maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) Witam, Chodzi o znajomego, z którym już wieki się nie widzieliśmy... Pan okazywał zainteresowanie, ale z mojej strony nie było odzewu i rozeszło się po kościach... 10 Kielichów (odpowiedź), tło: 3 Mieczy, Siła Hmmm...ta 10 Kielichów to taka przewrotna jest ciut... Ja to widze dwojako: albo panu jest dobrze tak, jak jest, ma rodzinę i jest szczęśliwy Moje zachowanie go zraniło, ale to już przeszłość, zdusił w sobie te emocje... ALBO: Chciałby, chociaż to, co było, już było, pan już pogodził się z moją postawą. A Waszym zdaniem? Pozdrawiam, Maddie Edytowane 21 Listopada 2012 przez maddie88 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Listopada 2012 Maestro Napisano 21 Listopada 2012 Czy on może czuć się urażony, zraniony przez Ciebie?? On jakby czuł sie teraz szczęśliwy, a co do spotkania, to chyba jest silnie zraniony, bo się odcięłąś i wg nie bardzo ;( Cytuj
maddie88 Napisano 21 Listopada 2012 Autor Napisano 21 Listopada 2012 Czy on może czuć się urażony, zraniony przez Ciebie?? On jakby czuł sie teraz szczęśliwy, a co do spotkania, to chyba jest silnie zraniony, bo się odcięłąś i wg nie bardzo ;( Chodzi o tego pana, z którym możliwe, że będę widzieć się za 2 miesiące... I byłam właśnie ciekawa, czy chciałby jeszcze mnie spotkać Kurczę, nie przypuszczałam, że aż tak go to dotknęło... Dzięki, Inez Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi