Skocz do zawartości

Czy chciałby się spotkać? :)

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Chodzi o znajomego, z którym już wieki się nie widzieliśmy... Pan okazywał zainteresowanie, ale z mojej strony nie było odzewu i rozeszło się po kościach...

10 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 Mieczy, Siła

Hmmm...ta 10 Kielichów to taka przewrotna jest ciut... Ja to widze dwojako: albo panu jest dobrze tak, jak jest, ma rodzinę i jest szczęśliwy :) Moje zachowanie go zraniło, ale to już przeszłość, zdusił w sobie te emocje... ALBO: Chciałby, chociaż to, co było, już było, pan już pogodził się z moją postawą.

A Waszym zdaniem? :)

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
  • Maestro
Napisano

Czy on może czuć się urażony, zraniony przez Ciebie?? On jakby czuł sie teraz szczęśliwy, a co do spotkania, to chyba jest silnie zraniony, bo się odcięłąś i wg nie bardzo ;(

Napisano
Czy on może czuć się urażony, zraniony przez Ciebie?? On jakby czuł sie teraz szczęśliwy, a co do spotkania, to chyba jest silnie zraniony, bo się odcięłąś i wg nie bardzo ;(

Chodzi o tego pana, z którym możliwe, że będę widzieć się za 2 miesiące... I byłam właśnie ciekawa, czy chciałby jeszcze mnie spotkać :) Kurczę, nie przypuszczałam, że aż tak go to dotknęło... :( Dzięki, Inez :uscisk: