Skocz do zawartości

zlorzeczenie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

śluchajcie jak to jest jak ktos komus zle rzyczym w takim sensie ze np wiemy ze jest ktos kto kazdego dnia wstaje i zatapia sie w pragnieniu niepowodzen naszych:udusic: jak sie ustrzec przed tym jak odbic to od siebie?? skrypt runiczny moze byc wyjsciem??chetnie poslucham waszych opinii:wstydnis:

Napisano

powiedzenie kilku nie przyjemnych slow nakreca to wszystko jeszcze bardziej bomba cyka coraz bardziej, (mam taki wrazenie czasami) wewnetrzny lek czasami czuje,gdy wycisze sie i cale zle mysli wypre to znika to na jakis czas a pozniej znowu wraca i im wiecej o tym mysle tym jest tego wiecej...czuje sie jakby ktos na mnie polowal..

Napisano

na swiecie jest bardzo malo osob ktore siedza i 100% wolnego czasu przeznaczaja na zle myslenie o kimkolwiek

to ze ty je odczuwasz takie mysli bez przerwy, swiadczy to najwyzej o tym ze wiekszosc z nich (kto wie moze nawet 99%) jest wytworem twojej paranoi

rowniez uwazam (zarowno teoretycznie jak i we wlasnym zyciu) ze nalezy wybierac konfrontacje. chowanie sie za wyimaginowanymi tarczami, odpedzanie zlych mysli to najlepsza droga do rozwoju paranoi ktora jak widac i tak juz wystepuje.

poza tym magicznymi metodami najlatwiej manipulowac osobami ktore boja sie wziac odpowiedzialnosci za swoje czyny nie mowiac juz o samodzielnym mysleniu - i tak jak to okreslila Hrefna - takimi ktore boja sie samodzielnie i twardo stapac po ziemi - a wiec takimi na jaka sie kreujesz w tych krotkich postach

jezeli chcesz rady to zacisnij zeby i zrob co masz robic a nie jak dziecko bedziesz sie chowac za spodnica mamusi.

inna rada dla wszsytkich milujacych pozytywne wibracje oraz peace&love - bezczelnie nadstawiaj drugi policzek tak jak to robil Ghandi - tylko rob to z rozumem a nie jak nieudacznik

Napisano

Czytalam na forum zanim bylo wlamanie, ze bardzo skuteczne jest (buddyjscy mnisi tak robia) oczyszczenie wlasnej aury. Nasza czysta aura chroni przed zlorzeczeniem i chroni nas od pecha. Gwarancja czystej aury jest postepowanie fair, uczciwie i w zgodzie ze soba. Takze myslenie o swoich malych sukcesach jest bardzo efektowne.

Napisano

dzis natknelam sie na ciekawy artykul o tarczy lustrzanej,mial ktos z tym doczynienia??podobno odwrocenie zlej energii moze doprowadzic do chorob a nawet smierci?:hipnoza:

Napisano
(buddyjscy mnisi tak robia) oczyszczenie wlasnej aury.

przypuszczam ze nie wiesz ani jacy to mnisi ani z jakiej sciezki ani z jakiego klasztoru?

Napisano
przypuszczam ze nie wiesz ani jacy to mnisi ani z jakiej sciezki ani z jakiego klasztoru?

Nie wiem. Watek o tym czytalam przed wlamem na forum i nie mam nawet mozliwosci sprawdzenia teraz tego. Zapamietalam tylko meritum sprawy.

Napisano
na swiecie jest bardzo malo osob ktore siedza i 100% wolnego czasu przeznaczaja na zle myslenie o kimkolwiek

to ze ty je odczuwasz takie mysli bez przerwy, swiadczy to najwyzej o tym ze wiekszosc z nich (kto wie moze nawet 99%) jest wytworem twojej paranoi

rowniez uwazam (zarowno teoretycznie jak i we wlasnym zyciu) ze nalezy wybierac konfrontacje. chowanie sie za wyimaginowanymi tarczami, odpedzanie zlych mysli to najlepsza droga do rozwoju paranoi ktora jak widac i tak juz wystepuje.

poza tym magicznymi metodami najlatwiej manipulowac osobami ktore boja sie wziac odpowiedzialnosci za swoje czyny nie mowiac juz o samodzielnym mysleniu - i tak jak to okreslila Hrefna - takimi ktore boja sie samodzielnie i twardo stapac po ziemi - a wiec takimi na jaka sie kreujesz w tych krotkich postach

jezeli chcesz rady to zacisnij zeby i zrob co masz robic a nie jak dziecko bedziesz sie chowac za spodnica mamusi.

inna rada dla wszsytkich milujacych pozytywne wibracje oraz peace&love - bezczelnie nadstawiaj drugi policzek tak jak to robil Ghandi - tylko rob to z rozumem a nie jak nieudacznik

a ja mam inne zdanie i jest wielu ludzi ktorzy kazdy swoj wolnyczas poswiecaja na zle myslenie o kims jak i zlorzeczenie,gdyby bylo ich tak malo jak o tym mowisz nikt by nie szukal sposobow na walke z tym a swiat bylby praie ze doskonaly bo wszscy bysmy sie kochali i wzajemnie szanowali :serduszka:ale tak nie jest:fuck: jeden drugiego utopilby w lyzce wody wiec sorry pani/ panie madralinski.....:i4bananbabluwh8:

ps.dzieki ale od diagnozowania chorob sa lekarze:26:

Napisano

Ze tak pozwole sobie spytac:

Skad wiesz ze ktos Ci zle zyczy? Moze po prostu swoje niepowodzenie na to zwalasz?

Zgadzam sie z tym, co powiedziala Hrefna.

Gdy myslimy o tym, ze cos zlego nas spotyka lub ktos inny ma wplyw na nasze zycie rzeczywiscie moze tak byc.

Napisano

a czy ja powiedzialam ze przesladuje mnie niepowodzenie?nie . skad wiem ze ktos mi zle zyczy?hm wiem poprostu mialam partnera z ktorym tworzylam zwiazek karmiczny,duzo czasu zajelo mi pogodzenie sie z okrutnym losem tej znajomosci,dzis juz wiem ze jestem wolna od tej destrukcyjnych emocji ,on sie z tym nie pogodzil i dlugo sie nie pogodzi..stad to moje cale pytanie..

Napisano
ps.dzieki ale od diagnozowania chorob sa lekarze:26:

to byla przenosnia, ale przypuszczam ze od stosowania przenosni sa poeci (licencjonowani zapewne ;))

• 6 miesięcy temu...
Napisano

Moja teściowa jest taką osobą, która wydaje się być miła, a jak się odwrócisz to uważaj na kostki bo gryzie :) Wielokrotnie słyszałam jak niektórym zle życzy. Pewnie ja tez jestem na jej liście, bo każdy jej prezent wychodzi mi bokiem hehe :) więc od pewnego czasu wszystko co od niej dostanę, wywalam do kosza :) Może macie jakieś sprawdzone sposoby na to, żeby się po cichu chronić przed taką osobą...?