanie kogos do wiosny 2013 sa spore i rzeczywiscie bedzie to ktos z przeszlosci z kim rozstalas sie w niejasnych okolicznosciach.Czulas sie opuszcona i pominieta,ba wykluczona z wielkiej gry milosci (4 miecze).Mysle,ze podswiadomie wiesz kto to jest (kaplanka).Jednakze teraz jestes bardziej swiadoma siebie,swojej kobiecosci i uroku i pragniesz stworzyc harmonijny zwiazek z mezczyzna,ktory bedzie nie tylko Twoim kochankiem,ale i przyjacielem (9 monet),z ktorym brdziesz spedzac czas nie tylko w domu,ale tez na lonie natury,podrozach.9 monet w polaczeniu z cesarzowa mowi o dbaniu o siebie,o swoje cialo,wszelkich zabiegach kosmetycznych i zmianie diety na zdrowsza (wiecej warzyw). Cytuj
nirva2991 Napisano 20 Listopada 2012 Autor Napisano 20 Listopada 2012 Moim zdaniem szanse na spotkanie kogos do wiosny 2013 sa spore i rzeczywiscie bedzie to ktos z przeszlosci z kim rozstalas sie w niejasnych okolicznosciach.Czulas sie opuszcona i pominieta,ba wykluczona z wielkiej gry milosci (4 miecze).Mysle,ze podswiadomie wiesz kto to jest (kaplanka).Jednakze teraz jestes bardziej swiadoma siebie,swojej kobiecosci i uroku i pragniesz stworzyc harmonijny zwiazek z mezczyzna,ktory bedzie nie tylko Twoim kochankiem,ale i przyjacielem (9 monet),z ktorym brdziesz spedzac czas nie tylko w domu,ale tez na lonie natury,podrozach.9 monet w polaczeniu z cesarzowa mowi o dbaniu o siebie,o swoje cialo,wszelkich zabiegach kosmetycznych i zmianie diety na zdrowsza (wiecej warzyw). świetna interpretacja dziękuję no ja myślę , że to będzie mój były , ale wątpię w jego cudowną przemianę , i na takim etapie jak jest teraz , to ja nie chce do niego wracać ... Cytuj
Veroniczka Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 kapłan , 6 buław , 6 pucharów , 4 miecze , kapłanka , 9 monet , cesarzowa ło jezu ile tu się będzie działo.. zacznie się oczywiście osowiale rok, nic ciekawego nie będzie widać na horyzoncie z początku, żadnej konkretnej opcji - później natomiast bardziej kolorowo się zrobi, widzę spotkania, z osobą z przeszłości z którą nie masz w tej chwili kontaktu - Ty wiesz o kogo chodzi - no ale fakt czy nie.. single lady będziesz do tego kwietnia nadal ;p ale w późniejszym czasie nie będzie Cię to tak przerażać jak teraz 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 No tez wydaje mi sie, ze to Twoj byly. Tu on bedzie musial wyjsc z inicjatywa i zadzialac, sie o Ciebie postarac. Czy aby Ci sie tez nie oswiadczy. I z Kaplanki nie uczyni Cesarzowej? Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 jakie są szanse spotkać kogoś z kim wejdę w związek do wiosny 2013 roku (kładę więcej kart jak na dłuższy okres czasu ) kapłan , 6 buław , 6 pucharów , 4 miecze , kapłanka , 9 monet , cesarzowa nie chce CIe podłamywac ale ja tu związku nie widzę.......... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Maestro Napisano 21 Listopada 2012 kapłan , 6 buław , 6 pucharów , 4 miecze , kapłanka , 9 monet , cesarzowa ja uważam, że jest facet, gdzies w pobliżu Ciebie, ktoś z przeszłosci, ale w tej 4 mieczy widzę przymusowe oddalenie, jakbyś nagle doszła do wniosku, że musisz sobie coś przemyśleć, cokolwiek by było będziesz zadowolona, bo masz cesarzową Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Hmm ja tu widzę kogos innego...kogos kogo nie bierzesz pod uwage. Relacja z Twoim bylym partnerem nauczyła Cię wiele,i z tego skorzystasz w nowym zwiazku.. Cytuj
Vivere Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 kapłan , 6 buław , 6 pucharów , 4 miecze , kapłanka , 9 monet , cesarzowa Po mojemu, nie zaistnieje żaden związek dopóki "nie oczyścisz się" ze związku/ów z przeszłości, nie nabierzesz pewności siebie i nie będziesz gotowa wejść w nowe. Cytuj
nirva2991 Napisano 22 Listopada 2012 Autor Napisano 22 Listopada 2012 dziękuję wam wszystkim zweryfikuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi