Maestro Inez2503 Napisano 20 Listopada 2012 Maestro Napisano 20 Listopada 2012 Wzór zaczerpnęłam od Pasqualiny,bo mi się podoba:) 1. Rys osoby, o którą pytamy 10 buław - zmeczony zyciem,przytłoczony problemami 2. Nasz stosunek do Y Śmierć/Król Buław -zmieniłam o nim zdanie,uważam, że jest pewny siebie 3. Świadoma postawa Y wobec nas Mag - on lubi flirtowac ze mną,czarować itp. 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas Król Kielichów - dobrze się czuje w moim towarzystwie 5. Przeszłość relacji, znajomości 9 kielichów - no taka zabawa, bez pełnego otwarcia się na siebie 6. Najbliższa przyszłość Gwiazda 4 kielichów 4 buław - szansa na to,że po okresie sfochowania i zniechęcenia wyklaruje się coś konkretntego 7. Intencje Y wobec partnerstwa Kapłanka 9 mieczy on by chciał mieć mnie za taką kochankę-przyjaciółkę 8. Wpływ innych osób Sprawiedliwośc- oceniają sytuację 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji 6 mieczy - że albo się rozejdzie, albo pójdzie dalej 10. Dalsza przyszłość do końca 2012 r.Paź Kielichów 2 mieczy Kapłan Paź Mieczy Królowa Kielichów- rozmowy podszyte flirtem, analizowanie sytuacji,zbieranie informacji o sobie,czyli poznawanie się Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) To jest osoba, ktora posiada duzy potencjal, ale sama go sobie blokuje. Ogranicza siebie na rozne mozliwe sposoby, stwarza utrudnienia, ktore uniemozliwiaja mu dzialac tak, jakby to wynikalo to z jego potencjalu. Mozliwe tez, ze wlasnie on tak to odczuwa w kontekscie Waszej relacji, ze chcialby to czy tamto, ale nie moze w takim stopniu, jakby chcial. Karta jednak pokazuje spory potencjal i mozliwosci pana. Musi je tylko rozpoznac i puscic w ruch. Twoje zdanie o nim. Tu calkowita transformacja. W tej chwili postrzegasz go jako takiego macho, ktory ksztaltuje wszystko i wszystkich na swoja modle. Jak czegos chce to walczy i to ma. Jego swiadoma postawa wobec Ciebie to "chce!". Dodam, ze on chce, wie czego/kogo chce i wie, jak to osiagnac. Nie zawaha sie przy tym uciec do roznych sztuczek. W koncu Mag wyznaje zasade, ze cel uswieca srodki. Jednak jego nieswiadome podejscie do Ciebie to opiekunczosc. Tak jakbys go roczulala, poruszala w nim jakas ukryta, wrazliwa strune, ktora zazwyczaj ma ukryta gdzie bardzo, bardzo gleboko wewnatrz siebie. Przeszlosc relacji to jakby dochodzenie do tego, ze milo byc samemu, ale jeszcze lepiej by kogos miec. Powolne porzadkowanie swojego swiata wewnetrznego w celu otwarcia sie na druga osobe. Najblizsza przyszlosc to przede wszystkim... spogladanie w przyszlosc, plany na dalej, na lata byc moze nawet. W 4 Kielichach mozna tez zobaczyc uczucie, ktore sie wylewa. Ono jest w Was... i teraz ma mozliwosc, aby wylac sie na te druga osobe. Taka opcja tez jest w 4 Kielichach. Zaleznie, co z ta woda sie zrobi. Jezeli sie zastanie... to zbutwieje. Wiec trzeba ja w ruch wprawic... i dzielic sie nia z innymi. W 4 Bulawach masz zadowolenie i harmonie a takze dzialania odpowiednie do chwili. Takie patrzecie, co kiedy nalezy zrobic. Wiec bedzie powoli, ostroznie, cieplo i takie badanie gruntu. Czy teraz jest odpowiedni czas ku temu? i wtedy konkretne dzialanie. Podsum (HB, 17+4+4=25=2+5) to VII Rydwan, rowniez zacheta do konkretnego dzialania, bez jakis wahan czy rozmyslan zbednych. Jego intencje... tu wydaje mi sie, ze sa albo ukryte, albo nie do konca okreslone. Kaplanka trzyma cos dla siebie. A moze pan ma to jeszcze nie do konca sprecyzowane. W 9 Mieczach widac, ze bije sie z myslami. Tak jakby roznie tam sie u niego dzialo. Inni staraja patrzec na Wasza relacje tak z dystansem, tzw. chlodnym okiem. Oceniaja to (przynajmniej tak im sie wydaje) realistycznie i prawdziwie. Byc moze wydaja takze osady swoje na ten temat. Czego sie obawia to to, ze kazde z Was moze pojsc w swoja strone, ze sie po prostu rozejdziecie. Dalej beda rozne gesty, mile slowa, rozmowy. I tutaj albo potrzeba pojscia na kompromisy w jakis sprawach, chyba nawet z Twojej strony, bo pan pojawia sie w Kaplanie, jest Paz Mieczy (potrzeba wyjasniania) i Ty jako Krolowa Kielichow (ta ulegla, ktora ulega Papiezowi). Cos moze wyniknac, co bedzie wymagalo wyjasnienia i kompromisow z obu stron... byc moze takze jakiegos nagiecia sie Twojego do pana, ktory tu sie w Papiezu pokazal. Edytowane 20 Listopada 2012 przez SacralNirvana 1 Cytuj
niiwa Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 1. Rys osoby, o którą pytamy 10 buław 2. Nasz stosunek do Y Śmierć/Król Buław Przerasta go sytuacja między wami, patrząc dalej na karty widzę, że chce temu wszystkiemu podołać, ale nie daje rady. Ty musiałabys wiele zmienić w swoim życiu, aby zacząc traktować go na tyle poważnie, jak on by sobie tego życzył, może jest właśnie świadom tych zmian, stąd u niego to przytłoczenie, brak sił i motywacji do dalszych działań. 3. Świadoma postawa Y wobec nas Mag 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas Król Kielichów Zdaje sobie sprawę, że może sobie pozwolić z tobą tylko na romans, a chciałby się stać dla ciebie facetem, który daje ci buzi na dzieńdobry i przyniesie śniadanko do łóżka. 5. Przeszłość relacji, znajomości 9 kielichów - 6. Najbliższa przyszłość Gwiazda 4 kielichów 4 buław - tu się nic nie zmienia, towarzyskie kontakty jak do tej pory, z niedosytem niestety 7. Intencje Y wobec partnerstwa Kapłanka 9 mieczy 8. Wpływ innych osób Sprawiedliwośc- On cierpi, jesteś w jego myślach co noc, ale niestety są jakieś przeszkody prawne, że nie można tego zmienić 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji 6 mieczy - obawia się, że nic z tego nie będzie 10. Dalsza przyszłość do końca 2012 r.Paź Kielichów 2 mieczy Kapłan Paź Mieczy Królowa Kielichów wzdychania, podchody, hamulce, nic nowego. 1 Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 Kochana, zerknę do Ciebie jutro jakoś po południu, zedytuję post, więc nie szukaj mnie nigdzie pod spodem^^ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 21 Listopada 2012 Czy może ktoś jeszcze?? Cytuj
maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) 1. Rys osoby, o którą pytamy 10 buław - Pan czuje, że wszystko zostało na jego barkach, ale jest także niestrudzony w dążeniu do swojego celu...za każdym razem, kiedy upada, jest gotowy do kolejnego wysiłku... 2. Nasz stosunek do Y Śmierć/Król Buław - Twoje nastawienie jest inne, widzisz w nim atrakcyjneo mężczyznę, wiedzącego, czego chce od życia i nie wahającego się przed osiągnięciem jego zamiarów... 3. Świadoma postawa Y wobec nas Mag - Pan czuje się pewny siebie, czaruje Cię, uwodzi słowem...jest szarmancki... 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas Król Kielichów - Pan okazuje Ci troskę/ przejmuje się Tobą, chciałby się Tobą zaopiekować... 5. Przeszłość relacji, znajomości 9 kielichów - Mile spędzony czas na wyjściach, śmiech, rozmowy...ale bez zaangażowania, tak jak piszesz... 6. Najbliższa przyszłość Gwiazda 4 kielichów 4 buław - Kontakty ciepłe, przyjacielskie...bezinteresowne...ale może i przez to większe nadzieje związane z tą relacją... Nie będzie Was satysfakcjonować już to, co będziecie mieć w danym momencie...w 4 Buław widać, że będziecie się świetnie dogadywać, zbliżycie się do siebie, a stąd... Mnie się wydaje, że będzie dążyć do pogłębiania tej relacji... 7. Intencje Y wobec partnerstwa Kapłanka 9 mieczy - Panu coś spędza sen z powiek...może obawia się, jak jego matka zareaguje na jego relację z Tobą? 8. Wpływ innych osób Sprawiedliwośc- Przyglądają się, oceniają...i są gotowe by szczerze doradzić... 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji 6 mieczy - Pan wie, że jeśli będzie kontynuacja, to wejdziecie na "nowe wody" tej znajomości... Trochę tego się obawia, nie jest pewien, jak sobie poradzicie... Ale z drugiej strony chce tego, czuje, że tak ma właśnie być... 10. Dalsza przyszłość do końca 2012 r.Paź Kielichów 2 mieczy Kapłan Paź Mieczy Królowa Kielichów- Miłe inicjatwy, zaproszenia, ale przechodzące w poważniejsze rozmowy, wspólne podejmowanie trudnych decyzji...i pogłębianie tej relacji... Edytowane 21 Listopada 2012 przez maddie88 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 21 Listopada 2012 Kochana, zerknę do Ciebie jutro jakoś po południu, zedytuję post, więc nie szukaj mnie nigdzie pod spodem^^ Pasqualinko, moze lepiej nie edytuj, ale dopisz u góry:))) Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 1. Rys osoby, o którą pytamy 10 buław - Inka, czy to nie ten Pan, na którego stawiałam karty tuż przed włamaniem hakerów?na tamtego też 10 Buław bodajże wyszła... Pan zdołowany, zmęczony, smutny, wręcz przygnieciony, ale przez sytuacje, które są realne, a nie wyimaginowane, związane z waszą sytuacją 2. Nasz stosunek do Y Śmierć/Król Buław - Twój stosunek się zmienił, dostrzegasz w nim przystojnego faceta, który mógłby być dla Ciebie nie tylko przyjacielem, ale również potencjalnym partnerem 3. Świadoma postawa Y wobec nas Mag - Pan doskonale wie czego chce od życia i Ciebie, chce działać konkretnie,aby były odpowiednie efekty, na razie pewnie czaruje i mówi piękne, mądre i chwytliwe rzeczy 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas Król Kielichów - Pan Y sam nie wie, że może się trochę blokować swoim niezdecydowaniem, jest troskliwy, opiekuńczy, ale z drugiej strony nie wiadomo o co mu chodzi, a chodzi pewnie o to, że mu serduszko w piersiach za Tobą mało nie wyskocz:) 5. Przeszłość relacji, znajomości 9 kielichów - a no wcześniej nic formalnego was nie łączyło, byliście znajomymi, ale bez podtekstów 6. Najbliższa przyszłość Gwiazda 4 kielichów 4 buław - będzie szansa na to, żeby stworzyć związek, ale w sumie to nie wiem czy wykorzystacie to... 7. Intencje Y wobec partnerstwa Kapłanka 9 mieczy -on na razie boi się angażować, cały czas mi się wydaje, że on tworzy w głowei czarne scenariusze, że wam się nie uda. strasznie skomplikowany chłopak 8. Wpływ innych osób Sprawiedliwośc- może oceniają przyglądają się, ale są sprawiedliwi w ocenie... 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji 6 mieczy - boi się, że będzie odcięcie, odejście 10. Dalsza przyszłość do końca 2012 r.Paź Kielichów 2 mieczy Kapłan Paź Mieczy Królowa Kielichów- będą flirty, później powstaną wątpliwości, czy tak wypada, może być sprzeczka albo wyjaśnienie wszelkich niedomówień i powinno być pozytywnie, będziecie się spotykać, będziesz bardziej kwitnąca p.s nie postawiłam Ci karcioszek na dzisiaj, bo byłam na zajęciach a nie biorę tam ze sobą kart, ani nie mam dostępu do neta:( jeśli jesteś zainteresowana czwartkiem, to na czwartek mogę wrzucić Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 21 Listopada 2012 1. Rys osoby, o którą pytamy 10 buław - Inka, czy to nie ten Pan, na którego stawiałam karty tuż przed włamaniem hakerów?na tamtego też 10 Buław bodajże wyszła... Pan zdołowany, zmęczony, smutny, wręcz przygnieciony, ale przez sytuacje, które są realne, a nie wyimaginowane, związane z waszą sytuacją 2. Nasz stosunek do Y Śmierć/Król Buław - Twój stosunek się zmienił, dostrzegasz w nim przystojnego faceta, który mógłby być dla Ciebie nie tylko przyjacielem, ale również potencjalnym partnerem 3. Świadoma postawa Y wobec nas Mag - Pan doskonale wie czego chce od życia i Ciebie, chce działać konkretnie,aby były odpowiednie efekty, na razie pewnie czaruje i mówi piękne, mądre i chwytliwe rzeczy 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas Król Kielichów - Pan Y sam nie wie, że może się trochę blokować swoim niezdecydowaniem, jest troskliwy, opiekuńczy, ale z drugiej strony nie wiadomo o co mu chodzi, a chodzi pewnie o to, że mu serduszko w piersiach za Tobą mało nie wyskocz:) 5. Przeszłość relacji, znajomości 9 kielichów - a no wcześniej nic formalnego was nie łączyło, byliście znajomymi, ale bez podtekstów 6. Najbliższa przyszłość Gwiazda 4 kielichów 4 buław - będzie szansa na to, żeby stworzyć związek, ale w sumie to nie wiem czy wykorzystacie to... 7. Intencje Y wobec partnerstwa Kapłanka 9 mieczy -on na razie boi się angażować, cały czas mi się wydaje, że on tworzy w głowei czarne scenariusze, że wam się nie uda. strasznie skomplikowany chłopak 8. Wpływ innych osób Sprawiedliwośc- może oceniają przyglądają się, ale są sprawiedliwi w ocenie... 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji 6 mieczy - boi się, że będzie odcięcie, odejście 10. Dalsza przyszłość do końca 2012 r.Paź Kielichów 2 mieczy Kapłan Paź Mieczy Królowa Kielichów- będą flirty, później powstaną wątpliwości, czy tak wypada, może być sprzeczka albo wyjaśnienie wszelkich niedomówień i powinno być pozytywnie, będziecie się spotykać, będziesz bardziej kwitnąca p.s nie postawiłam Ci karcioszek na dzisiaj, bo byłam na zajęciach a nie biorę tam ze sobą kart, ani nie mam dostępu do neta:( jeśli jesteś zainteresowana czwartkiem, to na czwartek mogę wrzucić To ten sam, co karty kładaś, ten z 10 buław;) Ciekawe jak to będzie...Co do kart,to luz, możesz na jutro,to jutro wieczorem zweryfikuję Cytuj
Gość gość5 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Wzór zaczerpnęłam od Pasqualiny,bo mi się podoba:) 1. Rys osoby, o którą pytamy 10 buław -nie wytrzymuje presji 2. Nasz stosunek do Y Śmierć/Król Buław -zmieniłas podejscie i zdanie o nim - teraz jest konkretnym, zdecydowanym facetem 3. Świadoma postawa Y wobec nas Mag -lub cie czarowac, podsycac atmosfere 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas Król Kielichów -okazuje uczucia, 5. Przeszłość relacji, znajomości 9 kielichów zadowolenie ale nigdy obopolne... 6. Najbliższa przyszłość Gwiazda 4 kielichów 4 buław - zaciesnienie relacji 7. Intencje Y wobec partnerstwa Kapłanka 9 mieczy na razie spedza mu sen z oczu fakt, ze jestes tylko przyjaciołka...... 8. Wpływ innych osób Sprawiedliwośc- trzezwo patrza na sytuacje- widza realia 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji 6 mieczy - czas sie na cos zdecydoac i albo w jedna albo w drugą 10. Dalsza przyszłość do końca 2012 r.Paź Kielichów 2 mieczy Kapłan Paź Mieczy Królowa Kielichów- ja bym powiedziala ze taka sinusoida, raz dobrze a raz nie........ Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Listopada 2012 Autor Maestro Napisano 28 Listopada 2012 Może ktoś spojrzeć jeszcze? Np. na obawy - 6 mieczy - czy to może jego lęk, że relacja za bardzo się jednak rozwinie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 31 Grudnia 2012 Autor Maestro Napisano 31 Grudnia 2012 WERYFIKUJĘ 1. Rys osoby, o którą pytamy 10 buław - zmeczony zyciem,przytłoczony problemami - praca,praca,praca,praca,praca 2. Nasz stosunek do Y Śmierć/Król Buław -zmieniłam o nim zdanie,uważam, że jest pewny siebie - jest pewny siebie,albo na takiego wygląda.. 3. Świadoma postawa Y wobec nas Mag - on lubi flirtowac ze mną,czarować itp. -oj, czarowac to on umie jak mało kto.... 4. Nieświadoma postawa Y wobec nas Król Kielichów - dobrze się czuje w moim towarzystwie - jest czuły, tzn. ma w sobie wiele ciepła i czułości,czym mnie rozbraja 5. Przeszłość relacji, znajomości 9 kielichów - no taka zabawa, bez pełnego otwarcia się na siebie - tak,dokładnie 6. Najbliższa przyszłość Gwiazda 4 kielichów 4 buław - szansa na to,że po okresie sfochowania i zniechęcenia wyklaruje się coś konkretntego - jeszcze się nie wyklarowało,ale następuje baaaaardzo powolne zblizanie się do siebie 7. Intencje Y wobec partnerstwa Kapłanka 9 mieczy on by chciał mieć mnie za taką kochankę-przyjaciółkę -mysli o mnie 8. Wpływ innych osób Sprawiedliwośc- oceniają sytuację - tak,oceniaja mnie, dlatego milczę na ten temat, z wyjątkiem Was:) 9. Lęki lub obawy Y, co do relacji 6 mieczy - że albo się rozejdzie, albo pójdzie dalej - możliwe, że tak jest 10. Dalsza przyszłość do końca 2012 r.Paź Kielichów 2 mieczy Kapłan Paź Mieczy Królowa Kielichów- rozmowy podszyte flirtem, analizowanie sytuacji,zbieranie informacji o sobie,czyli poznawanie się - chyba niiwa pisała, podchody i hamulce i tak jest na razie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi