Skocz do zawartości

Relacja z facetem.

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie. Na pytanie jak będzie się kształtować relacja z facetem do końca roku wypadły:

Mag+Król monet+5 mieczy-->Cesarzowa

Widać, że coś się ruszy, będzie inicjatywa, może spotkania na kawkę albo piwko, ale to zostanie przerwane po jakimś czasie, on zrezygnuje ze starań. Co z Cesarzową w podsumie? Może uzna, że jest zbyt władcza i chce dominować?

Napisano

Pan i Pani razem, osobno? Świeża znajomość, czy może znają się długo?

Napisano

Jak będzie się kształtować relacja z facetem do końca roku wypadły:

Nie znam dobrze sytuacji, jednak widać, że będą wspólne spotkania, flirty, czarowanie się wzajemne, po czym Pan może starać się pokazywać swoją osobą, że jest dojrzały, ale z biegiem czasu faktycznie coś tu może być nieczysto zagrane...albo sam zrezygnuje z powodu innej kobiety albo opcja druga to Pani się wymiksuje, a podowem wówczas mogą być Pana nieszczerości jakieś.

Napisano

Pani to raczej chętna jest tej znajomości ale pan trochę bierny :P Znają się niedługo, kilka miesięcy bodajże, kilka razy się spotkali, ale nawet nie na osobności. Bardziej bym się skłaniała ku tej opcji, że facet spocznie na laurach. No nic.. zobaczmy jak się rozwinie :) Dziękuję za pomoc w interpretacji :)

Napisano

a to skoro jest jak piszesz to on taki mało przejmujący inicjatywę w tym Królu monet...i może z czasem zacząć stosować jakieś uniki, odsuwać się w cień. Ale podsuma to Cesarzowa, więc kobieta zadowolona, mam więc nadzieję, że to jednak przetrwacie i będzie dobrze :okok:

Trzymam kciuki :))

Napisano

No mam nadzieję, chociaż na grudzień w uczuciach wisielec, chyba te moje starania idą na marne. W każdym bądź razie po drodze jest sylwester, no i może jeszcze jakaś okazja się nadarzy żeby pan zadziałał. A fakt, król monet to taki trochę bierny mężczyzna, niestety nie było mu dane pokazać się w buławowym :D Nie mniej jednak nie tracę nadziei.. Dziękuję serdecznie jeszcze raz! :)

Napisano

Po tych kartach widac , ze odniesiesz sukces - czy będzie trwało długo , zalezy od Ciebie. Pamietaj aby nie naciskac go zbytnio z niczym. Tak więc do konca roku możesz być spokojna o relację - jednak karty tu podkreślają, ze na tą chwile to jest chwilowe. Zaurocz go. A będzie to coś trwałego, aby to osiagnąć jednak musisz sama nyć tego pewna , że chcesz.

POzdrawiam ciepło

• Lubię to! 1
Napisano

Tzn. tak. Pan bedzie wykazywal inicjatywe i ogolnie jak To Krol Monet (w towarzystwie Maga jeszcze... uhuuu...) bedzie uparcie darzyl do tego, co sobie zamierzyl. W tych 5 Mieczach jednak moze byc, ze Wasze kontakty nie beda czeste, a rzadkie, ktrotkie i raczej nieplanowane, takie spontaniczne. Mi tak wlasnie pokazuja sie kontakty z jednym znajomym (tez Krolem Monet). W 5 Mieczach. Jako takie kontakty z doskoku. Ew. kontakty z doskoku netowe.

W podsumie (HB) masz VI Kochankow, takze tak czy inaczej zachete do tego, aby isc za glosem swojego serca.

• Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

będzie próbował Cię oczarować, pokazac się z jak najlepszej strony, dopóki nie dopnie celu i to TY z niego zrezygnujesz..

• Lubię to! 1
Napisano
Witajcie. Na pytanie jak będzie się kształtować relacja z facetem do końca roku wypadły:

Widać, że coś się ruszy, będzie inicjatywa, może spotkania na kawkę albo piwko, ale to zostanie przerwane po jakimś czasie, on zrezygnuje ze starań. Co z Cesarzową w podsumie? Może uzna, że jest zbyt władcza i chce dominować?

No raczej się nie ruszy, widać jakby się zbierał do jakichś działań, ale w efekcie uzna, że nie ma to racji bytu, Mag z Królem Denarów ma zbyt wyważone podejście,

zbyt racjonalne podejście, bardziej spogląda na swoje potrzeby i jak to się na nim odbije w realu, 5 mieczy kwituje, że nie uzyska dla siebie tego, o co mu chodzi.

• Lubię to! 1
Napisano

SacralNirvana- dużo racji jest w tym co napisałaś, spotykamy się w towarzystwie znajomego i fakt, że jest to z doskoku, czasem 2 razy w tygodniu, a czasem raz na miesiąc i nigdy nie jest to planowane wcześniej, coś na zasadzie: wpadnij do nas dzisiaj.

niiwa- no właśnie trochę wydało mi się to zbyt piękne, jednak patrząc realnie na sprawę to myślę, że może być ciężko aby on coś zadziałał;

Zweryfikuję pod koniec roku, sama jestem ciekawa rozwoju sytuacji, ale dużo tu zależy od okoliczności zewnętrznych :wesoly:

Napisano

Relacja będzie raczej chłodna. Król Denarów przy 5 mieczy do dla mnie taki interesowny samolub. A czy Ty czujesz się przy nim dobrze? Swobodnie?

• Lubię to! 1
Napisano

Tak, jak najbardziej. No tego się spodziewałam, a takie ładne karty wypadły na początku, niestety jak zwykle końcówka wszystko zburzyła :usmiech2_na:

Napisano

Pytanie bylo na relacje do konca roku. To niewiele ponad miesiac. Widac jedynie, ze relacja bedzie szarpana i bedzie kosztowala Cie wiele nerwow, byc moze Twoja cerpliwosc. On sie pokazal w Krolu Monet. Z doswiadczenia wiem, ze Krole Monet takie wlasnie bywaja... przynajmniej te, ktorych znam. Jezeli Ci zalezy to nie zwracaj na to uwagi i przycisnij, kiedy czujesz, ze za bardzo Cie to szarpie. W kazdym razie do czego zmierzam.

Rozklad jest na krotko. Zrob celta ogolnie na relacje np. na rok czy zapytaj dokad zmierza Wasza relacja ostatecznie. Tu to wgad tylko na ok. miesiac... to wiele i niewiele. Po nowym roku moze byc roznie. Moze byc lepiej, moze byc gorzej.

Ogolnie poza tym, ze 5 Mieczy to roznego rodzaju newsy, takze jak najbardziej takie krotkie upss... spotkania (ktore na dluzsza mete nie daja poczucia pewnosci i mecza, na stale nie sa ok) to takze negatywne wzorce myslowe, w ktorych tkwimy i ktore kaza nam od razu zakladac, ze cos sie (znowu?) nie uda itd. Tu moze byc, ze to pan ma jakies takie wzorce, ktore go powstrzymuja. W Magu widac, ze chce, ale Krol Monet realista i w tych 5 Mieczach moze wlasnie sie dystansowac od tego, czego chce, bo nie wierzy, ze sie uda. A podsum to sluchanie glosu serca (podsum HB)...

Napisano

Nic nie będzie Pan ma inne priorytety i sobie znajomość odpuści. Nawet może coś bardzo brzydko dosadnie powiedzieć.

• Lubię to! 1
Napisano

Zrobiłam krzyż celtycki i oto co tu wyszło:

1. On w naszej relacji: 5 mieczy: Ustawia się od razu na przegranej, straconej pozycji i zakłada, że nic z tego nie wyjdzie.

2. Moja postawa wobec niego: Głupiec: Pokazuję, że jestem gotowa na budowanie czegoś nowego w swoim życiu.

3. Jego świadoma postawa: Kapłanka: Zamyka się w sobie, nie chce się obnażać całkowicie, jest trochę skrępowany albo czuje się nieswojo w tym wszystkim, niepewnie...

4. Jego nieświadoma postawa: 10 mieczy: Tak właśnie go postrzegam, jakby dalszy rozwój naszej relacji go już nie interesował.

5. Przeszłość relacji: Rydwan: Tu się zgadza, zaczęło się szybko, spadło jak grom z jasnego nieba i w ogóle nie wiem skąd pomysł, że mogłoby coś między nami być, ale chyba jednak ma coś w sobie.. :z_jezorem_na:

6. Najbliższa przyszłość: 3 mieczy: Tutaj już mniej obiecująco, może się spotkamy, ja sobie naobiecuję Bóg wie czego i znowu klapa.. :icon_smile2:

7. Jego intencje wobec mnie: Cesarzowa: No cóż, trochę to kontrastuje z tą 5 mieczy, widzi we mnie poważną kandydatkę na partnerkę, ale w połączeniu z tą 5 mieczy może sądzić, że mam zbyt duże wymagania, że nie sprostałby im i z góry zakłąda przegraną, że nie warto się starać, bo i tak z tego nic nie wyjdzie.

8. Wpływ osób z zewnątrz: Królowa Kielichów: Pozytywny, może to nasz wspólny znajomy się zaznacza w tej karcie. Hmm.. a tak sobie jeszcze potem pomyślałam.. może to jakaś kobitka jest? ;]

9. Jego obawy co do naszej relacji: 4 pucharów: Że ja go nie zechcę i znów intuicja mi podpowiada, że on może myśleć, żę mnie nie zadowoli...

10. Dalsza przyszłość: Kochankowie + Paź kielichów + 3 buław-->Mag: Ja tu widzę propozycję spotkań w gronie wspólnych znajomych, ale Kochankowie + Paź Kielichów może wg. mnie oznaczać niezdecydowanie połączone z nieśmiałością, a kończąc 3 buław, że może wreszcie się na coś odważyć + w podsumie Mag.

Napisano

Tu jednoznacznie jest inna kobieta i nie jest raczej Toba zainteresowany :(

Napisano

No cóż zrobić Selenit :) Najlepiej podejść z humorkiem :icon_biggrin:

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Już mówię :) Nic, tak jak było stwierdzone wcześniej. Jest tylko moim kolegą :)

Napisano

Twoja kumpela do ktorej sie wyprowadzasz mozliwe, ze ona i on cos z soba........takie moje przeczucie.