JagodowaTruskawka Napisano 20 Listopada 2012 Napisano 20 Listopada 2012 (edytowane) Rozstalam sie z kims...a raczej ktos mnie opuscil Co o mnie mysli teraz pan X- Zmartwychwstanie,Krolowa denarow, rydwan - mysli o mnie, troche teskni, ma mnie za osobe tora pracowala nad dobra relacja miedzy nami, ale byla tez porywcza Co bedzie myslal w dalszej przyszlosci: krol mieczy, 5 kielichow, wisielec- podejmujaca rozwazne decyzje, ze pozegnalam sie juz z nim i nic nie zrobie w jego kierunku czy za mna teskni:świat - ma teraz inne rzeczy na glowie.. Czy zrobi cos w przyslosci:diabel- bedzie go ciagnac do mnie... mozliwe ze wykona jakis ruch.. Sama nie wiem jak to interpretowac.. Edytowane 21 Listopada 2012 przez JagodowaTruskawka Cytuj
Veroniczka Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Co o mnie mysli teraz pan X- Zmartwychwstanie,Krolowa denarow, rydwan - sądzi że dasz sobie radę, co by nie było.. że wasze drogi i tak do końca się nie rozejdą bo kontakt będzie.. Co bedzie myslal w dalszej przyszlosci: krol mieczy, 5 kielichow, wisielec- bedzie wkurzony, moze nawet zacząć sobie popijać.. i uzalac sie nad soba ze jaka z niego niedołęga że tak ujmę - a przeciez jest konkretnym facetem i wie czego chce.. chciał .. czy za mna teskni:świat - wiadomo w glowie myslami tez mu przepływasz.. ale w tej chwili jakby wyluzował i myslał o innych sprawach Czy zrobi cos w przyslosci:diabel-nie dość ze sie rozpije będzie chciał Cie brać na litość, to jeszcze będzie robil Ci wyrzuty sumienia... itd.. tak ja to widze :/ Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Mysle, ze pan w tym XX Sadzie zakonczyl z Toba sprawe i puscil Ciebie wolno. Widzi Ciebie jako Monetowa i mysli, ze doskonale dasz sobie rade sama. W Rydwanie widze odejscie. Podsum (HB) to (20+7=27=2+7=9) IX Eremita. Pan dochodzi ogolnie sam ze soba do tego, czego on w ogole chce, nie jest tego do konca jeszcze pewny. Co bedzie dalej? Bedzie patrzyl na sprawe "na zimno". Bedzie czul rozczarowanie ogolnie, czul, ze nie tego ogolnie oczekiwal, nie tego sie spodziewal po tej relacji i ze jego oczekiwania nie zostaly spelnione. No i nie bedzie nic robil. Wisielec to pograzenie w sobie i bezruch. Zreszta taki bezwlad bardziej nawet i uczucie, ze nie mozna sie ruszyc, jakby ktos nas zmusil do tego. Wisielec przeciez nie z wlasnej woli wisi. Bedzie sie dzo nad tym zastanawial, myslal. W podsumie (HB) Gwiazda i Sprawiedliwosc. Potrzeba tu bedzie Wam spojrzec na te relacje nieco z dystansem i pozostawac wobec siebie szczerym i uczciwym. Czy za Toba tesknie? Jestesm ta, gdzies tam daleko. Nie przynim. Czy zrobi cos w przyszlosci? O ile Diabel czesto pokazuje mi namietnosci to raczej nigdy nie pokazal mi, zeby pan w Diable cos zrobil. Raczej wrecz przeciwnie. Tkwil sam ze soba i sie ograniczal. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Pan opuscil i wyjechal hen daleko .. nwet nie wiem gdzie:) Cytuj
Gość Iwka78 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 Co o mnie mysli teraz pan X- Zmartwychwstanie,Krolowa denarow, rydwan - nie zajmuje się w ogóle Tobą... uważa, że sama sobie świetnie poradzisz... Co bedzie myslal w dalszej przyszlosci: krol mieczy, 5 kielichow, wisielec - Pan chyba taki trochę egoista, bardzo skupiony na sobie, na swoim rozczarowaniu... nie wie dokąd pójść i co ze sobą zrobić... raczej chyba nie będzie nawiązywać żadnych relacji... czy za mna teskni:świat - moim zdaniem nie... on już ma swój świat... Czy zrobi cos w przyslosci:diabel - nic nie zrobi... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi