Skocz do zawartości

Partnerski na pewną znajomość...

maddie88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, :)

Z panewm nie widzieliśmy się już dosyć trochę, okazywał zainteresowanie, ale z mojej strony nie myło działań i wszystko rozeszło się po kościach.. Możliwe, że niebawem znów się zobaczymy...

ON

Głowa: Diabeł - Podobam się panu, chyba tutaj nic się nie zmieniło...

Serce: 4 Kielichów - Tutaj wypalenie, znużenie, niezadowolenie...taka apatia emocjonalna... Może też wskazywać na tęsknotę...ale do tej opcji nie jestem przekonana ;)

To ukrywa: 5 Kielichów - ...że żałuje, że sprawy się tak potoczyły...

To wnosi: 8 Buław - I tutaj nie wiem, jak ugryźć tę kartę... Może chodzi o to, że pan dużo podrużuje...bo w tej chwili nie mamy kontaktu.

Karta wspólna: 9 Mieczy - Hmmm...chyba obojgu nam ciąży ta sytuacja, nie do końca sobie ją wyjasniliśmy...

Rozwój znajomości do 6 miesięcy: 10 Denarów (odpowiedź), tło: 6 Kielichów, Kochankowie - Jest odnowienie tej znajomości i jej ustabilizowanie... Może i wreszcie jakaś poważniejsza rozmowa...

Jak myślicie?

Pozdrawiam, :papa2:

Maddie

Edytowane przez maddie88
Napisano

No nie wiem maddie.. a ile znaczy nie widzieliśmy się dosyć trochę jak piszesz? i czy stanowicie jakąś relację ze sobą, czy to ktoś, o kim sobie po prostu przypomniałaś z przeszłości, na zasadzie że takowy był i był niczego sobie?

I na podstawie czego zakładasz, że w ogóle myśli o tobie, coś tam ukrywa itd?

Tego typu pytania stawiałabym raczej w sytuacji, gdy relacja trwa, a nie jeśli jej nima?

Napisano
No nie wiem maddie.. a ile znaczy nie widzieliśmy się dosyć trochę jak piszesz? i czy stanowicie jakąś relację ze sobą, czy to ktoś, o kim sobie po prostu przypomniałaś z przeszłości, na zasadzie że takowy był i był niczego sobie?

I na podstawie czego zakładasz, że w ogóle myśli o tobie, coś tam ukrywa itd?

Tego typu pytania stawiałabym raczej w sytuacji, gdy relacja trwa, a nie jeśli jej nima?

Zgodzę się :) Nie widzieliśmy się długo :) Mimo to, byłam ciekawa, jak on teraz postrzega nasza relację... Wiem, że w tym przypadku to trochę ryzykowne kłaść karty, ale...leży mi na sumieniu to, że nie wyjaśniłam z nim tej sytuacji, a możliwe, że wkróce będzie taka okazja...

Napisano

mysle ze miedzy wami moze byc seks ewidentnie pan o tym mysli i tylko o tym...oczywiscie jezeli dojdzie do spotkania...a po za tym jego serce jest zmkniete tak jakby byl rozczarowany...miedzy wami jest 9 mieczy czyli takie zmaganie sie z myslami strach o to co bedzie...a co do przyszlosci to stabilizacja tak ale 6 pucharow wskazuje na kogos z przeszlosci i wybor podejmowanie decyzji...jak dla mnie nic pewnego...pozdrawiam

Napisano
mysle ze miedzy wami moze byc seks ewidentnie pan o tym mysli i tylko o tym...oczywiscie jezeli dojdzie do spotkania...a po za tym jego serce jest zmkniete tak jakby byl rozczarowany...miedzy wami jest 9 mieczy czyli takie zmaganie sie z myslami strach o to co bedzie...a co do przyszlosci to stabilizacja tak ale 6 pucharow wskazuje na kogos z przeszlosci i wybor podejmowanie decyzji...jak dla mnie nic pewnego...pozdrawiam

Jak najbardziej nic pewnego... Mnie gł. zalezy na tym, by wyjaśnić, poagdać bardziej otwarcie, a później niech się dzieje wola nieba :) Dziękuję, alice :)

Napisano

Dziewczyny, wiecie co... Ja może lepiej zapytam, czy do tych 6 miesięcy uda nam się wyjaśnić tę sprawę i tyle :)

Napisano

Juz po wspolnej karcie, waszej przyszlosci razem nie widzie... A rozwoju nie bedzie osiagniety max juz, mozliwe ze bedziesz rozpamietywac stare dzieje i wybory ktore sie dokonalo a maja konssekwencje az do teraz...

Napisano

Maddie, wg mnie złe pytania do kart, w tej sytuacji wystarczyłaby trójka - jakie ma wspomnienia po znajomości z tobą, ewentualnie co się wydarzy jak się spotkacie,

jeśli faktycznie masz tą pewność, że do tego spotkania dojdzie, bo gdybanie również w tarocie nikomu nie wychodzi na dobre, tak myślę, trzeba uchwycić tę energię, a jeśli jej nie ma, to co ci karty powiedzą?

• Lubię to! 1
Napisano
Maddie, wg mnie złe pytania do kart, w tej sytuacji wystarczyłaby trójka - jakie ma wspomnienia po znajomości z tobą, ewentualnie co się wydarzy jak się spotkacie,

jeśli faktycznie masz tą pewność, że do tego spotkania dojdzie, bo gdybanie również w tarocie nikomu nie wychodzi na dobre, tak myślę, trzeba uchwycić tę energię, a jeśli jej nie ma, to co ci karty powiedzą?

niiwa, dziękuję :uscisk: :uscisk: :uscisk: Masz rację, zastosuję się do wskazówki :))) Miłego wieczoru. :buziak::)